- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Sütüm yetmez mi diye düşünmeyin. Emdikçe yeni süt gelir merak etmeyin. Siz kendinize olabildiğince iyi bakmaya çalışın. Çok sıkıcı bir söz ama o uyuyunca mutlaka dinlenin/uyuyun. Bağırsakları olgunlaşmadığı için gürültülü normal. Mukus tek başına sorun değil, ama alerji belirtilerini araştırıp, karşılaştırın. Genelde 2-3 aylıkken belli ediyor iyice.Evet düzelecek de işteemsin emmemesinden iyidir ama bazen yetmez mi diyorum. Sesli kaka yapması ve mukuslu olması sorun mu ? Yoksa kaka yaparken gaz da çıkardığı için mi sesli yapıyor
Dr brown almıştım anti kolik olanını onda da tek delik ama hızlı akıyor galiba agzı yutamadan doluyoTatlım mutlaka dene internet sitesinden al bibs inan her bebek buna alisiuor kime onerdiysem bebekleri hepsi tuttu emziği biraz zorla benim bebekte bir ayda alışmıştı ama alışınca çok rahat ettim.biberonda da avent Philips varya o süper tek delikli başlığı var yeni doganlar icin onla çok rahat içer yavaş akıyor hemde emme gudusunu de gideriyor
Gazla birlikte kaka yapıyor diye düşündüm ama internette alerji olabilir de yazıyor gürültülü ve mukuslu kakayıSütüm yetmez mi diye düşünmeyin. Emdikçe yeni süt gelir merak etmeyin. Siz kendinize olabildiğince iyi bakmaya çalışın. Çok sıkıcı bir söz ama o uyuyunca mutlaka dinlenin/uyuyun. Bağırsakları olgunlaşmadığı için gürültülü normal. Mukus tek başına sorun değil, ama alerji belirtilerini araştırıp, karşılaştırın. Genelde 2-3 aylıkken belli ediyor iyice.
Dip not: göğsünüz yara oldugsa ya da hassasiyet varsa gümüş kapak öneririm
canım eğer alerji varsa bebeğini o da çok rahatsız eder ama başka belirtileri de olur. alerji belirtilerini araştır ve bir iki gün eleminasyon diyeti dene bak değişiyor mu. en iyi tanıyı dr koyarGazla birlikte kaka yapıyor diye düşündüm ama internette alerji olabilir de yazıyor gürültülü ve mukuslu kakayı
Ne olur baska alerji varsa gazı var ondan huzursuz sürekli meme istiyor diye düşünüyordumcanım eğer alerji varsa bebeğini o da çok rahatsız eder ama başka belirtileri de olur. alerji belirtilerini araştır ve bir iki gün eleminasyon diyeti dene bak değişiyor mu. en iyi tanıyı dr koyar
Siz süt ürünlerini vs abartmadan tüketmeye çalışın. Alerjisi olmayan bebeklerde de gürültülü kaka olabiliyor. Takip edip, doktorunuza danışın. Gerekirse diyet yap der, ama sadece mukus alerji göstergesi sayılmazGazla birlikte kaka yapıyor diye düşündüm ama internette alerji olabilir de yazıyor gürültülü ve mukuslu kakayı
meme istemesi çok normal gerçekten bağımlı yaşıyorlar. bibs emzik dene biraz dinlenirsin. alerji belirtileri googleda var okursun canım. dr'un en doğru bilgiyi verir ondan yardım al. Allah başımızdan eksik etmesin ama anneni de çok takma kendileri en doğruyu biliyor sanıyor, artık teknoloji çağında her şey googleda var ve doğru bildikleri bir çok şey yanlış.Ne olur baska alerji varsa gazı var ondan huzursuz sürekli meme istiyor diye düşünüyordum
Evet çünkü ilk zamanlar zorlaniyolar biberona kaşıkla da verebilirsin canım en azından daha rahat olur şırınga da hızlı gidiyor çünkü boğazına falan kaçmasın Allah korusun şimdi nasıl durumuDr brown almıştım anti kolik olanını onda da tek delik ama hızlı akıyor galiba agzı yutamadan doluyo
Daha sakin o günkü huysuzlugu yokEvet çünkü ilk zamanlar zorlaniyolar biberona kaşıkla da verebilirsin canım en azından daha rahat olur şırınga da hızlı gidiyor çünkü boğazına falan kaçmasın Allah korusun şimdi nasıl durumu
Gece emzirmelerini atlamamali lütfen yanlış yönlendirme yapmayın. Sizin sutunuzun kesilmesinin nedeni gece emzirmelerini atlamisiniz. İlk 3 ay gündüzleri 1,5-2 saat geceleri Max 3 saatte bir emzirmeli . Hele 10 günluk bebe gece gunduz 1 2 saatte bir emer.Nedesemolmuyor1 o emzirme çok zor evet ilk üç ay bende aşırı yoruluyor ve bunaliyordum bende geçen sene 29 temmuzda doğurdum birde sıcak ya sıcak basıyordur daha çok ondan bunaliyordum.sutunu sahip biberona koy eşinde beslesin,gece emzirme gece emzirmesine alistirirsan sonu yok bagimlilik yapıyorlar bebeklerde sonra bırakırken bunalıma giriyorlar.benim.ucuncu ayda kendisi reddetti sütüm kesilmisti mamayla besledik fıstık gibide tombul ve gürbüz bir bebek 1yasinda 12kilondusun her ay 1kilo aldı resmen :)ve ona sevgim ilgim sonsuz emzirmeyle anne olunmuyor sadece canım takma bu kadar rahat ol ama emzik hemen alismiuorlar bibs marka emziği tutuyorlar benim bebekte öyleydi su an 1yasina girdi dün.geciyor hepsi inan ki geçtikten sonra da vay be nasil geçmiş diyeceksin
Emerken memeyi niye bırakıyordur bırakıp bırakıp geri alıyo bazen çekiyor memeyiAyrıca emzirme ile ilgili kafana takılan bütün soruları Facebook'da hemşire var ona sorabilirsin ücretsiz yardımcı oluyor.
Facebook'a Giriş Yap
Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.www.facebook.com
10 günlük şuan iyice kavrayın C şeklinde tutup verin memenizi, siyah bölgeyi mümkün olduğunca sokun ağzına, dudaklarida dışa dönük olsun. Emzik biberon vermeyin bunlar emme refleksini bozar. Hepsi farklı çekiş şeklindedir. Biberon kolay akışlı olduğunda kolayı seçer bebekler aynı akiskanligi ister.siz israrla sürekli uzun uzun emzirin.Emerken memeyi niye bırakıyordur bırakıp bırakıp geri alıyo bazen çekiyor memeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?