Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Bu ara oğlum bişey yemiyor ya ben de bozuk moralle daha çok yiyorum son 3kilo kaldı öyle bekliyor moral bozuk yemek de yiyince buraya yazasim gelmiyor bakıyorum da kimse yazmıyor herkes mantilari gömüyor galiba benim gibi
Gömmüyorum ama çarşamba tatile gideceğim söz veremem aklıma soktun şimdi

Bugün diyetisyene gittim iki haftada 1700 gr yağ verip 2100 gr kas almışım kadın Bile şaşırdı. Bayram ve regl olmasa biraz daha giderdi. Tatil için de açık açık dedim kadına şunu şunu yiyeceğim diye yüzsüz yüzsüz. Neyse tartıda kas artışından dolayı artı çıksam da baya inceldim hergün 20 dk egzersiz 45 dk yürüyüş yapıyorum suyu 4 lt ve üzeri içmeye çalışıyorum. Şimdilik sütüm azalmadı ama uğraşıyorum azalmasın diye.
Cuma tartı bildirimi yapamam sanırım tatilde bulamazsam. Şimdiden yazayım 71 ama yağ oranım ve ölçümlerim düştü çok şükür.

Bu sabah filtre kahve, yanında 3 adet form patlamış mısır

Öğlen
1 kepçe şehriye çorbası
2 adet fırında zeytinyağlı sebzeli enginar
1 kase gavur dağı salata

Ara öğün
sade Türk kahvesi
2 parça lokum
5 parça ceviz

Akşam annemlerde olacağız cacık yap dedim :)
1 kase cacık içerim. bugün spor yapamam annemlerden geç döneceğiz çünkü.

Selam hanimlar nasilsiniz? Ben tatilden dondum. Guzel bir tatil gecirdik biraz yoruldum biraz dinlendim. Ama degdi. Simdi bir suru bavul var halletmem gereken en nefret ettigim bu arada maalesef kilo aldigimi hissediyorum tartilmadim cuma tartilacagim. Kacinilmaz sondu onca acik bufe cesit cesit tatlilar yemekler

Hoşgeldin cnm. otel tatilinde maalesef sonuç erkek kadın fark etmiyor kilo alınmadan eve dönülmüyor. Bu sene biz gidemedik, geçen sene 2 kilo alıp 63'te son bulmuştum. Şu zamana kadar da verememiştim :) Burayı keşfettikten sonra kilo vermeye başladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…