Geçen hafta ki kilo verileri işlenmemiş sanırım.
Kızlar selam. Ben de aranıza katılmak istiyorum. 13.5 aylık bir bebeğim var, emziriyorum.
Hamileliğin başında 65'tim, 82.5 ile doğuma girdim, şimdi 66.5 civariyim. 63 kilolara inmek istiyorum. Boyum 1.74. Basenlerim var biraz, gitsin istiyorum:).
10-12 sene önce de burdaki zayıflama gruplarına katılıyordum, cuma yarışlarınin çok katkısı oldu, yine bu kilolardaydim, vermeme yardımcı olmuştum inşallah yine hep beraber veririz. Yarın sabah itibariyle size katılmak istiyorum ben de. Tatli düşkünlüğüm var, hele ki şu ara dondurma, inşallah frenleyebilirim:).
Hoşbulduk, teşekkür ederim. Bayramda ister istemez oluyor böyle:).Hosgeldin. Insallah istedigin kilolara inersin. Ben birkac gun sonra tatile cikacagim donunce eski aktifligiyle devam edecek buralarsiz diyetleri birakmayin.
Tebrik ederim valla. Jillian Michael ağır mi baya? Sizden duydum, biraz baktım ama dvd'leri sanırım ücretli.Bu arada kızlar jilian michael level 1 10 gün tamamladim boğazdan hiç kisamadim malesef göbekten 2 cm incelmisim ama bu programın 4. Gününde ölçümü almıştım..
Yarın inşallah ebru şallı ile 21 günde yağlarınızdan kurtulun yapicam pilates ipim yok bir tek yinede yapicam alırım en yakın zamanda dışarı çıkarsam artık.
İndirmiştim ben ücretli değil canimTebrik ederim valla. Jillian Michael ağır mi baya? Sizden duydum, biraz baktım ama dvd'leri sanırım ücretli.