bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah. Çok bir bilgim yok ancak. doğum şeklin nasıl. Sezaryen ile doğum yaptıysan ilk 6 ay spor önerilmiyor. Benim doktorum ağır temizlik bile yapmaya kalkma demişti. cam silme vs.Bebeğim yeni 2 aylık oldu. Spora başlamak için erken mi?
Canım geçmiş olsun. Ablamın da öyle tiroidleri çok az çalışıyor. İkaçlarını düzenli al. Vitamin takviyeleri de ekle mutlaka günlük olarak. Gerçekten can sıkıcı bir durum gram gram gitmesine bile razıydı ablam yıllardır. En sonunda başka sebepten tiroidleri alındı ilaç kullanıyor sürekli ama dikkat edince veriyor artık.Selam hanimlar. Sehir disinda ciftlikteydik birkac gun hic giremedim. Simdi de doktora gittim hasimato hastaligim varmis. Buna moralim bozuldu baya. Kilo veremememin bir sebebi de buymus. Yorgunluk halsizlik sac dokulmesi falan da oluyordu zaten. Doktor ayrica regl olamamak da etkiler dedi. Kan sonuclarini bekliyoruz daha detayli degerlendirmek icin. Ilac tedavisine de baslanabilirmis.
Sezeryanla doğum yaptım.leslie. Filan yapsam yürüyüş gibi.burdaki hanımlar kaç aydan itibaren başladınız?bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah. Çok bir bilgim yok ancak. doğum şeklin nasıl. Sezaryen ile doğum yaptıysan ilk 6 ay spor önerilmiyor. Benim doktorum ağır temizlik bile yapmaya kalkma demişti. cam silme vs.
6 ay hic spor yapma canim guzel yuruyusunu yap leslie tarzi tamamdir. 7. Ayda basladim sporaSezeryanla doğum yaptım.leslie. Filan yapsam yürüyüş gibi.burdaki hanımlar kaç aydan itibaren başladınız?
Geçmiş olsun kuzum, Rabbim şifa versinSelam hanimlar. Sehir disinda ciftlikteydik birkac gun hic giremedim. Simdi de doktora gittim hasimato hastaligim varmis. Buna moralim bozuldu baya. Kilo veremememin bir sebebi de buymus. Yorgunluk halsizlik sac dokulmesi falan da oluyordu zaten. Doktor ayrica regl olamamak da etkiler dedi. Kan sonuclarini bekliyoruz daha detayli degerlendirmek icin. Ilac tedavisine de baslanabilirmis.
Çok geçmiş olsun. Kayınvalidem de var haşimato ama o kilo alamayanlardan. eltimin kızı ise kilo alanlardan maalesef.Selam hanimlar. Sehir disinda ciftlikteydik birkac gun hic giremedim. Simdi de doktora gittim hasimato hastaligim varmis. Buna moralim bozuldu baya. Kilo veremememin bir sebebi de buymus. Yorgunluk halsizlik sac dokulmesi falan da oluyordu zaten. Doktor ayrica regl olamamak da etkiler dedi. Kan sonuclarini bekliyoruz daha detayli degerlendirmek icin. Ilac tedavisine de baslanabilirmis.
Çok geçmiş olsun canımSelam hanimlar. Sehir disinda ciftlikteydik birkac gun hic giremedim. Simdi de doktora gittim hasimato hastaligim varmis. Buna moralim bozuldu baya. Kilo veremememin bir sebebi de buymus. Yorgunluk halsizlik sac dokulmesi falan da oluyordu zaten. Doktor ayrica regl olamamak da etkiler dedi. Kan sonuclarini bekliyoruz daha detayli degerlendirmek icin. Ilac tedavisine de baslanabilirmis.