şu tatlıya hayır demek ne kadar zor. ben şerbetli tatlı yemiyorum. hiç ama hiç sevmem. Bir tek o tatlılardan biri varsa asla yemem :) diyorum burdakilere şerbetli tatlılar alın yiyin diye :) ama nerdee.Benim de canimi cektirdin kek mi yapsam diye dusunuyodum sabahtan beri cocukta yer diywgidip yapim
Kuzum 70 kg tekrar çıkınca moralim bozuldu bıraktım doğrusu iştahım git gide açıldı sonra derken kendime bir motive kaynağı buldum gün içerisinde yaptığım yemekleri kilomu vs her gun paylaşıyorum you tube kanalı açtımhalacocuksun sen de biraktin sanirim.
Kuzum 70 kg tekrar çıkınca moralim bozuldu bıraktım doğrusu iştahım git gide açıldı sonra derken kendime bir motive kaynağı buldum gün içerisinde yaptığım yemekleri kilomu vs her gun paylaşıyorum you tube kanalı açtımbu 3. Günüm ..akşam saatlerinde 4. Günümü yayimlicam ..kizlar birde ilk gün sonrası 2.9 kg ..2. gün sonunda 600 gram ..3. günün sonunda 200 gram gitti ... Şu an sabah tartildim 66.5 kg mim ..ben birde ilk gebeliğimde 100 kg dan 52 ye düşmüştüm..hatta 65 ten sonrasını burda konu açtım öyle verdim inşallah yine 50 kusurleri görürüm bakalım :) birde korse sipariş verdim yararını görürsem size yazicam ...ama 3 günde gobekten 3 cm ..belden 1 cm inceldim ..korse sayesinde değil ama köşeyi 2 gündür takıyorum oda 1 saat ancak dayandım çünkü çok küçük aldım bilerek
Anladim canim kanalinin adi ne
Adı saçma olabilir tam bilmiyorum link vereyim video yapmayıda bilmiyordum ilk 2 günüm uzun oldu sonraki 2 günüm 1.5 dk felan oldu :)
Ama varya süper motive oldu nazar değmesin ilk defa kacamaksiz 4. Günü yaşadım
Kilom az çıksın videoda diye kaçamak yapamıyorum
başladım
1. Günüm
2. Günüm
3. Günüm
4. Günüm
Bwn serbetli tatli haatasiyim resmen diger tatlilae hix ilgimi cekmiyo yani su sicakta baklava cekebiliyo canimşu tatlıya hayır demek ne kadar zor. ben şerbetli tatlı yemiyorum. hiç ama hiç sevmem. Bir tek o tatlılardan biri varsa asla yemem :) diyorum burdakilere şerbetli tatlılar alın yiyin diye :) ama nerdee.
Hepimize başarılar bayramda yapmaya bilirim ama kilo almayim yeter ilk hedefim kızım 2 aylık olduğunda 65 kg olmaktı az kaldı şükür :)Basarilar canim o halde sana da
Ben hiç yemezdim kizlarimi dogurmadan önce sevmezdim ilk kızıma hamileyken bir yedim dedim ben ne kaçırmışım öyle ama zayiftim hemen karnım doyardi ahh eski günler :)Bwn serbetli tatli haatasiyim resmen diger tatlilae hix ilgimi cekmiyo yani su sicakta baklava cekebiliyo canim
Keske kacirsaydinBen hiç yemezdim kizlarimi dogurmadan önce sevmezdim ilk kızıma hamileyken bir yedim dedim ben ne kaçırmışım öyle ama zayiftim hemen karnım doyardi ahh eski günler :)
Anlamadim bende vallahiNooldu bu gruba boyle yaben baya yogunum az girebiliyorum siz nerelerdesiniz
Canım bende bakıcı izne çıktı. Tavuk gibi dönüyorum ortalıktaNooldu bu gruba boyle yaben baya yogunum az girebiliyorum siz nerelerdesiniz
Su guvecte arpacik sogamdami var canim eline saglikDün yediklerim (bi tane de eti karam yedim dün)
Yok canım kuyruk yağı koy dediler parça parça onları koydum pişince çıkardım. Ben sevmem normalde ama güveç yağlı güzel olur dediler gerçekten çok lezzetli oldu.Su guvecte arpacik sogamdami var canim eline saglik