Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Sabah;

Armutlu cevizli yulaf
1 muz

Ogle;

Izgara levrek
Fava
Roka salatasi

Ara oncesi zuber

Ara;

1 ince dilim portakalli kek
Cay

Aksam;

Kabak kalye
Kup pancarli yogurt
1 avuc sari uzum

Spor;

10.000 indoor steps challenge
15 min dance cardio workout

Bugun hic spor yapasim yoktu yine de yaptim bir seyler.

Selamlar
9.30
Filtre kahve

12.00
1 yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık biber
Yoğurtlu semizotu

18.00
200 gr fırında alabalık
Salata

1.5 saat bisiklet sürme
3 lt su

Anladim canim. Cunku ben bu diyet paketlerimi ketojenik alacaktim daha hizli kilo verdiriyor diye ama sonra diyetisyenim kesinlikle emzirenlerin yapamayacagini soyleyince ben de normal pakete dondum.
Diyetisyeneden diyetisyene değişiyor galiba bı durum. Benim bir problemim yok şimdilik. Bakalım ilerde ne olur
Kurbanda kesin kilo alinir yuzde yuz alma garantili...
Ben almamaya çalışacağım inşallah

tatlısız olmaz ki. ben tatlıyı yemekten önce yemeyi sevenlerdenim bir de :)

Günaydın kızlar
Akşam sadece pasta yiyecektim. annem kebap yapmış bulgur pilavı yapmış süzme mercimek yapmış hangisine hayır diyebilirsin ki. saat 10a kadar yedik vallahi :) yarın gramları almış olarak döneceğim eminim :)

Bu sabah
Filtre kahve

Öğlen 1 kepçe domates çorbası
1 porsiyon çökertme kebabı
1 kase salata

Ara öğün
sade türk kahvesi
1 adet cezerye

Akşam
Yeşil mercimek yemeği 1 tabak dolusu yerim çünkü hastasıyım. (yarın gramlar dönmüş olacak eminim regl zamanı da geldi.) bu hafta kaçtı herşey haftaya artık daha sıkı davranacağım

200 kalori yakılacak.

Selam guzel anneler. Bu ara cok bakamiyorum buraya ama dikkat ediyorum yediklerime. Uykusuzluk beni mahvetti. Gece sabahlara kadar bebek sallamaktan helak oldum. Simdi de 6da uyandik ve 4 saattir uyumamak icin direniyor. Uykusu var, uyutmasam surekli agliyor, bana yapisiyor. Uyutmaya calisiyorum, uyumuyor. Anlayacaginiz kafayi yemek uzereyim. Elimden geldigince bildirim yapacagim. Her gun menu yazmiyorum cunku cogu zaman atistirip geciyorum. Abur cubur ve ekmek cok az tükettiğim icin kilo almadim ama spor yapabilsem keske

cnm bebeği nasıl sallıyorsun kucakta mı alıştı hangi metodda yani :) merak ettim. Biz 9 ay kundaktan sonra yani kundağı bırakınca koca eşek ayakta sallanmaya başladık hiç yorucu olmuyordu hatta benm için zevke dönüşmüştü. ayakta sallarken gece yarılarına kadar dizi film yapardık eşimle :)

aynen protein kilo verdiriyo. Sebze vucudu cabuk terketmedigi icin tartida da gec gorunuyo. Bi yerde de kilo verimj duruyo. Proteini kismamak lazjm hemde kas kutlesi icin. Bende if yapiyorum ama ketijenik yapmiyorum keton bilesenleri sute geciyo canim dikkat et.
Selamlar
9.30
Filtre kahve

12.00
1 yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık biber
Yoğurtlu semizotu

18.00
200 gr fırında alabalık
Salata

1.5 saat bisiklet sürme
3 lt su
Coka z degilmi canim

Ayagimda salliyorum canim ama bu ara cok direniyor. Uykusu var ama uyumamak icin kendini asagi atmaya calisiyor ayagimdan. Ust dislerini patlatmadi henuz, onun zorlugunu yasiyor sanirim

Ayagimda salliyorum canim ama bu ara cok direniyor. Uykusu var ama uyumamak icin kendini asagi atmaya calisiyor ayagimdan. Ust dislerini patlatmadi henuz, onun zorlugunu yasiyor sanirim

Uyku konusunda o kadar cok cekiyorum ki hele dun gece kafami duvarlara vurasim geldi. Inanilmaz uykusuzum bu sekilde ne kendime ne ona faydam var. Zaten berbatti uykulari iyice mahvoldu. 5 dk da bir uyaniyor resmen delirmemek elde degil. Bir cozum bulmam lazim.

Yazınca az gibi geliyor ama baya çok yiyorum. Aslında yumurta 2 taneydi. Ama arkadaşlarımla paylaştım birini. Diyetisyen listesine göre besleniyorum canım. Kontroldeyim. Düşündüğün için çok sağol.
Kahvaltıda peyniri domatesi salatalığı falan çok yiyorum. Aç hissetmiyorum şükür
Kolay gelsin canım uykusuzluk zordur

anladım emzik kullanıyor musunuz. o da bir kurtarıcı. ben çok faydasını gördüm bu uy zamanlarında. uyurken veriyorduk çok kolay da bıraktı 15 aylıkken bir günde bıraktı. diş kaşıntıları ve çıkarma döneminde de çok iyi geliyor emzik.
diş için jeller var onlardan da sürerdim diş etlerine emziğini bandırıp ağzına verirdim o dönemler.

Gecen arkadasin biri diyoki yasini doldursun duzene birer yav dedim zaten yasina giricek 10 yasinda sen neden bahsediyosun... Boyle gelmis boyle gidecek bence

Sabah;

Corekotlu omlet
Ince dilim peynir
2 ceri domates
1 salatalik
3 siyah 2 yesil zeytin
1 kucuk bugday ekmegi
Maydanoz
Yesil cay

Ogle;

Nohut salatasi
Sebze graten

Zuber

Ara;

Nektarin

Aksam;

Dalyan kofte
3 etli dolma
Kuru cacik

Spor;

1.5 2 saate yakin tempolu yuruyus. Hep disaridaydim bugun cok yorgunum.

Sabah yulaflı omlet kiraz semizotu salatalık ara Türk kahvesi bitter çikolata gün kurusu
Kayısı
Öğle mücver Wasa
İkindi krem peynir wasa
Akşam yoğurt çorbası Wasa
Bi tane de kurabiye yedim
Spor coştu bugün oğlumu ağırlık olarak kullanıp mekik squat kol egzersizi vb yaptım 200 küsür ip atladım plank yaptım çok eğlenceliydi. Yürüyüş de 8000 adım
Kendime kurabiye hariç aferin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…