Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Sağlıklı beslensek bence sutumuz olur. Ben çok sağlıksız besleniyorum abur cubur çok yiyorum malesef.bugun yemicem ama inşallah.

Canim hepimiz emziren anneleriz. Senin gibi yeni dogum yapmis olanlar da var. Bence bir ogunlerimize goz gezdir. Sutte azalma yasamiyoruz. En azindan ben yasamiyorum cunku bol sivi su vs tuketerek de destekliyorum. Illa diyet gibi diyet gerek degil yani. Ama abur cuburun da ne sana ne bebege faydasi var aksine zarari var sutunden ona da geciyor yazik yapma ona. En az hamilelik kadar yedigimize ictigimize dikkat etmemiz gereken bir donem emzirme donemi de

Ve kahvalti;

Hellim peynirini tavada kizarttim hicbir sey eklemeden
Peynir
4 yesil zeytin
2 3 ceviz
Cay
2 dilim tam bugday ekmegi

Sağlıklı beslensek bence sutumuz olur. Ben çok sağlıksız besleniyorum abur cubur çok yiyorum malesef.bugun yemicem ama inşallah.

Not: bebegim sadece benden besleniyor bu arada. 4 ayligiz ek gidaya da gecmedik mama da yemiyor.

Bu arada son tavsiyem yedigini ictigini buraya yaz. Buraya yazacagini bilince biraz kendini frenleyebilirsin

Kahvaltı
-2 haşlanmış yumurta
-5 zeytin
-4 topik peynir
-2 dilim kızarmış tereyağlı ekmek
-çay

Dün gece uyumadan biraz mekik, biraz skuat, biraz bel egzersizi yaptım. Isınmadan pata küte yapmıştım, şimdi her yerim ağrıyor

Bu arada beden ölçülerimi aldım, onları da yazayım mı ? autumnn

Canim yazabilirsin sen bilirsin. Ben sadece 1 ay sonunda vucutta total incelme cm leri ekleyecegim ilk sayfaya. Mart ayinda 1 ay dolunca ilk aldigimiz tarihten itibaren.

Kek pisti ve cayla denedim enfes olmus simdi yememek icin daha fazla kendimi zor tutacagim anlara geldik icinde havuc ceviz muz hurma vs bircok yararli sey var en onemlisi de beyaz un ve seker yok ama bana gore hic fark etmedi yerfistigi ezmesi katmadim ben bu arada.

Ara ogun 1.30 bir muz. 2.30da uc tane biskrem ve cay. Simdi de ogle yemegi dunden bamya ve bulgur pilavi kalmıştı. Onlari yiyecegim

Ara öğün yarım armut ve rezene/anason/kimyon çayı.
Bebeği babasına satıp 45 dk yürüyüş de yapıldı şükür. Hava öyle güzel ki bebekle çıkmamak için zor duruyorum. Haftaya çarşamba 40 ı çıkacak inşallah bizi kimse tutmasın evde sonra

Eklentiler

• D4429EB9-ADC2-4804-9FBE-333491A820EA.jpeg
    74,5 KB · Görüntüleme: 22
Hamileyken hafta hafta foto çekiyordum. Şu anki halime baktım, göbek 4.5 ay ile aynı. Sizde nasıl kızlar ?

Ben mi çok göbekli kaldım ya Bebeğim şu an 4 aylık.

Hamileyken hafta hafta foto çekiyordum. Şu anki halime baktım, göbek 4.5 ay ile aynı. Sizde nasıl kızlar ?

Sorma beni sorma. Emzirmenin ilk aylari mahvetti beni. Ama soyle diyorum dogumdan sonra 1 yilda anca toplaniyor vucut ben de kendime sure verdim. Insallah yaza kadar buyuk oranini toplamis olurum.

Benim zaten göbek vardı hala var ama onu şu an takamam kafama çünkü en yerleşmiş bölgem orası biraz zayıflarsam hem sezaryen dikişleri de oturur sonra hoca ile spor yapmayı planlıyorum. tartıda 70 i görsem bu sene çok sevineceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…