autumnn hurmali toplar da yapabilirsin hemde fit.
Sağlıklı beslensek bence sutumuz olur. Ben çok sağlıksız besleniyorum abur cubur çok yiyorum malesef.bugun yemicem ama inşallah.
Sağlıklı beslensek bence sutumuz olur. Ben çok sağlıksız besleniyorum abur cubur çok yiyorum malesef.bugun yemicem ama inşallah.
Kahvaltı
-2 haşlanmış yumurta
-5 zeytin
-4 topik peynir
-2 dilim kızarmış tereyağlı ekmek
-çay
Dün gece uyumadan biraz mekik, biraz skuat, biraz bel egzersizi yaptım. Isınmadan pata küte yapmıştım, şimdi her yerim ağrıyor
Bu arada beden ölçülerimi aldım, onları da yazayım mı ?autumnn
Tamam o zaman. Gelişme olunca şu kadar incelmişim diye yazarım.Canim yazabilirsin sen bilirsin. Ben sadece 1 ay sonunda vucutta total incelme cm leri ekleyecegim ilk sayfaya. Mart ayinda 1 ay dolunca ilk aldigimiz tarihten itibaren.
Tamam o zaman. Gelişme olunca şu kadar incelmişim diye yazarım.
Simdi tartıldım. Buraya yazmaya basladigimdan beri 1 kilo vermisim. 63 geldim
TamamdirSuper.cuma da tartilirsin canim oyle listeye eklerim.
Hamileyken hafta hafta foto çekiyordum. Şu anki halime baktım, göbek 4.5 ay ile aynı. Sizde nasıl kızlar ?
Ben mi çok göbekli kaldım yaBebeğim şu an 4 aylık.
Benim zaten göbek vardı hala var ama onu şu an takamam kafama çünkü en yerleşmiş bölgem orası biraz zayıflarsam hem sezaryen dikişleri de oturur sonra hoca ile spor yapmayı planlıyorum. tartıda 70 i görsem bu sene çok sevineceğimHamileyken hafta hafta foto çekiyordum. Şu anki halime baktım, göbek 4.5 ay ile aynı. Sizde nasıl kızlar ?
Ben mi çok göbekli kaldım yaBebeğim şu an 4 aylık.