Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Ay ne bilim ya. Bizim evde tatlı olmayınca eşim dışarıdan alıyor surekli bu ay da bayağı harcama yaptık bebekten dolayı ondan yaptım. Tabi hepsi bahane işte ya uff.

Bence diyet yapmasan bile tatliyi tamamen cikar hayatindan. Zarari cok. Ha bunu diyorum da kendim kacirmiyor muyum? Elbette kaciriyorum ama evde yapmiyorum ya da aldirmiyorum cunku olunca bitene kadar yeniyor. Genelde de kadin yiyor gidip gelip

Ben de diyetisyene gittim ama verdiği listeden bir halt olmaz.

Karataydiyeti yapiyorum 2 aydir 10 kilo verdim. Sütüm de bir sikinti olmadi.

Öğlen ve akşam yemeğim aynı

-Yoğurt çorbası
-Etli bezelye
-Yeşil salata
-Vişne kompostosu

Ara öğün
-Çay
-Çekirdek
-3hurma
-1 dilim kek

Yemeklerde ekmek yerdim onu bıraktım, sadece kahvaltıda yerim artık.

Ben serenayin paylasicam

Bu arada kotu haber sut gitti getireyim derken insan 1 haftsda 1 kilo alir mi ? Alir !
Henuz bisey yemedim.Yerim hetalde yarim saate.Bebelerin altini al giydir dus al derken saat kac oldu.
Bende sütüm azalınca tatlıya abandım. 1 haftada 1.5 aldım. Senden kötüleri de var bugünden itibaren başladım. Bakalım neler olacak

Diyestiyene msj attım 3. Ayda başlayalım dedi kalktım pasta yapıyorum
Hangi diyetisyen canim o. Ben 2 diyetisyene mesaj attim 6 aydan sonra dediler bu arada kilo verme motivasyonum var ama 3 ayi gectik hala yemeyi kisinca sut olmiyor bende. 2 gundur aksamlari az yiyorum diye gece cok az sut oluyor mama veriyorum. Hepimizde ayni sikinti, sut olsun diye yeyim ama kalici olursa nasil verilecek

Gunaydinlarrr.

Bugun canim cok tatli kek gibi bir seyler cektigi icin fit kek yapmaya karar verdim. Instagramdan birkac tarif buldum bu ekleyecegim tarifi yapacagim gibi duruyor. Baska seyler yiyip daha cok kalori almaktansa bu daha saglikli.

Sağlıklı beslensek bence sutumuz olur. Ben çok sağlıksız besleniyorum abur cubur çok yiyorum malesef.bugun yemicem ama inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…