Ay ne bilim ya. Bizim evde tatlı olmayınca eşim dışarıdan alıyor surekli bu ay da bayağı harcama yaptık bebekten dolayı ondan yaptım. Tabi hepsi bahane işte ya uff.
Ovvv süpermiş. Valla benimkisi de öyle dedi. Kaç kilosun şu anBen bugün bir aylık oldum diyetisyenim mesaj attı bu hafta gelin başlayalım diye. Gitmeyi düşünüyorum çünkü o sürekli destekliyor beni whatsapp tan filan. Sayesinde hamileliği 6 kg ile bitirdim
Ben de diyetisyene gittim ama verdiği listeden bir halt olmaz.Kızlar diyetisyene mi başlasam acaba kendime bi türlü engel olamıyorum çünkü.. 71.5 nedir ya hayatımda görmedim böyle kiloyu. Ama daha 40 günlüğüz sütle besliyorum sadece sütüm kesilir diye de korkuyorum. Ekmeği temelli kessem mi acaba. Sabah
2 tane poğaça
1 kutu meyve suyu
Öğlen de az badem yedim.
Akşama sadece yayla çorbası içeyim diyorum eşimde lahmacun yesin.
Oo süpermiş valla maşallahBen de diyetisyene gittim ama verdiği listeden bir halt olmaz.
Karataydiyeti yapiyorum 2 aydir 10 kilo verdim. Sütüm de bir sikinti olmadi.
78.6Ovvv süpermiş. Valla benimkisi de öyle dedi. Kaç kilosun şu an
İnşallah verebiliriz kilolari ya.
Bende sütüm azalınca tatlıya abandım. 1 haftada 1.5 aldım. Senden kötüleri de varBen serenayin paylasicam
Bu arada kotu haber sut gitti getireyim derken insan 1 haftsda 1 kilo alir mi ? Alir !
Henuz bisey yemedim.Yerim hetalde yarim saate.Bebelerin altini al giydir dus al derken saat kac oldu.
Hangi diyetisyen canim o. Ben 2 diyetisyene mesaj attim 6 aydan sonra dedilerDiyestiyene msj attım 3. Ayda başlayalım dedikalktım pasta yapıyorum
Sağlıklı beslensek bence sutumuz olur. Ben çok sağlıksız besleniyorum abur cubur çok yiyorum malesef.bugun yemicem ama inşallah.Hangi diyetisyen canim o. Ben 2 diyetisyene mesaj attim 6 aydan sonra dedilerbu arada kilo verme motivasyonum var ama 3 ayi gectik hala yemeyi kisinca sut olmiyor bende. 2 gundur aksamlari az yiyorum diye gece cok az sut oluyor mama veriyorum. Hepimizde ayni sikinti, sut olsun diye yeyim ama kalici olursa nasil verilecek