Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Maalesef şu bir gerçek benim için yemek yemezsem süt olmuyor .Bende 58 ile hamile kaldım şimdi 65 kiloyum .Bebeğimde 2.5kg doğdu şimdi 3 aylık 7 kg yi geçti bile ve emmek istiyor doymazsa huzursuz oluyor.Tek temennim bu kilolar yerleşmez inş.sonra kalıcı hale gelirse diye korkuyorum. Hayatım boyu hep zayıf biri oldum şimdi aynada kendimi görünce şaşırıyorum

Selam kızlar bugün sabah erken başladık güne. Bebeği ablama bırakıp 4 saat staja gittim( 2. Üni okuyorum dönem başladı) hem kafam dinlendi hem de ablam çok iyi durdu dedi. (Derdi gazı banaymış küçük adamın)
Sabah sahanda yumurta ve beyaz peynir. Bir tane top ekmek.
Ara Türk kahvesi
Öğlen ablam kara lahana yemeği yapmış yoğurtla yedim umarım gaz olmaz. Akşam balık söylemeyi düşünüyorum ama emin değilim.
Stajda sürekli ayaktaydım bugün dikişlerim acıdı baya o yüzden başka bir şey yapmayacağım sanırım..

Canım yerleşmezse çabuk gider sonra. Bir de bebek daha üç aylık hareketlenince verirsin. Ben gebelikte değil sonra çok almıştım bu sefer kilolu hamile kalınca az aldım (6 kg) 15 günde 10 kg verdim şimdi ilk hedef emzirirken almamak ve sonra 70 e düşmek. Bebek yaşına gelince de bir 5-6 kg daha versem süper olur

Kızlar diyetisyene mi başlasam acaba kendime bi türlü engel olamıyorum çünkü.. 71.5 nedir ya hayatımda görmedim böyle kiloyu. Ama daha 40 günlüğüz sütle besliyorum sadece sütüm kesilir diye de korkuyorum. Ekmeği temelli kessem mi acaba. Sabah
2 tane poğaça
1 kutu meyve suyu
Öğlen de az badem yedim.
Akşama sadece yayla çorbası içeyim diyorum eşimde lahmacun yesin.

Diyetisyene baslayabilirsin evet. Emzirmeye gore diyet verir sana.

Canım aslında az yemişsin Ama karbonhidrat ağırlıklı yemişsin. Et süt sebze meyve ekle yediklerine.

Kızlar tekrar merhaba.
Eşim evde yatıyordu bebeği doyurdum altını aldım dedim hem gazını çıkar hem uyuyun beraber. Ben de çıktım hava mis gibi olunca 45 dk yürüdüm geldim. Süper geldi resmen mutlu oldum. Eşim evde yatay pozisyona geçtiği anda bebeği kucağına atarım bundan sonra.

Canim ese kesinlikle alistir. Bak ben evde oldugunca bu cocuk sana soyle alisti boyle alisti bir sende uyuyor baba kokusu ariyor diye diye ona pasliyorum arada gaza geliyor. Cok iyi geliyor az biraz dinlenmis oluyorum

Ay ne bilim ya. Bizim evde tatlı olmayınca eşim dışarıdan alıyor surekli bu ay da bayağı harcama yaptık bebekten dolayı ondan yaptım. Tabi hepsi bahane işte ya uff.
Saglikli beslenmek diyet yapmak demek degil ki. Cok canin istiyorsa az az yiyebilirsin ama ağırlıklı sebze ve protein agirlikli beslenirsen hem kendin hem bebegin icin daha iyi olur. Baklagil, yogurt, et, balik, meyve, sebze mutlaka olsun. Canin tatli isteyince de kuru meyve yiyebilirsin, bitter cikolata yiyebilirsin, bir kucuk dilim tatli yiyebilirsin bence. Yaninda biraz hareketle kilo verebilirsin cunku emzirmek en cok kalori yakan sey zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…