Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Süpersin maşallah
Ben Tabata yapamadım. Yıldızımız barışmadı ama Temmuz ayında pilatese geri dönüyorum sanırım. O zamanlara 75leri görmek istiyorum

Süpersin maşallah
Ben Tabata yapamadım. Yıldızımız barışmadı ama Temmuz ayında pilatese geri dönüyorum sanırım. O zamanlara 75leri görmek istiyorum
İnsallah canim zaten zevk almak cok onemli insan sporu da istemeyerek yapinca yani cidden bi anlami kalmiyo bazi seylerin cunku sureklilik lazim spordAa. Diyete bile ara veriyosun kacamak yapabiliyosun ama sporda bi biraktin mi vucut hemen hamlaniyor

Evet öyle oldu ya canım sıkıldı yaparken. Pilatesi çok sevdim. Ona devam edeceğim.

günaydın tünaydın merhaba kızlar
Gece uyumayan bebişi sabah 7:00 de babaya verip 3 saat uyudum sonra emzirip bi daha uyudum
11:30 da peynirli tost dereotu maydanoz ve 7 zeytin 3 erik yedim
Birazdan 13:30 gibi sütlü kahve içerim.
Akşam dünden kuru fasulye Madımak yemeği var bir de semizotu cacığı yapacağım salata yerine. Son öğün için de çiğ badem ceviz yemeği düşünüyorum 19:00 da gece tok tutuyor
Yürüyüş yine akşam yaparım bebek uyuyunca inş
Şu evden çıkma yasağı kalksa keşke. 10 gün sonra çok sıcaklar başlar. Şimdi gündüz tam yürümelik İstanbul’da hava
Güzel bir gün olsun
#şekersiz4.gün

Kac saat uyuyo toplam

Kac saat uyuyo toplam
Değişiyor gece 21:00 de en geç uyuyor kalkma saati 2 ile 5 arasında. Ama 2 den sonra kesin memede uyuyor uyursa. Sabah 7-8 arası 45 dk 11:00 ile 15 arası değişkenlik gösterse de 2 saat 18:00 gibi bir 45 dk daha. Yani günlük en çok uyuduğı zaman 12 saat oluyor. Doktor gelişimi iyi ve çok ağlamayan bir bebek olduğu için problem yok dedi. Oyuncu ve meraklı bir bebek. Sorun o uyurken benim kızımla ya da evle ilgileniyor olmam. Kızımın da okulu vb kapalı olduğu için yatma saati 23:00 oldu . Pandemi sonrası kızım okul/rehabilitasyon ve spor programına dönerse ben de bebekle dinlenirim diye düşünüyorum.

Kızlar iki haftadır foruma giremiyorum, şekersizi bozdum ama çok değil birazcık..
annenlerde kalıyoruz iki haftadır, ben haftada birkaç gün işe gidiyorum buradan işimle mesafe yaklaşık 2 saat çok yoruldum, migrenim fena tuttu beyin kanaması sandım MR çektirdim
Kızımın alerjisi azdı bu süreçte et, süt diyeti devam çok stresli sıkıntılı zamanlar geçiriyorum anlayacağınız. Büyük çocuk, bebek, iş, korona derken mahvoldum yani.. beslenemiyorum da
Cuma evime uğradım işten dönüşte 65,1 olmuşum çok sevindim. En azından tartıda düşüş gördüm :)
Akşama yediklerimi yine yazarım yarından itivaren de sağlıklı ve şekersiz beslenmeye devam edeceğim:) şimdi sizin yazdıklarınızı okuyacağım geriye doğru..

Selam herkese. Gun icinde yazdiklarinizi okuyorum ama yazacak firsat bulamiyorum. Bugun sabah biraz pilates yapayim dedim. 14 dklik bir video vardi. Tugce ertem ile 6 haftalik vucut değişim serisi. Bitmesine cok az kala internet kesildi. Duzeltene kadar sogudum zaten.
Sabah; 1 haslanmis yumurta, 2 kk suzme peynir, 10 zeytin, domates, cay
Oglen; yulaf lapasi, 1 muz, 1 avuc cig findik
Aksam; 1,5 lahmacun, 1 bardak ayran, yesillik
Sabah kahvaltidan once 1 tane sutlu kahve içmiştim. Bir de acik havada yaklasik 1 saat yürüyüş yaptim ama birkac yere ugrayinca tempo dustu bazen tabi. Iki avuc kabak cekirdegi yerim ve gunu kapatirim artik.

Selam hanimlar ben de yazamadim cocukla ugras vs derken dun de misafirim vardi anca bugun kendime gelmeye basladim. Dun uyandigimda su ictim sonradan tarti aklima geldi. O halimle 80 kg ciktim. Maalesef ben 79-80 de takili kaldim. Bugun menusu;

Yarim dilim kuru uzumlu kek
1 dilim peynir
1 domates
2 dilim ekmek
Cay

Ogle aksam:

7 8 kasik zeytinyagli fasulye
5 kofte

Spor:

Tabata + gecen gun yolladigim egzersizlerin uzerine birkac hareket ekleyerek yaptim.

Listeyi guncelleyecegim.

ben de aynı kadına başladım aynı video büyük ihtimalle laptopun şarjı bitti
videoda bi uğursuzluk var

ben de75 barajını geçemedim canım ya. bi de salak gibi iki gündür kurufasulye yiyorum karnım da davul gibi şişti..suyu ve çiğ sebzeyi artrırmayı düşünüyorum bu hafta. şekersiz 4. gün bitti bir öncekinde ilk 3 günde bile kilo kaybı olmuştu.
haftaya regl olacağım o zamana kadar biraz eksi görmek istiyorum tartıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…