Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Canim dun ne yediyse kustu pesine kac kiyafet degistik bilmiyorum. Surekli ilgi kucak istedi bende de derman kalmadi. Aksi gibi benim de midem bulaniyordu ve halsizdim. Aylar sonra bize disari cikmak iyi gelmedi... spor da yapamadim birkac gundur.
Cok gecmis olsun canim ikinize de. Disari ciktigimiz gun bizimki de gece boyu agladi. Evde kalmaktan disariya zor alisacak bunlar

64.6 geldim bende. 200gr. Fazla gecen haftaya gore. Onu dert etmiyorum hizli gelen hizli gider insallah. Ama bu hafta cok sagliksiz beslendim.her serbestlikte zararli seylere yonelmemi dert ediyorum. Bir de bu ara bebegin uyku duzenini ayarlamaya calisiyorum.helak oldum. Cok gec yatip gec kalkiyordu.erken kaldiriyorum erken yatsin diye ama olan benim sabah uykularima oldo.o yine ayni duzeni devam ettiriyo gibi.bakalim biraz daha denicem ama o duzene girmezse ben uykusuzluga dayanamayip pes edicem

Merhaba kızlar _800 ile geldim çok mutluyum 60.3 güncel kilom. Sonucunu gördükçe o kadar iyi hissediyorum ki canım bişey yemek istemiyor. Sabahları 9.30 da star tv evde hareket var eşliğinde spor yapmaya başladım ben yarım saat önce başlayıp onlarla devam ediyorum.

Onu ben de denedim hic takmadi ayni gec yatmaya devam

Günaydın anneler, ben yeni katıldım üç gün önce 97,6 ile başladım, bu sabah 95,7 çıktım.
Süper
Efsane geri dondu diyoruz o zaman
canım bu kez azmim ilk başladığım gibi. Bence insan diyet yapıp yapamayacağını biliyor. Eğer hazır değilse yapamıyor. Şu an iyiyim ve hazırım artık inşallah hedefime gelirim
Gecen hafta 56.3 tum bu haftaki kilom 54.8 tartiya inananadim bu hafta cidden baya kilo vermisim. Boyle giderse bir kac haftaya artik diyeti birakirim
neeeee harika. valla süper bir irade örneğisin. Totalde kaç vermiş oldun canım? Bide olmak istediğin kilonun 2 altına in bence. Diyetisyenim söylemişti. korumaya geçince vücut +2de sabitliyormuş kendini. En dipte kalmazmış.
7.5 ayligiz canim. Ust iki disimiz de cikti biraz onun huysuzlugu biraz bu usutme gibi oldu sanirim ondan.
Yaaa kıyamam kuzuma. Dişin huysuzluğu feci olur. Geçecek bu günleri merak etme.

Simdi eczaneden geldim canim boyumu iki kere olcturdum corapsiz. 165.3 boyum. Dogumdan ciktiyimda 74 kiloymusum. 66.8 e kendim geldim bu gruba gelmeden once bebiste sut ve sut urunu alerjisi falan cikmisti oyle boyle verdim. 66.8 den simdi 54.8 olmusum. 54-55 kilo olmak istiyorum o yuzden 52 de birakicam yani 52 rakamini gorduhum an daha artik rejim yapmicam. Tabatayo da birakip artik kas calisicam bi gun popo bi gun karin vs. Yalniz tabatanin 2. Videosu kilo verimini cok arttiriyo benden soylemesi

Merhaba hayirli cumalar nasil dengelediniz yani sabit kaldiniz ben onu tam bilemiyorum sabitlemeyi
Takip ettiğim diyetisyenlerden biri.Telafiyi aynı gün yapın diyor.Mesela misafir gelecek yiyeceğin belli gündüzden hafif beslen.Hiç olmadı ertesi gün dengelemek lazım.Ben de bunu yapmaya çabalıyorum

Takip ettiğim diyetisyenlerden biri.Telafiyi aynı gün yapın diyor.Mesela misafir gelecek yiyeceğin belli gündüzden hafif beslen.Hiç olmadı ertesi gün dengelemek lazım.Ben de bunu yapmaya çabalıyorum
Anladim canim aslinda dogeu yarin mesela cheat meal yapacagim icin sabah musli yicem o sekilde yani anladim

Evet kizlar bir tarti gununu daha bitirdik

Sabah:
2 macar salam
Biraz peynir
2 yumurta
Az tereyagi ile yapilmis omlet
1 domate
1 salatalik
2 dilim tam bugday ekmek(ben unonun organik tam buvdayini aliyorum basindan beri)
1 tatli kasigi bal
3 kayisi
5-6 zytin

Ogle:
10 cilek
3 yk yulaf
5-6 ceviz
1 su barfagi kadar sut karisimindan smoothie
1 sekerli turj kahve

Aksam:
5 misket kofteli sebzeli furin yemegi
1 corba kasesi yogurtlabnis brokoli

Spor:
30 dk hiphop tabata

İzlenim:
Suan karnim gercekren inanilmaz, kahvaltiti bi kere zaten saglam yaptiktan sonra aslinda hic korkmamak lazim onu iyice anladim. Recel yemiyosan nutella tarzi tuketmiyosan patates borek vs bunlar sofrada yoksa yapilan kahvalti gayet okey!
Tabatayi sabah kalkar kalkmaz yaptim yine o bi aradan cikiyo ya iyi oluyo, ay ne zanab yapsam cocuk durmadi yemek yaPacagdim zart zurt olayina girmeden bitip geciyoe.
Karnim tok ama tabii ki tatmin edici vir tokluk degil cunku lezzet ariyorum yarinki cheat meali fazlasiyla hakettim galiba... Yiring artij

Sen simdi 5li rakamlari gorunce asil gazi gor

Kızlar öğlen kuru fasulye bulgur pilavı ayran salta yemiştim ama 18:30 gibi baktım acıkıyorum Madımak yemeği vardı yedim. Bugün hiç ara öğün yapamadım. Normalde kahve ya da ceviz tutuyormuş beni demek

Selam herkese
Sabah; 1 haslanmis yumurta, 1 kk peynir, 10 zeytin, domates, karpuz, 1 kozlenmis patlican
Oglen; 2 gun kurusu, 2 hurma, bir avuc cig findik, sutlu kahve
Arada; 1 kayisi, 1 nektari, 10 dut
Aksam; 1 kase kelle paca çorbası
Spor; 30 dk leslie ve 10 dk karın hareketleri
Belki birazdan 2 avuc kabak cekirdegi yerim ve gunu kapatirim. Dunku sucuk ekmegi saymazsak son 3-4 gundur ekmek tuketmiyorum.

Merhaba hayirli cumalar nasil dengelediniz yani sabit kaldiniz ben onu tam bilemiyorum sabitlemeyi
Canim baklava istedi kahvaltida yedim bir aksam manti yedim ertesi gun karbonhidrat almamaya calistim acikinca ara ogunlerde yogurt yedim tarcinli su ictim. Mesela dun aksam kizartma yapmistim az yedim bugun kabak yemegi yaptim

Canim baklava istedi kahvaltida yedim bir aksam manti yedim ertesi gun karbonhidrat almamaya calistim acikinca ara ogunlerde yogurt yedim tarcinli su ictim. Mesela dun aksam kizartma yapmistim az yedim bugun kabak yemegi yaptim
Anladim xanim sagolasin

Menüm
Sabah
1 yumurta Omlet zeytinyağlı
Salatalık domates
1tk çilek reçeli
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara
4 tane can eriği
1 ceviz

Öğle
6yk taze fasulye
1/2 dilim tam buğday ekmeği

Ara
3erik
Rezene çayı

Akşam
Izgara tavuk
Salata
1/2 dilim tam buğday ekmeği

Ara
1 elma
2 tane badem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…