Cok gecmis olsun canim ikinize de. Disari ciktigimiz gun bizimki de gece boyu agladi. Evde kalmaktan disariya zor alisacak bunlarCanim dun ne yediyse kustu pesine kac kiyafet degistik bilmiyorum. Surekli ilgi kucak istedi bende de derman kalmadi. Aksi gibi benim de midem bulaniyordu ve halsizdim. Aylar sonra bize disari cikmak iyi gelmedi... spor da yapamadim birkac gundur.
Onu ben de denedim hic takmadi ayni gec yatmaya devam64.6 geldim bende. 200gr. Fazla gecen haftaya gore. Onu dert etmiyorum hizli gelen hizli gider insallah. Ama bu hafta cok sagliksiz beslendim.her serbestlikte zararli seylere yonelmemi dert ediyorum. Bir de bu ara bebegin uyku duzenini ayarlamaya calisiyorum.helak oldum. Cok gec yatip gec kalkiyordu.erken kaldiriyorum erken yatsin diye ama olan benim sabah uykularima oldo.o yine ayni duzeni devam ettiriyo gibi.bakalim biraz daha denicem ama o duzene girmezse ben uykusuzluga dayanamayip pes edicem
SüperGünaydın anneler, ben yeni katıldım üç gün önce 97,6 ile başladım, bu sabah 95,7 çıktım.
canım bu kez azmim ilk başladığım gibi. Bence insan diyet yapıp yapamayacağını biliyor. Eğer hazır değilse yapamıyor. Şu an iyiyim ve hazırım artıkEfsane geri dondu diyoruz o zaman
neeeee harika.Gecen hafta 56.3 tum bu haftaki kilom 54.8tartiya inananadim bu hafta cidden baya kilo vermisim. Boyle giderse bir kac haftaya artik diyeti birakirim
Yaaa kıyamam kuzuma. Dişin huysuzluğu feci olur. Geçecek bu günleri merak etme.7.5 ayligiz canim. Ust iki disimiz de cikti biraz onun huysuzlugu biraz bu usutme gibi oldu sanirim ondan.
Simdi eczaneden geldim canim boyumu iki kere olcturdum corapsiz. 165.3 boyum. Dogumdan ciktiyimda 74 kiloymusum. 66.8 e kendim geldim bu gruba gelmeden once bebiste sut ve sut urunu alerjisi falan cikmisti oyle boyle verdim. 66.8 den simdi 54.8 olmusum. 54-55 kilo olmak istiyorum o yuzden 52 de birakicam yani 52 rakamini gorduhum an daha artik rejim yapmicam. Tabatayo da birakip artik kas calisicam bi gun popo bi gun karin vs. Yalniz tabatanin 2. Videosu kilo verimini cok arttiriyo benden soylemesiSüper
canım bu kez azmim ilk başladığım gibi. Bence insan diyet yapıp yapamayacağını biliyor. Eğer hazır değilse yapamıyor. Şu an iyiyim ve hazırım artıkinşallah hedefime gelirim
neeeee harika.valla süper bir irade örneğisin. Totalde kaç vermiş oldun canım? Bide olmak istediğin kilonun 2 altına in bence. Diyetisyenim söylemişti. korumaya geçince vücut +2de sabitliyormuş kendini. En dipte kalmazmış.
Yaaa kıyamam kuzuma. Dişin huysuzluğu feci olur. Geçecek bu günleri merak etme.
Merhaba hayirli cumalar nasil dengelediniz yani sabit kaldiniz ben onu tam bilemiyorum sabitlemeyiSelamlar cumaniz mubarek olsun
Hala 71 kiloyum iki gun filan kacirmistim ama dengelemeye calistim kilo veremedim bu haft ama almamisim da
Takip ettiğim diyetisyenlerden biri.Telafiyi aynı gün yapın diyor.Mesela misafir gelecek yiyeceğin belli gündüzden hafif beslen.Hiç olmadı ertesi gün dengelemek lazım.Ben de bunu yapmaya çabalıyorumMerhaba hayirli cumalar nasil dengelediniz yani sabit kaldiniz ben onu tam bilemiyorum sabitlemeyi
Anladim canim aslinda dogeu yarin mesela cheat meal yapacagim icin sabah musli yicem o sekilde yani anladimTakip ettiğim diyetisyenlerden biri.Telafiyi aynı gün yapın diyor.Mesela misafir gelecek yiyeceğin belli gündüzden hafif beslen.Hiç olmadı ertesi gün dengelemek lazım.Ben de bunu yapmaya çabalıyorum
Sen simdi 5li rakamlari gorunce asil gazi gorMerhaba kızlar _800 ile geldim çok mutluyum 60.3 güncel kilom. Sonucunu gördükçe o kadar iyi hissediyorum ki canım bişey yemek istemiyor. Sabahları 9.30 da star tv evde hareket var eşliğinde spor yapmaya başladım ben yarım saat önce başlayıp onlarla devam ediyorum.
Canim baklava istedi kahvaltida yedim bir aksam manti yedim ertesi gun karbonhidrat almamaya calistim acikinca ara ogunlerde yogurt yedim tarcinli su ictim. Mesela dun aksam kizartma yapmistim az yedim bugun kabak yemegi yaptimMerhaba hayirli cumalar nasil dengelediniz yani sabit kaldiniz ben onu tam bilemiyorum sabitlemeyi
Anladim xanim sagolasinCanim baklava istedi kahvaltida yedim bir aksam manti yedim ertesi gun karbonhidrat almamaya calistim acikinca ara ogunlerde yogurt yedim tarcinli su ictim. Mesela dun aksam kizartma yapmistim az yedim bugun kabak yemegi yaptim