Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Canim dun ne yediyse kustu pesine kac kiyafet degistik bilmiyorum. Surekli ilgi kucak istedi bende de derman kalmadi. Aksi gibi benim de midem bulaniyordu ve halsizdim. Aylar sonra bize disari cikmak iyi gelmedi... spor da yapamadim birkac gundur.
Geçmiş olsun canım hayırlısıyla toparlar hemencecik

Canim dun ne yediyse kustu pesine kac kiyafet degistik bilmiyorum. Surekli ilgi kucak istedi bende de derman kalmadi. Aksi gibi benim de midem bulaniyordu ve halsizdim. Aylar sonra bize disari cikmak iyi gelmedi... spor da yapamadim birkac gundur.
Canım kaç aylıktı Bebişin? Çok geçmiş olsun. Seninki 9 a yakındı sanki. Benimki 9 olcak. 9. Ay atağındayız. Bebekler 9 ve 12. Aylarda ayrılık kaygısını tavan halde Yaşar. O yüzden annenin kucağından ayrılmak istemez. Belki o huysuzluk ataktandır. Şu an geçecek diye telkin ediyorum kendimi. Kusması da inşallah hemencecik geçsin

çok geçmiş olsun. bir dönem bebekler sürekli kuala gibi yapışır insana. zor bir süreçtir. inşallah sorunsuz atlatırsınız. sonra yürüme serüveninde kucak isteği bitiyor tabi farklı istekler çıkıyor :)

kaç gündür kusuyor acaba. uzun süredir kusması iyi olmayabilir. reflü mü acaba bebeğinde. doktora gittiniz mi.

Kızlar günaydın.

bugün sabah 8.30 nescafe içtim. Müdürümüz bir sürü açma börek almış. 1 açma yedim maalesef. Aylardır yememiştim çok özlemişim. Başka bir şey yemedim yemeyeceğim de.

Öğlen yemeğinde cacık, fasulye pilav var.
14.00 gibi cacık ve yarım porsiyon fasulye yerim.

Ara öğün kendime galeta çubukları getirdim (2 tane, 5 tane fındık ve 1 küçük boy havuç) Ofiste çay hiç içmiyorum. Çay kansızlık yapıyor. Öğlen yemeğinden sonra sade türk kahvesi içiyorum.

Akşam yemeğinde de annem patlıcan musakka yapacakmış ama kızartmayacağım dedi. yarım porsiyon patlıcan musakka yerim yanında salata.

21.00 gibi de yarım saat eliptik bisiklet ve yarım saat pilates devam. Bugünü bu şekilde kapatmayı düşünüyorum.

Şu anda 59 kiloyum ama tartım elektronik ekran olmadığı için 59 küsürü göremiyorum. kesin 59'dan biraz fazlayımdır.

Anladim canim hafif usutmus demekki ever evlere tikildik vucut bir anda kaldiramadi demwkki

7.5 ayligiz canim. Ust iki disimiz de cikti biraz onun huysuzlugu biraz bu usutme gibi oldu sanirim ondan.

Dun boyle oldu canim. Bir yuruse diyor insan ama o zamanda pesinde kosturmaktan artik duramam. Simdi veremiyorum belki o zaman kilo veririm

Yaa ne güzel sonuçlar kızlar maşallah hepinize. Ben artı çıktım malesef hem de şekersiz ve yürüyüşlere rağmen. İşin garibi baya inçe hissediyorum kendimi bu hafta. Karnım filan bile inceldi. Belki kas ya da ödem artışı olmuştur.
Pazartesi den Pazartesi ye de ölçülerimi alıyorum. Bayram’ın ikinci günü basenden -4 göbekten -1,5 cm gitmişti. Bakalım bu hafta nasıl çıkacak
Güncel kilom
75.4

Kahvaltı 9:00
otlu peynirli bir yumurta ile omlet
Dereotu lor
5 zeytin 2 dilim tam buğday
1 salatalık yarim domates
Sabah erkenden yemeği koydum Kuru fasulye. Yanına bulgur pilavı yapacağım bütün haftada iki kere pişirmeye izin verdim kendim.
Bugün kızımın rapor işi için hastanede olacağız mecburen inşallah bir şeye bulaşmadan geliriz.

Dun boyle oldu canim. Bir yuruse diyor insan ama o zamanda pesinde kosturmaktan artik duramam. Simdi veremiyorum belki o zaman kilo veririm
ben hiç veremedim peşinde o kadar koşturmama rağmen hep aynı kiloda kaldım insanın bi kapasitesi olur ya altına o yüzden belli bi kilonun inemiyorsun. bende de öyle oldu 61 de kalmıştım :)

kahvaltıda ben de yumurt yemeği hep hayal edip de yiyemeyenlerdenim. yumurtanın beyazı sanki ağzımın içinde jöle gibi zıplıyor, omlette bile o beyaz görüntüyü yiyemiyorum çırpılmasına rağmen. içinde beyazın var olduğunu bilmek o hissi uyandırıyor bana. hafta sonları haşlama yapınca sarısını yemek istersem eğer, beyazı oğluma veriyorum genelde :)

Canım benim de öyleydi bir senedir oturdu yumurta olayı. Ama yazın yine yiyemem sanırım..

Canım benim de öyleydi bir senedir oturdu yumurta olayı. Ama yazın yine yiyemem sanırım..
ne güzel, benm o beyazı yemem için yanında 1 ekmek tüketmem gerekir bastırmak için eşim ve oğlum bıraksam bütün gün yumurta yiyebilir. o kadar çok seviyorlar. Güzel bir alışkanlık hem de sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…