- 21 Nisan 2018
- 8.117
- 30.173
- 36
O hissizlik ilk dogumumda daha fazlaydi benim. Elleyince sanki bir hamur gibi hissediyordum ama deride hic his yoktu. Bu seferkinde biraz daha iyi. Yavas yavas his geliyor. Bu ameliyatim cok iyi gecti. Doktorum cok iyiydi. Sanirim onunla alakali. Sana da basarilar diliyorum. Spor sıkılasmanin tek yolu. Ben de tartida cok fazla gormesem de aynaya baktigimda farki goruyorum. O moral oluyor banakızlar merhaba, sizi en başından beri takip ediyorum. hemen hemen hepiniz yeni annesiniz. 26 yaşında anne oldum. Şuanda tabi oğlum 4 yaşında artık. 59 kilo ile hamile kalıp 78 ile doğuma girmiştim. 3 ay içinde de işe başlayana kadar 61 kiloya düşmüştüm. İnanır mısınız bilmem ama 4 yıldır 61 kilodaydım.
doğumun verdiği bir enine genişlik var maalesef. eski kıyafetlerimi giyiyorum fakat eskisi gibi durmuyor. göbek hiç yok ama ölü bir deri var orada. çimdikliyorum sıkıyorum hiç bir baskıyı hissetmiyorum. Sanırım derim ölmüşBu normal bir durum mu sizce.
8 günde aşağıda uyguladığım program ile 2 verdim o kadar mutlu oldum ki. bir haftadır var olan kilomu korumak için evde eliptik bisiklet çeviriyorum ve pilatese başladım. akşamları saat 7'den sonra bir şey yemiyorum.
Sabahları ilk iş olarak nescafe içip hemen çok afedersiniz WC'ye çıkıyorum. Bir arkadaşım söylemişti Nescafe bağırsakları çalıştırıyor diye. ilk içtiğim şey nescafe oluyor. 2'si 1 arada.
Sabah 8.30 1 kupa nescafe, 1 salatalık, 3 zeytin, 1 ufak dilim peynir (hafta sonları bu menüye salam da giriyor herkes evde olduğu için hayır diyemiyorum.)
Öğlen 14.00 1 kepçe mercimek çorbası, yarım porsiyon patates oturtma,1 kase salata (İş yerinde çıkan yemeğe göre değişiyor)
Ara öğün 16.00 5 tane ceviz ve 2 tane kayısı (meyvelerin genelinde şeker oranı yüksek o yüzden çok tercih ettiğim bir şey değil meyve ki aram da yok meyveyle)
Akşam 17.30 1 kase çorba, salata
Akşam 21.00 - 21.30 arası eliptik bisiklet sürüyorum ve daha sonrası da 20 dk pilates yapıyorum. İnşallah pilates ile bu ölü derimi en azından hissetmeye başlarım inanın kessem acımayacak heralde. hamileliğimde göbeğim çok büyümüştü göbek deliğim dışarı fırlamıştı.
2,5 lt su içiyorum. (bu menü içeriği aşağı yukarı bir haftadır bu şekilde)
benim en hayır diyemediğim şey çikolata çikolata. 8 gündür yemiyorum. Tatlı ihtiyacını havuç ile gideriyorum.
sizlerin menülerinizi takip etmeye devam edeceğim ve imkanlar doğrultusunda uygulamaya da çalışacağım.
Sezaryen doğumdan kaynaklı olabilir mi demek istiyorsun yani. hmm aklıma hiç gelmedi bu durum karnım çok büyüdü diye öyle olduğunu düşündüm. çok kötü bir duygu umarım ikinci bebekten sonra benm de geçer.O hissizlik ilk dogumumda daha fazlaydi benim. Elleyince sanki bir hamur gibi hissediyordum ama deride hic his yoktu. Bu seferkinde biraz daha iyi. Yavas yavas his geliyor. Bu ameliyatim cok iyi gecti. Doktorum cok iyiydi. Sanirim onunla alakali. Sana da basarilar diliyorum. Spor sıkılasmanin tek yolu. Ben de tartida cok fazla gormesem de aynaya baktigimda farki goruyorum. O moral oluyor bana
Ben oyle bi zamanda patates veriyodum haslanmis ve kuru ekmek canim gecmis olsunMerhaba kızlar bebeğim biraz rahatsızdı midesini üşümüş sürekli kusuyor ve ekşi ekşi kokuyordu kusmuğu doktora götürdük midesini rahatlatacak bişeyler verdi. Kullanmaya başladım 3 saat önce çok kötü kokulu ishale yakın baya Bi kaka yaptı onu yapıncada rahatladı kusmasıda durdu şu an. Sabahtan beri sadece az az emzirdim son iki emzirdiğimi kusmadı. Yemek ne verebilirim midesini yormayacak şekilde 13 aylık.
Merhaba kızlar bebeğim biraz rahatsızdı midesini üşümüş sürekli kusuyor ve ekşi ekşi kokuyordu kusmuğu doktora götürdük midesini rahatlatacak bişeyler verdi. Kullanmaya başladım 3 saat önce çok kötü kokulu ishale yakın baya Bi kaka yaptı onu yapıncada rahatladı kusmasıda durdu şu an. Sabahtan beri sadece az az emzirdim son iki emzirdiğimi kusmadı. Yemek ne verebilirim midesini yormayacak şekilde 13 aylık.
Çok sağol canım şimdi uyuyor uyanınca haşlayıp vereyipBen oyle bi zamanda patates veriyodum haslanmis ve kuru ekmek canim gecmis olsun
Çok sağol canım benim patates haşlayıp vereyim kuru ekmeği de çok seviyor kemirmeyi zatenBen oyle bi zamanda patates veriyodum haslanmis ve kuru ekmek canim gecmis olsun
iki kere yazmışım silindi sanıpÇok sağol canım şimdi uyuyor uyanınca haşlayıp vereyip
Çok sağol canım benim patates haşlayıp vereyim kuru ekmeği de çok seviyor kemirmeyi zaten
İnşallah canım. Kusarken öyle zorlanıyordu ki kusması gelmeden hissedip ağlamaya başlıyordu gözümün içine bakıp sanki yardım istiyor. Çocuklar hiç hasta olmasınBenimki de sabahtan beri kusuyor korkuyorum insallah usutmemistir
Ya tam.usutme havasi bi iyi bi kotu cok gecmis olsunBenimki de sabahtan beri kusuyor korkuyorum insallah usutmemistir
çok geçmiş olsun. tuzlu çubuk kraker verebilirsin cnm eline midesini bastıracaktır. normal yetişkinler de bile mide bulantısına iyi gelir. patates haşlama da çok iyi geliyor ama bir yandan da kabıza dikkat edin patates kabız da yapar. en önemlisi de yemek yemek istemiyorsa şu dönemde yemek yemesi için zorlamamandır cnmİnşallah canım. Kusarken öyle zorlanıyordu ki kusması gelmeden hissedip ağlamaya başlıyordu gözümün içine bakıp sanki yardım istiyor. Çocuklar hiç hasta olmasın
Ya tam.usutme havasi bi iyi bi kotu cok gecmis olsun
Belki cok hafif usutmustur ates mates yok galibaBiz 2 gundur disari ciktik ondan korkuyorum.
Teşekkür ederim canım benim birazdan patates vereceğim çişini yapınca çok rahatladı karın ağrısı geçti galiba çok şükür.çok geçmiş olsun. tuzlu çubuk kraker verebilirsin cnm eline midesini bastıracaktır. normal yetişkinler de bile mide bulantısına iyi gelir. patates haşlama da çok iyi geliyor ama bir yandan da kabıza dikkat edin patates kabız da yapar. en önemlisi de yemek yemek istemiyorsa şu dönemde yemek yemesi için zorlamamandır cnm
İnşallah hasta olmaz canım geçmiş olsun.Biz 2 gundur disari ciktik ondan korkuyorum.
Benim kızım dün kırmızı erik sevdi çok yedi bide babası biraz kuruyemişte yedirdi. Akşam duş alırdık. Yedikleri hem midesini zorladı hem üşüttü canım. Erik yapar dedi doktor midesini ekşitmiş Ama ateşi filan bizimde yoktu mide ilacı hemen iyi geldi.Biz 2 gundur disari ciktik ondan korkuyorum.
Yaaa süpersin. Ödem harika gitmiş.Anneler buraya giremedim ama bütün üçüncü günüm 97,6 ile başladım, bu sabah 95,8 çıktım. Hamilelikte uyguladığım gebelik şekeri diyetimden esinlenerek dikkat ediyorum yediklerimeİyi ki varsınız.
Çok geçmiş olsun canım.Merhaba kızlar bebeğim biraz rahatsızdı midesini üşümüş sürekli kusuyor ve ekşi ekşi kokuyordu kusmuğu doktora götürdük midesini rahatlatacak bişeyler verdi. Kullanmaya başladım 3 saat önce çok kötü kokulu ishale yakın baya Bi kaka yaptı onu yapıncada rahatladı kusmasıda durdu şu an. Sabahtan beri sadece az az emzirdim son iki emzirdiğimi kusmadı. Yemek ne verebilirim midesini yormayacak şekilde 13 aylık.
Maşallah canım bu haftalar biz yerlerdeyiz sizlerden güzel haberler alalım InşAllahDiyetim yine harikaaa gidiyor. Akşam da dikkat edersem yarın beni bekleyin
Evet kilom fazla olduğundan ödemim hızlı gidiyor.Yaaa süpersin. Ödem harika gitmiş.
Çok geçmiş olsun canım.
autumnn canım iyi düşün. İnş üşütmemişsinizdir. Sıcak giydir. Bol emzir. İnş bişey olmaz
Evet ben de oğluma erik verdiğimde o gün bir sürü kaka yaptı kıyamam. Çok geçmiş olsun.Benim kızım dün kırmızı erik sevdi çok yedi bide babası biraz kuruyemişte yedirdi. Akşam duş alırdık. Yedikleri hem midesini zorladı hem üşüttü canım. Erik yapar dedi doktor midesini ekşitmiş Ama ateşi filan bizimde yoktu mide ilacı hemen iyi geldi.