Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Kizlar aranızda hamilelikten önce çok zayiftim hamile olunca sadece göbeğim çıktı diyen yok mu ya herkes mi kilo aldı
Süreci merak ediyorum da kişiden kişiye farketse de ?
Sadece göbeği çıkan insan doğurunca incecik kalır. Zayıflama topiklerinde işi olmaz kısacası. Biz hamilelikte minimum 15 kilo alanlarız

Sadece göbeği çıkan insan doğurunca incecik kalır. Zayıflama topiklerinde işi olmaz kısacası. Biz hamilelikte minimum 15 kilo alanlarız
Sadece gobeği çıkanin bebek karnından çıkınca göbeği kat kat yigilmiyor mu ben öyle düşündüğüm için zayıflama toparlama ihtiyacı yine duyuluyor saniyordum

Sadece gobeği çıkanin bebek karnından çıkınca göbeği kat kat yigilmiyor mu ben öyle düşündüğüm için zayıflama toparlama ihtiyacı yine duyuluyor saniyordum
Benim kuzenim üç hamileliğinde de 30 ar kilo aldı ve haftasına hepsi gitti. Bir gram sarkması selüliti çatlağı yok. Ailemin genetiğine şanslı kişisi. Ben sadece 6 kg aldım ama öncesinde kilom çok olduğu için ve vücudum deforme olduğu için onları vermeye ve sıkılaşmaya çalışıyorum

Başarırsın

Etrafımda öyle biri hiç olmadı ama zayıflamaya ihtiyacı olmaz öylelerinin. Toparlamak içinse pilates falan yapıyorlardır sanırım

kızlar merhaba, sizi en başından beri takip ediyorum. hemen hemen hepiniz yeni annesiniz. 26 yaşında anne oldum. Şuanda tabi oğlum 4 yaşında artık. 59 kilo ile hamile kalıp 78 ile doğuma girmiştim. 3 ay içinde de işe başlayana kadar 61 kiloya düşmüştüm. İnanır mısınız bilmem ama 4 yıldır 61 kilodaydım.

doğumun verdiği bir enine genişlik var maalesef. eski kıyafetlerimi giyiyorum fakat eskisi gibi durmuyor. göbek hiç yok ama ölü bir deri var orada. çimdikliyorum sıkıyorum hiç bir baskıyı hissetmiyorum. Sanırım derim ölmüş Bu normal bir durum mu sizce.

8 günde aşağıda uyguladığım program ile 2 verdim o kadar mutlu oldum ki. bir haftadır var olan kilomu korumak için evde eliptik bisiklet çeviriyorum ve pilatese başladım. akşamları saat 7'den sonra bir şey yemiyorum.

Sabahları ilk iş olarak nescafe içip hemen çok afedersiniz WC'ye çıkıyorum. Bir arkadaşım söylemişti Nescafe bağırsakları çalıştırıyor diye. ilk içtiğim şey nescafe oluyor. 2'si 1 arada.

Sabah 8.30 1 kupa nescafe, 1 salatalık, 3 zeytin, 1 ufak dilim peynir (hafta sonları bu menüye salam da giriyor herkes evde olduğu için hayır diyemiyorum.)

Öğlen 14.00 1 kepçe mercimek çorbası, yarım porsiyon patates oturtma,1 kase salata (İş yerinde çıkan yemeğe göre değişiyor)

Ara öğün 16.00 5 tane ceviz ve 2 tane kayısı (meyvelerin genelinde şeker oranı yüksek o yüzden çok tercih ettiğim bir şey değil meyve ki aram da yok meyveyle)

Akşam 18.30 1 kase çorba, salata

Akşam 21.00 - 21.30 arası eliptik bisiklet sürüyorum ve daha sonrası da 20 dk pilates yapıyorum. İnşallah pilates ile bu ölü derimi en azından hissetmeye başlarım inanın kessem acımayacak heralde. hamileliğimde göbeğim çok büyümüştü göbek deliğim dışarı fırlamıştı.

2,5 lt su içiyorum. (bu menü içeriği aşağı yukarı bir haftadır bu şekilde)

benim en hayır diyemediğim şey çikolata çikolata. 8 gündür yemiyorum. Tatlı ihtiyacını havuç ile gideriyorum.

sizlerin menülerinizi takip etmeye devam edeceğim ve imkanlar doğrultusunda uygulamaya da çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…