Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Bilmiyorum canım çocukluktan beri böyle bir duygu yaşamadım. Ama kilo vermeyi kafana taktığın için psikolojin bozulmuş olabilir. Dikkat et canım doktora görün bence
Mide sorunum vardı yıllardır. Ama geçen yıl endoskopi çekildim. Sadece gastrit vardı. İlaç bile vermediler. O zamandan bu yana sıkıntım yoktu. Şimdi de her şeyden yiyorum ama az yiyorum. İnşallah şu sıcak soğuk geçişi yüzünden midem bozulmuştur diyeyim. Doktora gidebilsem ilk kardiyolojiye gideceğim de işte virüsten çekiniyorum. Az daha geçsin zaman diyorum. Şu an midem bulanıyor. Hamilelikte doğurduğum güne kadar kusup 9 kilo vermiş bir insanım. Belki bünyem hassastır. Aman Allah yaşatmasın :)

Kızlar kaç gündür giremedim. Moral bozuk. Bayramın 2. Günü şiddetli karın ağrısıyla acile gittik serum iğne banamısın demedi. Tahlil yapıldı tahlile göre safra kesesi taşı denildi bugün de ultrasona girdim artık kesinleşti safrada taş varmış.ameliyat olmam gerekiyormuş. Ben ağla ağla . Dedim nasıl olucak. Oğlum daha 3 aylık. Ya bişi olursa psikolojisi zaten apayrı.bilmiyorum valla şu an dr hastane araştırması yapıyoruz.

GEçmiş olsun ihmale gelmez dr a görün

Cok gecmis olsun. Uzme kendini. Allah dermansiz dert vermesin. Olur kurtulursun

Kizlar benim de yirmilik dislerle basim dertte. Ilk gebeligimde sag alt yirmilik bana o kadar cok aci cektirdi ki. Emzirmeden sonra gittim cektirdim, ama digerleri duruyor hala. Gecen gun sol alt yirmiligin ucu kirildi. Yine agrimaya baslayacak diye odum kopuyor. Hayatimda o kadar kotu bir agri gormedim cunku. Simdi gidip cektirsem antibiyotik verir diye bekliyorum. Sute gecer, emziremem, zaten az sutum var, o da bitmesin

Sana da geçmiş olsun canım antibiyotiği özel durumuna göre verirler bence

Gecmis olsun canim. Gecer gider insallah hemencecik

Arkadaşlar geçmiş olsun sizlere.
Öğleden sonra 2 kayısı
Öğlen akşam birleşik 16:30
Mercimek çorbası
4 tane fırında köfte
Salata
Ayran
2 kaşık Madımak yemeği (ablamın kayınvalidesi Sivaslı buzluğa diye getirdi sağ olsun. Arada insan ne yapacağını şaşırıyor)
18:30 sütlü kakaolu tarçınlı Türk kahvesi 2 kayısı 4 ceviz
Yemek olayını kahve ile kapattım. Eşimle kararımız böyle şimdilik. En geç 19:30 da son ara öğünü yapacağız.
Şekersiz 21 gün 1. Gün kazasız belasız bitti
Su 3 lt içtim biraz daha içerim. Eşimin Doğum günü 19 Haziran ve 40 yaşına girecek, o zamana kadar sıkı diyet yapacağız inşallah.

Cok gecmis olsun bisey olmaz antibiyotik hep kullanmak zorunda kaldim emzirdimde

Sabah:
2 dilim tam bugday
5 dil sucuk
2 yumurta
Peynir
1 tatli kasigi bal
1 cay kasigi tereyagi
5-6 zeytin
3 kayisi
(Nutellayi kaldirdim)

Ogle:
Yarim ananas
2 dilm kavun
1 swkeeli turk kahve
5-6 ceviz
1 yogurt bademli (hazir biseydi)

Aksam:
4 tavuk kanat
3 corba kasigi sebzeli guvec

Spor:
Hiphoo tabata bu sefer yaptim bitirdim annem bakti cunku

İzlenim:
Suqn icij iyiyim bi skinti yok

Sabah; 2 yumurtadan omlet, 1 kk beyaz peynir, 6 zeytin, domates, salatalik, biber, karpuz
Oglen; 1 sutlu kahve, 1 tane fellas bar( sekersiz, kuru meyveli bar)
2 tane kayisi, 1 tane hurma, 2 ceviz
Aksam; 2 kasik taze fasulye, 3 kasik nohutlu yesil mercimekli salata, bir kase cacik
Son olarak bir tane ayran ictim
Spor; 20 dk leslie ve 40 mekik

Sabah kahvaltı yapmadım
Öğlen: 12.00
2 yumurta
Peynir zeytin yeşillik

Akşam: 18.00
1 yk bezelye yemeği
Yoğurtlu biber sote
20.00
1 yumurta
Yeşillik
Zeytin
Azcık kuruyemiş

Şimdi filtre kahve içtim oh.

Kizlar aranızda hamilelikten önce çok zayiftim hamile olunca sadece göbeğim çıktı diyen yok mu ya herkes mi kilo aldı
Süreci merak ediyorum da kişiden kişiye farketse de ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…