- 27 Şubat 2018
- 3.667
- 5.469
Mide sorunum vardı yıllardır. Ama geçen yıl endoskopi çekildim. Sadece gastrit vardı. İlaç bile vermediler. O zamandan bu yana sıkıntım yoktu. Şimdi de her şeyden yiyorum ama az yiyorum. İnşallah şu sıcak soğuk geçişi yüzünden midem bozulmuştur diyeyim. Doktora gidebilsem ilk kardiyolojiye gideceğim de işte virüsten çekiniyorum. Az daha geçsin zaman diyorum. Şu an midem bulanıyor. Hamilelikte doğurduğum güne kadar kusup 9 kilo vermiş bir insanım. Belki bünyem hassastır. Aman Allah yaşatmasın :)Bilmiyorum canım çocukluktan beri böyle bir duygu yaşamadım. Ama kilo vermeyi kafana taktığın için psikolojin bozulmuş olabilir. Dikkat et canım doktora görün bence
GEçmiş olsun ihmale gelmez dr a görünMide sorunum vardı yıllardır. Ama geçen yıl endoskopi çekildim. Sadece gastrit vardı. İlaç bile vermediler. O zamandan bu yana sıkıntım yoktu. Şimdi de her şeyden yiyorum ama az yiyorum. İnşallah şu sıcak soğuk geçişi yüzünden midem bozulmuştur diyeyim. Doktora gidebilsem ilk kardiyolojiye gideceğim de işte virüsten çekiniyorum. Az daha geçsin zaman diyorum. Şu an midem bulanıyor. Hamilelikte doğurduğum güne kadar kusup 9 kilo vermiş bir insanım. Belki bünyem hassastır. Aman Allah yaşatmasın :)
Cok gecmis olsun. Uzme kendini. Allah dermansiz dert vermesin. Olur kurtulursunKızlar kaç gündür giremedim. Moral bozuk. Bayramın 2. Günü şiddetli karın ağrısıyla acile gittik serum iğne banamısın demedi. Tahlil yapıldı tahlile göre safra kesesi taşı denildi bugün de ultrasona girdim artık kesinleşti safrada taş varmış.ameliyat olmam gerekiyormuş. Ben ağla ağla . Dedim nasıl olucak. Oğlum daha 3 aylık. Ya bişi olursa psikolojisi zaten apayrı.bilmiyorum valla şu an dr hastane araştırması yapıyoruz.
Sağol canım doğru söylüyorsun Allahım dermansız dert vermesinCok gecmis olsun. Uzme kendini. Allah dermansiz dert vermesin. Olur kurtulursun
Sana da geçmiş olsun canım antibiyotiği özel durumuna göre verirler benceKizlar benim de yirmilik dislerle basim dertte. Ilk gebeligimde sag alt yirmilik bana o kadar cok aci cektirdi ki. Emzirmeden sonra gittim cektirdim, ama digerleri duruyor hala. Gecen gun sol alt yirmiligin ucu kirildi. Yine agrimaya baslayacak diye odum kopuyor. Hayatimda o kadar kotu bir agri gormedim cunku. Simdi gidip cektirsem antibiyotik verir diye bekliyorum. Sute gecer, emziremem, zaten az sutum var, o da bitmesin
Kızlar kaç gündür giremedim. Moral bozuk. Bayramın 2. Günü şiddetli karın ağrısıyla acile gittik serum iğne banamısın demedi. Tahlil yapıldı tahlile göre safra kesesi taşı denildi bugün de ultrasona girdim artık kesinleşti safrada taş varmış.ameliyat olmam gerekiyormuş. Ben ağla ağla . Dedim nasıl olucak. Oğlum daha 3 aylık. Ya bişi olursa psikolojisi zaten apayrı.bilmiyorum valla şu an dr hastane araştırması yapıyoruz.
Sagol canim. Evet oyle veriyorlarmis ama tadi degisince bazi bebekler emmiyormus.Sana da geçmiş olsun canım antibiyotiği özel durumuna göre verirler bence
Sağol canım kapalı olucak muhtemelen.dfn0714 acik mi kapali mi ameliyat olcaksin cok gecmis olsun canim ya
İnşallah canım sağolGecmis olsun canim. Gecer gider insallah hemencecik
Ohhh aman cok iyiSağol canım kapalı olucak muhtemelen.
Cok gecmis olsun bisey olmaz antibiyotik hep kullanmak zorunda kaldim emzirdimdeKizlar benim de yirmilik dislerle basim dertte. Ilk gebeligimde sag alt yirmilik bana o kadar cok aci cektirdi ki. Emzirmeden sonra gittim cektirdim, ama digerleri duruyor hala. Gecen gun sol alt yirmiligin ucu kirildi. Yine agrimaya baslayacak diye odum kopuyor. Hayatimda o kadar kotu bir agri gormedim cunku. Simdi gidip cektirsem antibiyotik verir diye bekliyorum. Sute gecer, emziremem, zaten az sutum var, o da bitmesin