Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Evet Eylül annesiyim nasıl hatırladın Hoşbuldummm Bebekten fırsat buldukça uğrayacağım buraya. Ve ilkokulda öğretmenim canlı derslerim var, whatsapp tan da sürekli ders gönderiyorum ödev kabul ediyorum, tabi bunlar bahane değil, bugün büyük adımlar attım.

Leslie sansone diye bir kadin var, belki biliyorsundur. Walk at home videolari var. Yavas yavas baslayabilirsin.
Biliyorum eski zayıflamalarımda çok etkisi var kendisinin. Beni düşündüren şu. Oğlum 9 aylık olmak üzere, gündüz uykularını beşiğinde uyumuyor, ya dizimde uyuyacak ya da bizim yatakta, e bırakıp ayrılamıyorum da. Günde 4 saatim böyle kilitleniyor.

Benimki de ayni. 26 agustos dogumlu. Bir de 3 yasinda abisi var. Ben bazen onlari yatirinca yapmaya calisiyorum. Bazen de birini uyutup birini babalarina birakiyorum. Bir yarim saat yapiyorum en azindan. Biraz da mekik falan cekiyorum.

CNim olue mu ozur mozur sadece kendim.demotive oluyorum siz gidince gercekten online da olsa gonup bagimiz oldu ben de motive olcak bisey bulamiyorum bide bende bi ise basladimmi bitirme manyakligi var... Haklisij zor yani su gunlerde diyet yapmak ama bi daha diyet yapmak istemiyorum korumaya gecim artik temmuz 1 itibariyle rejim bitmistir benim icin

Benimki de oyoe sabah kalkar kalkmaz mahmur oluyolar ya kahvaltiyi bile yapmadan mama sand koyuyorum onu hemen yapip bitiriuorum sporum 30 dakikayi gecmiyor.. kisa surede yuksek performans icin tabata yapiyorum

Merhaba kızlar
Bugün menüm
Kahvaltı öğleye kaldı
2 haşlanmış yumurta
Salata
1 dilim tam buğday ekmeği
1tk gül reçeli

Ara
Şekerli Türk kahvesi
1 avuç dut, 2 tane bayram şekeri

Akşam
Kıymalı nohut yemeği
Salata
1 dilim tam buğday ekmeği

Bir porsiyon meyve 2 ceviz yerim yatmadan

Benimki de ayni. 26 agustos dogumlu. Bir de 3 yasinda abisi var. Ben bazen onlari yatirinca yapmaya calisiyorum. Bazen de birini uyutup birini babalarina birakiyorum. Bir yarim saat yapiyorum en azindan. Biraz da mekik falan cekiyorum.
Maşallah İkinci çocuğu çok istiyorum ama başedebilir miyim diye de çok korkuyorum. İnsan isteyince fırsat bulabiliyor gerçekten.

Oraya arada sırada uğrardım. Benim 2. Çocuk olunca çok takılmadım foruma. yapabilirsin merak etme.
Yok yok burdayım artık. Ve çok haklısın bende çok sıkıldım. Baştan beri Vermem gereken 24 kilo olunca yolun yarısında bıktım. Orası da tam oğlumun egzamasına denk geldi. Yediklerimden olduğunu düşündük ve besinlerimden çoğunu kısıtladık. Orda çöktüm toparlayamadım. Ama artık bitireceğim.

Sabah:
Kirmizi meyveli musli
3 kayisi

Ogle:
6-7 ceviz
10 tane falan kiraz
5 cilek
1 cok cok az sekerli turj kahvesi

Aksam::
1 tabak etli sebzeli guvec
2 yemek kasigi yumurtali ispanak

Spor:
30 dk hiphop tabata
Birazda bebek arabasiyla yurudum ama.cok durarak oldu arabadada durmadi beyefendi omu yuruyustem saymim

İzlenim:
Evet kizlar suan icin diyet iyi gidiyo 53 e inmek.istememdeki neden bi donwm.gelirde kacirirsam 55 falan olim.en azindan hami 2 kilo alim daha fazla almim diye... Bir video izledim.kilo sabitleme 5 yil suruyomus o 5 yilin icinde ben 2. Cocugu ea yaparim sabit mabit kalmaz hicbi sey
Haa ama ne var saglikli seyler yemeyi ogrendim yirtarsam ordan yirtarim artik.
Suan tek.mutlulugum cumartesi gunune kadar havalar kotu, hava kotu olumca sevimiyorum arrik iyi olunca gezesim geliyo cunku

Maşallah İkinci çocuğu çok istiyorum ama başedebilir miyim diye de çok korkuyorum. İnsan isteyince fırsat bulabiliyor gerçekten.
Cok zor gercekten. Benimki planladigimdan erken oldu biraz. Aralarinda tam 2 yas var. 3 olsaydi biraz daha rahat olabilirdi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…