meme bağımlısı olanlardan biride benim oğlum çocuğun geçen aya kadar çok güzel uykusu vardı ramazan girdi gireli mahvoldu 9. Ayda gece beslenmesini kestim kesintisiz uykuyu yakaladık oh dedim bu iş bitti ama devami çok zor geldi nasıl olduysa tekrar alıştı meme ye şimdi gece 30 dk bir 1 saate bir uyanıp ağlıyo ve meme dışında hiç bişey sakinleşmiyo onuYok canim ya saat basi uyaniyo ve meme isteyem bi cocuk hemen baska seyle avunmuyo. Bizimki cok aaglayan bi bebek oldugu icin esim zatem hemen bana getiriuo. Annem sagolsun yardimci oluyo ben bazen icwri gidiyorum falan ama yetmiyo bilmiyorum yani cocugun aglamasi beni istemesi o sorumluluk kafamda oldugu surece bej rahatlayamiyorum zaten
Evet canim bu dediklerini iman derinden hissediyorum devamli. Sadece bazen eskiAnlıyorum canım annelik gerçekten zor seni çok iyi anlıyorum. Ama kendini üzmeni hiç istemem inanki hepsi geçecek zaman çok çabuk geçiyor Bi bakmışsın kocaman olmuş bebeğin. Şu an bebeğinin tek güvendiği insan sensin o kendi başına bişey başaramıyor sana muhtaç en çok sevdiği insan sensin uyanınca senin kokunu arıyor. Ben çok bunalınca bebeğimin yoğun bakımdaki hali gözümün önüne geliyor o küçücük hali bunalım hissi hemen geçiyor. Lütfen kendini üzme
Bin bir emekle kesmissij tekrar olmasi kotu olmus insallah tejrardan kesersin de rahat edersin canim o donem geldiginde neler yaptigini ozelden ya da buedan yazarssan ben de bilgilenmis olurummeme bağımlısı olanlardan biride benim oğlum çocuğun geçen aya kadar çok güzel uykusu vardı ramazan girdi gireli mahvoldu 9. Ayda gece beslenmesini kestim kesintisiz uykuyu yakaladık oh dedim bu iş bitti ama devami çok zor geldi nasıl olduysa tekrar alıştı meme ye şimdi gece 30 dk bir 1 saate bir uyanıp ağlıyo ve meme dışında hiç bişey sakinleşmiyo onugeçen hafta uyanıp 3-4 dk emip geri dönüyodu uykuya ama dün den beri ona da kanamaya başladı dün gece her uyanmasında 25 dk ya yakın emip uyudu yalnışım olmasın 5 saate yakın meme de kaldı desem yalan olmaz. Ama inan ki sabrım azaldı artık çarşamba doktora da götürücem ve sonra kararlı bi şekilde ya sütten kesicem yada gece beslenmesini kesicem kolay olmuycak ama yapmak zorundayım çünkü zaman ilerledikçe içinden çıkmaz bi hâl almaya başlıycak bu durum
meme bağımlısı olanlardan biride benim oğlum çocuğun geçen aya kadar çok güzel uykusu vardı ramazan girdi gireli mahvoldu 9. Ayda gece beslenmesini kestim kesintisiz uykuyu yakaladık oh dedim bu iş bitti ama devami çok zor geldi nasıl olduysa tekrar alıştı meme ye şimdi gece 30 dk bir 1 saate bir uyanıp ağlıyo ve meme dışında hiç bişey sakinleşmiyo onugeçen hafta uyanıp 3-4 dk emip geri dönüyodu uykuya ama dün den beri ona da kanamaya başladı dün gece her uyanmasında 25 dk ya yakın emip uyudu yalnışım olmasın 5 saate yakın meme de kaldı desem yalan olmaz. Ama inan ki sabrım azaldı artık çarşamba doktora da götürücem ve sonra kararlı bi şekilde ya sütten kesicem yada gece beslenmesini kesicem kolay olmuycak ama yapmak zorundayım çünkü zaman ilerledikçe içinden çıkmaz bi hâl almaya başlıycak bu durum
Kizlar benim oglumun da ozellikle 9. Aya girdiginde uykusu cok bozuldu. Dis çıkardı bu ayda. Ben disten oldugunu dusunuyorum. Bir de her uyandiginda direk memeye almayin bence cunku ac oldugu icin uyanmiyor. Emzik ya da su verebilirsiniz. Ben oyle yapiyorum. Zaten uykusuz kaldigim icin ve surekli emzirdigim icin dogru duzgun sut olmuyor ki. Ben de biberonla su veriyorum, ya da emzik veriyorum, yataginda sirtina hafifce vurarak pispisliyorum. Her zaman ise yaramiyor ama bazen yariyor. Belki fikir olur diye yazayim dedimBin bir emekle kesmissij tekrar olmasi kotu olmus insallah tejrardan kesersin de rahat edersin canim o donem geldiginde neler yaptigini ozelden ya da buedan yazarssan ben de bilgilenmis olurum
Artik ek gidaya baslayacak nasilsa canim. Ona giden birkac damla bile yeter. Benim de sütüm baya azaldi. Ne kadar emerse kar. Hic kafaya takip uzme kendini. Emdikce gelir, hic stres yapmaGünaydın kizlar bende diyeti bayram girdi bıraktim gibi oldu. Sacma sapan bi halde yedim de yedim. Bu sabah kalktim sadece bir yumurta ve menemen yedim az. Canim bi sey istemiyor. Bende yorgunum. Ustelik bebis haziranda 6 aylik olacak ama mama ve sut seklinde gidiyorduk sütüm iyice kesildi. Her seyi yaptim ama cogalmadi. Ona kafayi taktikca yemeye basladim ama yok gelmiyor yani.
Zaman zaman anneliğimi sorgulamaya basladim. Mutsuzum kisacasi.
Insallah oyle olur canim. Napalim saglikli olsunda artik.evde durmaktan bunaldim artik.Artik ek gidaya baslayacak nasilsa canim. Ona giden birkac damla bile yeter. Benim de sütüm baya azaldi. Ne kadar emerse kar. Hic kafaya takip uzme kendini. Emdikce gelir, hic stres yapma
Ben de cok bunaldim. Yasaklar kalkar kalkmaz annemlerin yanina gidecegimInsallah oyle olur canim. Napalim saglikli olsunda artik.evde durmaktan bunaldim artik.
Onlari da gerci olmuyo meme kokusu duycak illaKizlar benim oglumun da ozellikle 9. Aya girdiginde uykusu cok bozuldu. Dis çıkardı bu ayda. Ben disten oldugunu dusunuyorum. Bir de her uyandiginda direk memeye almayin bence cunku ac oldugu icin uyanmiyor. Emzik ya da su verebilirsiniz. Ben oyle yapiyorum. Zaten uykusuz kaldigim icin ve surekli emzirdigim icin dogru duzgun sut olmuyor ki. Ben de biberonla su veriyorum, ya da emzik veriyorum, yataginda sirtina hafifce vurarak pispisliyorum. Her zaman ise yaramiyor ama bazen yariyor. Belki fikir olur diye yazayim dedim
Ek gidaya gececk ya rahatlarsin canim merak etme... Anneler ne zaman zaten yaptigindan tatmin olabiliyokiGünaydın kizlar bende diyeti bayram girdi bıraktim gibi oldu. Sacma sapan bi halde yedim de yedim. Bu sabah kalktim sadece bir yumurta ve menemen yedim az. Canim bi sey istemiyor. Bende yorgunum. Ustelik bebis haziranda 6 aylik olacak ama mama ve sut seklinde gidiyorduk sütüm iyice kesildi. Her seyi yaptim ama cogalmadi. Ona kafayi taktikca yemeye basladim ama yok gelmiyor yani.
Ben de basindan beri sut sikintisi cekenlerdenim canim. Her gun 1 olcu mama vermeden uyumuyor hatta bazen 2. Cok cok yersem artiyor ama sutten cok kilo oluyor. Ustelik 1 hafta sonra 7 aylik olacak ve hala ek gidaya gecemedik. Emzirme bitene kadar bu süt var yok davasi devam edecek demek ki. Emzirmek zaten yorucu. Bir de bu durum Psikolojik olarak daha yorucuGünaydın kizlar bende diyeti bayram girdi bıraktim gibi oldu. Sacma sapan bi halde yedim de yedim. Bu sabah kalktim sadece bir yumurta ve menemen yedim az. Canim bi sey istemiyor. Bende yorgunum. Ustelik bebis haziranda 6 aylik olacak ama mama ve sut seklinde gidiyorduk sütüm iyice kesildi. Her seyi yaptim ama cogalmadi. Ona kafayi taktikca yemeye basladim ama yok gelmiyor yani.
Bende de ayni durum. Dusunmemeye calisiyorum artik napim. Bi de bizde süt alerjisi var sanirim bize de doktor ek gidaya gec geceriz dedi. Bende de oyle bak tam 2 kilo almisim 2 haftada. Ki yedigim zaman bile süt sadece cocugu doyurmuyor. Demekki vücut uretmiyor napim. Ilk once emziriyorum ki zaten cok cok az sonra mama veriyorum ardindan.Ben de basindan beri sut sikintisi cekenlerdenim canim. Her gun 1 olcu mama vermeden uyumuyor hatta bazen 2. Cok cok yersem artiyor ama sutten cok kilo oluyor. Ustelik 1 hafta sonra 7 aylik olacak ve hala ek gidaya gecemedik. Emzirme bitene kadar bu süt var yok davasi devam edecek demek ki. Emzirmek zaten yorucu. Bir de bu durum Psikolojik olarak daha yorucu
Canım yanlış hatırlamıyorsam uyku eğitimi vermiştin galiba. Ama davulculardan bozulmuştu. Eğer uyku eğitimi varsa merak etme düzene geri girer. Hem gece beslenmesini bir kere kesmişsin. İkinci neden olmasın? Merak etme halledersin. Ama ben ilk oğlumda 10 aylık gece beslenmesini kestiğimde beşiğine suluk koymuştum. Uyanıp onu içiyordu. İlk uyanmalarında ben içirdim. Sonra kendi kalktı içti. Şimdi de inş öyle yapıcam. Tamamen kesmek için çok erken bence ama sen bilirsin tabiki.meme bağımlısı olanlardan biride benim oğlum çocuğun geçen aya kadar çok güzel uykusu vardı ramazan girdi gireli mahvoldu 9. Ayda gece beslenmesini kestim kesintisiz uykuyu yakaladık oh dedim bu iş bitti ama devami çok zor geldi nasıl olduysa tekrar alıştı meme ye şimdi gece 30 dk bir 1 saate bir uyanıp ağlıyo ve meme dışında hiç bişey sakinleşmiyo onugeçen hafta uyanıp 3-4 dk emip geri dönüyodu uykuya ama dün den beri ona da kanamaya başladı dün gece her uyanmasında 25 dk ya yakın emip uyudu yalnışım olmasın 5 saate yakın meme de kaldı desem yalan olmaz. Ama inan ki sabrım azaldı artık çarşamba doktora da götürücem ve sonra kararlı bi şekilde ya sütten kesicem yada gece beslenmesini kesicem kolay olmuycak ama yapmak zorundayım çünkü zaman ilerledikçe içinden çıkmaz bi hâl almaya başlıycak bu durum