Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Selam gece hiç uyumyan oğlan yüzünden zombi gibiyim.
sabah9:00 kahvaltı
2 kuru kayısı
2 dilim yumurtalı ekmek
lor salatalık
ara Türk kahvesi 1 çikolata
öğle 14:00 taze fasulye 2 kaşık sade makarna
akşam 18:30
kahvaltı gibi oldu Menemen salçalı sosis peynir zeytin salatalık
eşimle birlikte çarşamba tekrar eski düzene döneriz. Yürüyüş de yapamadım çocuklar uyuyunca uyumayı planlıyorum. ( bugün Maalesef eşim Yardımcı olamadı ( işi yurt dışı bağlantılı orada tatil olmayınca toplantılar devam etti)

Ah bu uykusuzluk...

Ben de unutmadan yediklerimi yazayim.
Sabah; patatesli yumurta (esim yapmis, bunu yiyince ekmek yemedim), 1 kk peynir, 10 zeytin, domates, salatalik, biber, karpuz
Oglen; 1 sutlu kahve, 1 yulafli kurabiye, 2 ceviz, 10 cig findik
Aksam; iki kepce tarhana çorbasi, 2 kasik barbunya, bir tabak yesil mercimekli nohutlu salata
1 sekersiz turk kahvesi
Yatana kadar birsey yemeyi dusunmuyorum. Eger cok acikirsam bir tane nektari ya da sutlu kahve tuketirim.
Spor; yarim saat leslie ve 10 dk karin hareketleri

Kemik kadro olarak burdayız gene canım ama kendi adıma çok çalkantılı dönemlerden geçtim şu an herşey iyiyken bu günlerin tadını doyasıya çıkarmak ıstiyorum çok değil zaten 3 güne gidiyo ailem eski düzene diyetime sporuma daha motive olarak dönücem InşAllah

Yok yahu senin icin yazmadim zaten gruptan tamamen kayboluyo insanlar benim de Aten yeyip ictigim diyeti boDugum zamanlar oluyo canim senin durumunu kastetmemistim zaten

Bende menümü yazayım

Sabah kahvaltı yapmadım öğlene kaldı
1 yumurta ile sucuklu yumurta zeytinyağlı
1 dilim tam buğday ekmeği
Salata
1 tk ayva reçeli

Ara
Türk kahvesi 1 hurma
3 ceviz

Akşam
Mantarlı tavuk sote
1 tane salatalık turşusu
1 dilim ekmek
Bir bardak limonata

1er tane portakal, muz, elma şeftali ile tabak yaptım eşimle birlikte yedik

Sabah:
1 dilim t bugday
1 yemek kasigi nutella
1 yumurta
Peynir
5-6 zeytin
3 kayisi

Ogle:
Ananasin yarisi
1 sade turk kahve

Aksam:
2 tavuk baget
3 yk yumurtali ispanak
Cacik 1 kase

İzlenim:
Ay cok yorgunim ya cocugun aglamasi vi yandan bilmiyorum.baEn insanin alip basini gidesi gelir ya... Eski gunleri ozluyorum lise gumlweimi sorumluluksuz gunlerimi... Diyolar ya Allah saglik versin daha ne istiyosun yav insan ozluyo iste yimede o gunleri cunku ruhum ve bedenim yorgun

Çok yorulduğunda kendine vakit ayıramadığımızda hepimize oluyor canım. İmkanın varsa bir iki saat eşine bırak bebeğini ne seviyorsan onu yap biraz dinlen iyi gelir. Mesela ben akşam sallamaktan ayağım ağrıdı uyutamadım saat 23 oldu. Eşimi çağırdım yardım istedim o uyuttu o sırada bende uzandım biraz telefonuma baktım iyi geldi ama uyutmak için daha fazla zorlasaydım bende bıkkınlık hissedeceltim. Biraz nefes almaya hepimizin ihtiyacı var bu duygu geçecek o zaman.

Zor gerçekten çok zor canım çocuk olayı başlı başına bi sorumluluk bende lise yıllarımı çok özlüyorum yurtta kalıyodum ne güzel senelerdi kıymetini bilememişim valla . Tamam evlilik çocukta çok güzel bi duygu çok farklı bi olay ama bazen öyle çekilmez oluyo ki oğluma bakıyorum sanki hiç büyümeyecek bu ggünler hiç gecmiyecek gibi hissediyorum

Yok canim ya saat basi uyaniyo ve meme isteyem bi cocuk hemen baska seyle avunmuyo. Bizimki cok aaglayan bi bebek oldugu icin esim zatem hemen bana getiriuo. Annem sagolsun yardimci oluyo ben bazen icwri gidiyorum falan ama yetmiyo bilmiyorum yani cocugun aglamasi beni istemesi o sorumluluk kafamda oldugu surece bej rahatlayamiyorum zaten

Evet cocugum oldugu icin cok mutluyim, ama bedenen ve ruhen cok.yorgunum gercekten bugun agladi agladi inanir misin artik sol kulagim duymuyo ve migrenim atak yapti. Uyumak dinlenmek ve kendimle kalmak(imkansiz otesi) olmadigi surece rahatlamam cok guc.. para pul hic onemli degil uyku ve insanin huzuru cok onemli

Anlıyorum canım annelik gerçekten zor seni çok iyi anlıyorum. Ama kendini üzmeni hiç istemem inanki hepsi geçecek zaman çok çabuk geçiyor Bi bakmışsın kocaman olmuş bebeğin. Şu an bebeğinin tek güvendiği insan sensin o kendi başına bişey başaramıyor sana muhtaç en çok sevdiği insan sensin uyanınca senin kokunu arıyor. Ben çok bunalınca bebeğimin yoğun bakımdaki hali gözümün önüne geliyor o küçücük hali bunalım hissi hemen geçiyor. Lütfen kendini üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…