Merhaba annisler benim bebegim de 4 aylik yememe dikkat etmeye calisiyorum tugce irtemin youtube pilates videolarini yapiyorum. Bu karantina gunlerinde malum yapip yapip yedim bir ara sonra dur dedim kendime simdi 71 kiloyum. Yememden cok kisamiyorum ama pilav makarna yememeye calisiyorum. Arada bazen kaciriyorum sonraki gun sebze filan yiyorum. Kilo almadim ama cok da vermedim boyum 1.62 . Ayrica genelde kabizlik sorunu olan bir insanim. Sizinle bu surece katilmak istiyorum beni de alin lutfenbir de sizce gercek bir diyet yapmasam da yaptigim bu pilates ise yarar mi sizce tavsiyelerinizi beklerim.
Hepinize yolunuzda sabir ve basari diliyorum. Saglikli gunler
Yok boşanmadan kıl payı döndük. Aileler barıştırdı.Karantinadan hep bunlar
Miband4. 4 ay falan oldu alalı.Hangisindendi saatin? Bu esler niye boyle ya
Canım unuttum ben tartilmayi ya ailem geldi taşınma telaşım var bide haftaya yazayimErolummm sen sanirim kilo bildiriminde bulunmamissin canim
İste bu 3-4 aylik surecreyse karantinadan kaynaklaniyodur evde dura duraYok boşanmadan kıl payı döndük. Aileler barıştırdı.
Allah tan benimki calisti yoksa herkes birbrine sarar hele bide cocugun gurultusuyle ne kadar birbrimizi sevsekte fazla evde olmak iyi degilKarantina sonu bosanmalar tavan
Hayır değil.İste bu 3-4 aylik surecreyse karantinadan kaynaklaniyodur evde dura dura
Ben de bugün dogum sonrasi ilk kez regl oldum. Ama agrim falan yok simdilik. Spor yapabildim
Ben 45. Günde olmuştum. Ondan sonra kilo aldım.Darisi basimaaslinda regl olmamak rahat ama sirf odemden kurtulmak icin istiyorum
Anladim.canim.Allah yuvaniza huzur ve mutluluk versin insallah sizin icin hayirlisi olsunHayır değil.
Ben 45. Günde olmuştum. Ondan sonra kilo aldım.