Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Merhaba annisler benim bebegim de 4 aylik yememe dikkat etmeye calisiyorum tugce irtemin youtube pilates videolarini yapiyorum. Bu karantina gunlerinde malum yapip yapip yedim bir ara sonra dur dedim kendime simdi 71 kiloyum. Yememden cok kisamiyorum ama pilav makarna yememeye calisiyorum. Arada bazen kaciriyorum sonraki gun sebze filan yiyorum. Kilo almadim ama cok da vermedim boyum 1.62 . Ayrica genelde kabizlik sorunu olan bir insanim. Sizinle bu surece katilmak istiyorum beni de alin lutfen bir de sizce gercek bir diyet yapmasam da yaptigim bu pilates ise yarar mi sizce tavsiyelerinizi beklerim.
Hepinize yolunuzda sabir ve basari diliyorum. Saglikli gunler

Hosgeldin. Allah bagislasin. Cuma gunleri en sevdigimiz gun tarti gunu :) insallah istedigin kilolara ulasirsin.

Kimseden ses yok nedeeen

Tamam ilk ben baslayayim. Sabah 2 baklava yedim ama cok ozlemisim o kadar uzun zamandir yemiyordum ki... neyse telafi ettim ama.

Hiphop tabata yaptim. Uzerine de birkac hareket yaptim. 1 aylik yemek ve egzersiz plani satin aldim. Yabancilarin hazirladigi bir duzen olmali ki yemek tarifleri pek bizim kulturumuze uymuyor. O yuzden yemeklere %100 uyamam ama ilk gun egzersizini tabatanin pesine yaptim. Yaptigim egzersizlerin fotografini da ekleyeyim belki baska yapmak isteyen olur. Belirtilen set ve sayilarda yaptim.

Kızlar ben diyete uymuyorum şu 1 haftadır havalar da yağışlı yürüyüş imkanım yok ama çok da mutluyum şu virüs ramazan boyu oğlumun huysuzluğu eve kapanmamız aile ozlemim hepsi ağır geldi bana şu an ailem yanında yüzüm gülüyo 5 kilo dahi alsam genede mutlu olucam çünkü hayatım yavaş yavaş düzene girmeye başladı bu düzenle geri dönüş olarak 5 değil 10 kilo daha veririm

Vallahi evet sayimiz azaldigi icin menu yazmasammi acaba diye bile dusunmeye basladim artii cunku cogu kisi birakti beni ileriden ziyade bosvermislige surukluyo artik burasi niye boyle olduk bilmiyorum biraz dirayet gosterelim yahu bi ise basladik bitirelim yani gelen gidiyo... Gelwbilie miyiz diye soean iki gun sonra yok oluyo... Online da olsa bi gonul bagimiz oldu burda, bem kendimde baklava yedigim hamburger yedigim zamanlar oluyo yaziyorum yapacak bisey yok ipin ucunu asiri kacirmamamiz icin zaten bu platform var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…