Hangi tabata videosunu yapiyorsun canim? Ben tabata yazdim youtubea ama bir suru farkli video ciktiHayirli bayramlar kizlar, gelme yok gitme yok, tabatami ywptim bebisle duruyoruz
Çok teşekkürlerÇok geçmiş olsun
Hangi tabata videosunu yapiyorsun canim? Ben tabata yazdim youtubea ama bir suru farkli video cikti
Sabah:
Kirmizi meyveli musli
3 kayisi
Ogle:
1 sekerli turk kahve
1 elma
5 erik
1 bademli fit yogurt valla markasini unuttum
Aksam:
1 tabak kurufasulye
1 ayran
1 kase salata
Spor:
30 dk hiphop tabata
İzlenim:
Yarin da tabata yapmam lazim cunku carsamba market alisverisine cikicam bazi isler vs derken yapamam. Artik tabatanin o diger videoyu rahatlikla yapiyorum zevk alarak bi sorun olmuyo yalniz karnim inanilmaz agriyo fena karin yakmisim ve ic bacak kismi aciyo. Videodaki egitmene karsilastirmali fotografimi gonderdom.once somra diye beni peofilinde paylasmis kadinibrer oldum resmen tum Amerikan halkina
Ayni tas ayni hamam kiz nasil gecsin boylee bayrammi olur. sana dm den atim fotoyuBayramzadelerrr nasil gecti bayram
Bayram olduğunu sadece telefonda konusarak anladik. Dunden hicbir farki yoktu bizim icinBayramzadelerrr nasil gecti bayram
Berbat. Eşimle kavga ettim. Akıllı saatimi parçaladım. Onun aldığı hiçbir şeyi istemiyorum.Bayramzadelerrr nasil gecti bayram
Karantinadan hep bunlarBerbat. Eşimle kavga ettim. Akıllı saatimi parçaladım. Onun aldığı hiçbir şeyi istemiyorum.
Berbat. Eşimle kavga ettim. Akıllı saatimi parçaladım. Onun aldığı hiçbir şeyi istemiyorum.