Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Vallahi cok iyi sen kilo vermissin canim kesinlikle yazik etme

%
Cok cok gecmis olsun

Ben o keciboynuzu ozune de hic guvenmiyorum valla acayip enerji veren bisey onu gectim frlaket istah aciyo zaten istah acsin diye bebeklere oneriljyo ben bi ara cok yiyodum beni mahvetti kilo aldirdi, erkeklere de zaten veriliyo malum sebepten dusun artij insanin basina ne isler acacak kadar kudretli

Ceza buldum sekersiz 21 gunu bozan o gun hiphop tabatanin 2. Videosunu yapacak gerci sonucu odul de olabilir bunun bilemedim ne dersiniz?
bence süper ceza. Beni caydırır
suukaa cezadan kacamazsin senden de bekliyoruz tabata hadii popolar kalksin
ben dün yapmaya çalıştım. Aslında sen söylemeden ceza çekmişim bence
Bide bugün 45 dk tempolu yürüyüş ve 1.5 saat aktif ev temizleme. Yetmez mi?
Saka maka kizlar evet yumurta dayandi havalar iyice guzellesti hadi bu yaza fit gircez kaynananiz sizi gorunce sasirmali, eltiniz catirrrr catirrr catlamali univ kotuna neden girmeyelim
çok gaza geldim gidecek bu kilolar
Maşallah 13 kilo çok iyi bi rakam. Darısı diğer kilolara inşallah.
inşallah canım. Darısı hepimize.
Vallahi cok iyi sen kilo vermissin canim kesinlikle yazik etme
Yok canım yazık eder miyim? Benim boyum 172 kemiklerimde iri. Aslında 80 göstermiyorum. Her kilomu duyan çok şaşırır. Şimdi bile köyü durmuyorum aslında. Ama ben incecik olucam. 36 bedene giricem

Benimde iştahımı çok açar.

Yetmez istersen 10 saat spor yap cezamiz tabata 2 yine dene

Ben de boydan oturu asla kilomu gostermiyorum. Pilatese basladigimda 82 lerdeydi kilom pilates hocam kilomu sormustu tahmin etmesini istedim 65 ten falan basladi ben yok dedikce cikti yukari en son tahmin edemeyince soyledim kilomu inanamamisti

Suan tartilmadim taaa gecen hafta cumadan beri morakim bozulmasin diye tekrar kilo veremediysem bakalim.. ben de soyle visey var kilo verdiysem diger hafta her turlu kudala uyuyorum yok veremediysem acayip derecede istegim kaciyo diyeti sonlandirasjm geliyo syan o yuzdeb meraktayim

yapma etme ağam çok yorulmuşem hem lindalinda yaptı mi?
Kesin vermişsindir

Kızlar Kızlar nerelerdesiniz

Hadi ya benim iştahımı açmadı hiç. Ben kahve içemiyorum yasak. O yüzden keçiboynuzu özü ile avunuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…