- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
Vallahi cok iyi sen kilo vermissin canim kesinlikle yazik etmecanım gün içindeki değişimlere takılma. Her gün aynı saatlerde aynı şekilde tartıldığında daha iyi sonuç alırsın. Gerçi bunun ideali haftanın bir günü aynı sattşerde aynı şekilde tartılmak ama olsun ben dayanamıyorum
benim geçmişim kabarık canım. Kasımdan beri zayıflama serüveninin içindeyim. 13 kilo verdim 2 sini geri almış haldeyim. Hedefim 68ler inşallah. Şu an 81 lerdeyim
İnşallah canım inşallah .
Cok cok gecmis olsunGünaydın arkadaşlar güne kızımın ateşlenmesiyle başladım. Çok üzgünüm. Onun dışında dün toplam 1200 kal. Yemiştim. Tartıya -700 gr olarak yansımış. Belki su gitti bilemem ama düzgün beslenirsem geri kilo almıyorum. Korumada oluyorum.
Ben o keciboynuzu ozune de hic guvenmiyorum valla acayip enerji veren bisey onu gectim frlaket istah aciyo zaten istah acsin diye bebeklere oneriljyo ben bi ara cok yiyodum beni mahvetti kilo aldirdi, erkeklere de zaten veriliyo malum sebepten dusun artij insanin basina ne isler acacak kadar kudretliKahveyi süt tozu ile içmeyin. Bu arada keçiboynuzu özünü sütle ya da sıcak suyla karıştırıp içebilirsimiz kahve gibi oluyor hem de çok tatlı olduğu için şekeri karşılıyor. Kalori hesabı yapabilirsiniz. Fat secret diye bi uygulama var.
Ay valla bende neden derin uyuyamıyorum diyorum? DelirecemŞu uykusuzluk zaten bizi mahveden. Uykuyla dinlenemeyen vücut tatlı arıyor. Bebekler uyurken uyuyun tek çocuklu anneler. İki tane olunca derin uyku unutuluyor
bence süper ceza. Beni caydırırCeza buldumsekersiz 21 gunu bozan o gun hiphop tabatanin 2. Videosunu yapacak gerci sonucu odul de olabilir bunun bilemedim ne dersiniz?
ben dün yapmaya çalıştım. Aslında sen söylemeden ceza çekmişim bence
çok gaza geldim gidecek bu kilolarSaka maka kizlar evet yumurta dayandi havalar iyice guzellesti hadi bu yaza fit gircez kaynananiz sizi gorunce sasirmali, eltiniz catirrrr catirrr catlamaliuniv kotuna neden girmeyelim
inşallah canım. Darısı hepimize.Maşallah 13 kilo çok iyi bi rakam. Darısı diğer kilolara inşallah.
Yok canım yazık eder miyim? Benim boyum 172 kemiklerimde iri. Aslında 80 göstermiyorum. Her kilomu duyan çok şaşırır. Şimdi bile köyü durmuyorum aslında. Ama ben incecik olucam. 36 bedene giricemVallahi cok iyi sen kilo vermissin canim kesinlikle yazik etme
Benimde iştahımı çok açar.Ben o keciboynuzu ozune de hic guvenmiyorum valla acayip enerji veren bisey onu gectim frlaket istah aciyo zaten istah acsin diye bebeklere oneriljyo ben bi ara cok yiyodum beni mahvetti kilo aldirdi, erkeklere de zaten veriliyo malum sebepten dusun artij insanin basina ne isler acacak kadar kudretli
bence süper ceza. Beni caydırır
ben dün yapmaya çalıştım. Aslında sen söylemeden ceza çekmişim bence
Bide bugün 45 dk tempolu yürüyüş ve 1.5 saat aktif ev temizleme. Yetmez mi?
çok gaza geldim gidecek bu kilolar
inşallah canım. Darısı hepimize.
Yok canım yazık eder miyim? Benim boyum 172 kemiklerimde iri. Aslında 80 göstermiyorum. Her kilomu duyan çok şaşırır. Şimdi bile köyü durmuyorum aslında. Ama ben incecik olucam. 36 bedene giricem
Ayyy lanet gbi ustumuze yapisti bu tabataEveet hiphop tabata 2 nami-diger ceza videomuzla anami aglattimCeza hak edecek bir sey yaptigimdan degil gunluk sporum kendi iskencem
Ayyy lanet gbi ustumuze yapisti bu tabata
Ay bide diyo ya eglendibiz mi diye yaw ne eglenmesi alt uzuvlarimdan ter akiyo hala so much fun canimi teslim edicem bunlarin bi tarafi trampet caliyoBitsin artik bu cilee
Ay bide diyo ya eglendibiz mi diye yaw ne eglenmesi alt uzuvlarimdan ter akiyo hala so much fun canimi teslim edicem bunlarin bi tarafi trampet caliyo
yapma etme ağam çok yorulmuşemYetmez istersen 10 saat spor yap cezamiz tabata 2 yine dene
Ben de boydan oturu asla kilomu gostermiyorum. Pilatese basladigimda 82 lerdeydi kilom pilates hocam kilomu sormustu tahmin etmesini istedim 65 ten falan basladi ben yok dedikce cikti yukari en son tahmin edemeyince soyledim kilomu inanamamisti
Kesin vermişsindirSuan tartilmadim taaa gecen hafta cumadan beri morakim bozulmasin diye tekrar kilo veremediysem bakalim.. ben de soyle visey var kilo verdiysem diger hafta her turlu kudala uyuyorum yok veremediysem acayip derecede istegim kaciyo diyeti sonlandirasjm geliyo syan o yuzdeb meraktayim
Sag ol canım.%
Cok cok gecmis olsun
Hadi ya benim iştahımı açmadı hiç. Ben kahve içemiyorum yasak. O yüzden keçiboynuzu özü ile avunuyordumBen o keciboynuzu ozune de hic guvenmiyorum valla acayip enerji veren bisey onu gectim frlaket istah aciyo zaten istah acsin diye bebeklere oneriljyo ben bi ara cok yiyodum beni mahvetti kilo aldirdi, erkeklere de zaten veriliyo malum sebepten dusun artij insanin basina ne isler acacak kadar kudretli
Bakalim yoksa birakacam zaten yeter gari bu kadar 57 ile noktalicam