Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Hangi sehirdesin canim? Gezmelere basladiniz mi kizlarrr
Kocaeli canım gezmek gibi değildi aslında ilk defa çıktım yarım saat oda bir sokakta ileri geri yaptım hem yürüyüş hemde bir nefes almak için evde delirteceklerdi beni bebeklerbir kriz anıydı
Kesinlikle en şikayetçi olduğum şey bu aralar bebekler 9 buçuk aylık ama hala saçım dökülüyor üstelik kısada kestirdim güçlensin diye fayda etmedi heryer benim saçım dolu

Maşallah 13 kilo çok iyi bi rakam. Darısı diğer kilolara inşallah.

Benim de tam o dönemlerde aşırı döküldü sonra geçti.

Ben söyle birsey denemeye karar verdim. Sofradan tam doymadan kalkarsam gun icinde agzima surekli birseyler atmak istiyorum. O yuzden gunde iki ogun yiyecegim ama tam doyacagim. Ekmek sadece tam bugday ve seker de minimum. Tek tek yediklerimi yazmayacagim. Cay, kahve vs sekersiz serbest biraktim. Kahvaltiyi biraz gec yapio ogle yemegiyle birlestirmis olacagim. Kendi kendime intermittent fasting buldum

Kahveyi süt tozu ile içmeyin. Bu arada keçiboynuzu özünü sütle ya da sıcak suyla karıştırıp içebilirsimiz kahve gibi oluyor hem de çok tatlı olduğu için şekeri karşılıyor. Kalori hesabı yapabilirsiniz. Fat secret diye bi uygulama var.

O tarz hazir gidalar almam hic. Uygulamaya bakacagim hemen

Aloo sekersiz 21 gun yapiyoruz bize katil bir de yediklerimizi yaziyoruz artik hepimiz sorry

Aloo sekersiz 21 gun yapiyoruz bize katil bir de yediklerimizi yaziyoruz artik hepimiz sorry
Yeni sistem bu mu? Tamam bana uyar o zaman sekersize bitter cikolata da dahil dimi
Kahvalti;
2 dilim cavdar ekmegi
2 haslanmis yumurta
Biraz lor ve beyaz peynir
Domates, salatalik, biber
4 tane zeytin
1 dilim salam

Yeni sistem bu mu? Tamam bana uyar o zaman sekersize bitter cikolata da dahil dimi
Kahvalti;
2 dilim cavdar ekmegi
2 haslanmis yumurta
Biraz lor ve beyaz peynir
Domates, salatalik, biber
4 tane zeytin
1 dilim salam

Tabi ki bitter cikolata cizzz

Tum menulerini aksam toplu da yazabilirsin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…