Canım dikkatli ol sütüne dikkat etSahur =
1 bardak sütsüt
4 kaşık yulaf
Akşam yemeği =
1 bardak ayran
Kabak mücver
Ara öğün =
Hindiba kahvesi
1 muz
Sabahtan 3 km yürüdüm iftardan sonra da bi 3 daha yürürüm InşAllah
Hoş geldinHoş buldum. İnşallah :)
Hoş buldum.Hoş geldin
Öğlen yulaf yedim akşam da kurufasulye bulgur pilavı var. Bulgur yiyebiliyorduk dimi?
Tamamdır canım3 kasiktan fazla yeme canim bence.
Yaaa 68misin??Kendimden bahsedeyim. 1,70 boyundayım güncel kilom 68,3.
7 şubatta 72 kilo ile zayıflama sürecine başladım. 66,9u en düşük gördüm. Günlük 1 saat spor ekstra ailecek dışarda yürüyüş yapıyorduk. 1 ayda 5 kilo vermiştim. 10 marttan itibaren virüs karantinasına girdim. Bu dönemde başlarda kilomu korudum. Leslie yaptım. Ama ilk aydan sonra düzenim bozuldu ve kendimi keke, pastaya verdim. Toplam 2 kez dışarı çıktım. Onda da annemlere gitmek için. Dün son tatlımı yedim. 1,5 yaşında kızım var. O da çok huysuz bu aralar. Sıkıldı evde. Ve işler aksıyor mızmız diye. 4 gündür de sakatım uzanıyorum.
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta, 4 çeri domates, 5 dilim salatalık, 20 gr erzincan tulumu, 2 yeşil zeytin yedim
Ihlamur içtim
Kahvaltı sonrası 1 yemek kaşığı keçiboynuzu özlü sıcak su içtim
Öğle: 35 gr tam buğday ekmeği üzerine 1 tatlı kaşığı fitnut, 1 tatlı kaşığı bal
Ara öğün: Kızıma bebek pankeki yapmıştım. Ondan 1,5 adet yedim. İçinde şeker yok. Keçiboynuzu özü var.
Akşam yemeği abartı oldu: 200 ml sebze çorbası
Dolu dolu yemek tabağı karnıbahar kavurma, sarımsaklı tam yağlı yoğurt(300 gr belki vardır :/) üzeri salçalı tereyağı sos, 35 gr tam buğday ekmeği
Ben önceki 5 kilomu da kalori hesaplamasıyla verdim. Hareket etmediğim için günlük 1600 kalori almaya çalışıyorum.
Kendimden bahsedeyim. 1,70 boyundayım güncel kilom 68,3.
7 şubatta 72 kilo ile zayıflama sürecine başladım. 66,9u en düşük gördüm. Günlük 1 saat spor ekstra ailecek dışarda yürüyüş yapıyorduk. 1 ayda 5 kilo vermiştim. 10 marttan itibaren virüs karantinasına girdim. Bu dönemde başlarda kilomu korudum. Leslie yaptım. Ama ilk aydan sonra düzenim bozuldu ve kendimi keke, pastaya verdim. Toplam 2 kez dışarı çıktım. Onda da annemlere gitmek için. Dün son tatlımı yedim. 1,5 yaşında kızım var. O da çok huysuz bu aralar. Sıkıldı evde. Ve işler aksıyor mızmız diye. 4 gündür de sakatım uzanıyorum.
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta, 4 çeri domates, 5 dilim salatalık, 20 gr erzincan tulumu, 2 yeşil zeytin yedim
Ihlamur içtim
Kahvaltı sonrası 1 yemek kaşığı keçiboynuzu özlü sıcak su içtim
Öğle: 35 gr tam buğday ekmeği üzerine 1 tatlı kaşığı fitnut, 1 tatlı kaşığı bal
Ara öğün: Kızıma bebek pankeki yapmıştım. Ondan 1,5 adet yedim. İçinde şeker yok. Keçiboynuzu özü var.
Akşam yemeği abartı oldu: 200 ml sebze çorbası
Dolu dolu yemek tabağı karnıbahar kavurma, sarımsaklı tam yağlı yoğurt(300 gr belki vardır :/) üzeri salçalı tereyağı sos, 35 gr tam buğday ekmeği
Ben önceki 5 kilomu da kalori hesaplamasıyla verdim. Hareket etmediğim için günlük 1600 kalori almaya çalışıyorum.
Kabak mücver çoktu canım ya yağsız tava da pişirdim rahat bi 7 tane yemişimdir su an karnım çok tok çok şükür. bi de vakit geçtikçe oruca alışıyo ya bünye sahur da açlıktan değil yemek için yediğimi fark ettim çünkü gün içinde açlık ya da susuzluk çekmiyorum o yüzden yulafla süt yiyip hafif beslenmeyi düşünüyorumBacim sen beni sollamissin bu ne aclik grevine donusmhs
Acıktığımı hissetmiyorum canım sahur da oturup kahvaltı yapmakla boşa kalori alıyorum hiç yememektense sütle yulafla hafif geliştiriyorum artık böyle karar aldımAz değilmi bacım özellikle sahur
Bol su içiyorum canım şükür sütüm de bi azalma yok bide oğlum 11 aylık oldu beslenmesinin büyük bölümünü gıdalar dan karşıladığı için günde 4 kere anca emziriyorumdur emme aralıkları da uzun sıkıntı olmuyor o yüzdenCanım dikkatli ol sütüne dikkat et
60 canım :) İnşallah hepimiz ideal kilomuza ulaşırız. Sen ne zamandır diyettesin? Kaç kilo verdin?Yaaa 68misin??bende istiyorum aminnn
Canım kilon çok yokmuş. Hedefin kaç?
İnşallah, hepimiz isteklerimize kavuşalım :)Bir an once istedigin kilolara ulasirsin insallah
Doğru canım ben diyeti bırakınca hep 2 kilo almışımdır geri vucut şeklim zaten değişti önceki halini çok severdim oysaCanım çok iyi gidiyorsun bence birkaç kilo daha ver. Böyle söylememim birkaç sebebi var. Birincisi doğum yaptıktan sonra vücudun eski olduğun kiloyla aynı fiziksel görüntüde olmuyor. İkincisi korumaya geçince 1-2 kilo Alman çok normalmiş. Ona göre hedef belirleyelim demişti benim diyetisyenim.