Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Kizlar inanin artik uykhsuzluktan regl sancisindan ve cocugun aglamasindan artik beynim patlicak bugun acayip depresifim yinw de kalktim 30 dakika spor yaptim koydum mama sandalyesine artik soyle diyoruk eger bu 30 dakikayi da kendime ayirmazsam kendim icin yaptigim hicbie sey kalmicak. Televizyon izleyemiyorum sesten uyaniyo ayakta sallandigi icin mutfaga gecip tek basima bi cay icemiyorum esimle.oturup konusacak bes dakikam yok hani gercekten depresyona dogru yol aliyorum bu karantina surecinden sonra her sey biraz daha normale donecek.. en azindan disari cikabilicez disarda duruyo cunku bizimki ve hava aldigim icin ben de kendime gelicem vitrin bakarken restaurantta otururken kahve icerken dagilip gidicem amaaaa karantinadan sonra yime ben dogru durust pantolonlarin ixine giremiceksem, yine giydigim adam gni yakismazsa bu sefer ben gercekten mutusz olurum yok yani... Bi kwre daha kaldiramam en azindan ordan yirtmam lazim ve İNSAN İCİNE BU KİLOYLA CİKMAMAM LAZİM... O yuzren verilecek bu kilollar bi arkadasimla oturdugumda yarin hafig yerim bugun onla tatli yiyebilirim diyebilmeliyim artik...

İnan bayiomak uzereyim suan uykusuzluktan yok ya yemeyen cocuk mu uyuylmayan mi ben yemeyeni seciyorum uyku dunyanin en onemli seyi... Hayalet gbiyim...
Hayır kıyamıyorum da daha 3,5 aylık hep derdi oyun muhabbet. Uyku pozisyonuna geçince kıyamet gibi ağlıyor. Zaten dün gece kızım da çok huzursuzdu 1 de uyudu yani erken de yatmadığım için salça kıvamındayım. Dün bi de bahçede yürüyüş artı evde yürüyüş 13bin adım atmışım. İyice Pert oldum

Ay Allah im Allah kolaylik versin bizimji de ayni 9 ay oldu hala yastigi gorur gormez agligo 2. De varsa kolay degil tabii ki benim hic dert yabmamam lazim 2 cocuklu birine

Canım gerçekten anlıyorum ama şu büyük harflerle yazdığın kendine zulümdür. Öyle düşünme sen önce kendin için yapıyorsun yaptığını. Dün bana da bir komşum ima eder gibi oldu Doğum yaptın göbek duruyor diye. 9 ayda gelen 3 ayda gitmez tabi. Bir de daha önce yazdığım gibi Doğum kilom az olduğu icin bir haftada gitti ama öncesinde olan yıllanmış kilolar tabi yavaş gidecek benim için..
şimdi aynaya bak ve kendine çok güzelsin daha da sağlıklı ve güzel olacaksın devam et de

Haklisij canim cok haklisin cok sartlanmis durumdayim durumumunda farkindayim benim suan her sey psikolojik ben olumlama yapamiyorum bi turlu... Yapmaya calisiyorumda zorlayinca olmuyo tam olarak zamanla bu dogumdan sonra kendimi sevicem ama ne zaman bakalim

Eki Görüntüle 2631365

Haftada 1 kitap bitir konusunda gulerken aglayasim geldi. Ayda bitirsem sukredicem. Ben ki tam kitap kurduydum elime kitap alamiyorum hem de hep evde oldugum halde...
Ben yaklaşık 10 yıldır günde bir kitap okuyordum şimdi bu Doğumdan sonra haftada bir ancak okuyorum. Çok uzun saatler süren mesailerden sonra bile kitabı bitirmeden uyuyamazdım

Regl in etkisi varmiymis cidden,75 kg im ve aynaya bakınca kendimi yasemin Yalçın in gülazer diye bı karakteri vardı ona benzetiyorum kendimi:)

Regl in etkisi varmiymis cidden,75 kg im ve aynaya bakınca kendimi yasemin Yalçın in gülazer diye bı karakteri vardı ona benzetiyorum kendimi:)

Var tabi odemler gitmiyor en basta. Hep bir siskinlik var uzerimizde. Ama buraya daha cok takilmalisij kilo vermek istiyorsan. Yarin baslayacagimiz sekersiz 21 gune de katil bence.

Evet kizlar bugun very very first time basenlerimde kuculme sagladigimi gordum cok degil ama gozle goruluyor. Her aksam 10 gundur bi egzersiz yapiyodjm sadece 10 dakika oldugy icin onu eklememistim asil tabatayi sabah yapiyorum cunku. Bu videonun da etkisi oldugunu dusunerekten videoyu buraya ekliyorum basenlerden muzdarip olanlar bakabilir;

Sadece bir oneri kesinlikle az bisry kilo verdi bi tarafi kalkti gbi algilanmasin bu yazdigim sey ben kendimi kilo vermis olarak gormuyorum bile vucut saha reforme olmadi sadece kendi yaptiklarimdan kendi vucuduma iyi geldi diye bu oneriyi sunacagim;
Kizlar diyet yemegi pek yenmiyo bizim grupta gordugum kadariyla genelde olan bi kepce bi kepce az diye yeniyo, inanin salliuorum makarna var evde az bisey yedihiniz az bisey et yemeginden aldini lz tartiya ciktiniz kilo verwmedim halbuki az yedim diyosunh ya, o makarna ya da pirinc pilavi isi bozuyo cunku makarna diyet yemegi degil. Sadece bir tavsiye benxe az bile olsa yemeyin, 1 kase corba 5-6 kofte ya da antrikot yanina salata bu kadar makarna/pilav/bulgur/patates/tursu/kizartmabin her turu kocaniza paslayin

Sabah:
1 kase kirmizi meyveli musli
5-6 ceviz
4 kayisi

Ogle:
Yarim kavun
3-4 ceviz
1 sekerli turk kahve

Aksam:
Yosunlu kinoali somon
Az salata

Spor:
30 dk tabata+hips workout 10 dk

İzlenim:
Karnim agridan ve siskinlikten patlicak bebis uyudu ben de dinlenmeye geciyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…