- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
Hayır kıyamıyorum da daha 3,5 aylık hep derdi oyun muhabbet. Uyku pozisyonuna geçince kıyamet gibi ağlıyor. Zaten dün gece kızım da çok huzursuzdu 1 de uyudu yani erken de yatmadığım için salça kıvamındayım. Dün bi de bahçede yürüyüş artı evde yürüyüş 13bin adım atmışım. İyice Pert oldumİnan bayiomak uzereyim suan uykusuzluktan yok ya yemeyen cocuk mu uyuylmayan mi ben yemeyeni seciyorum uyku dunyanin en onemli seyi... Hayalet gbiyim...
Ay Allah im Allah kolaylik versin bizimji de ayni 9 ay oldu hala yastigi gorur gormez agligo 2. De varsa kolay degil tabii ki benim hic dert yabmamam lazim 2 cocuklu birineHayır kıyamıyorum da daha 3,5 aylık hep derdi oyun muhabbet. Uyku pozisyonuna geçince kıyamet gibi ağlıyor. Zaten dün gece kızım da çok huzursuzdu 1 de uyudu yani erken de yatmadığım için salça kıvamındayım. Dün bi de bahçede yürüyüş artı evde yürüyüş 13bin adım atmışım. İyice Pert oldum
Canım gerçekten anlıyorum ama şu büyük harflerle yazdığın kendine zulümdür. Öyle düşünme sen önce kendin için yapıyorsun yaptığını. Dün bana da bir komşum ima eder gibi oldu Doğum yaptın göbek duruyor diye. 9 ayda gelen 3 ayda gitmez tabi. Bir de daha önce yazdığım gibi Doğum kilom az olduğu icin bir haftada gitti ama öncesinde olan yıllanmış kilolar tabi yavaş gidecek benim için..Kizlar inanin artik uykhsuzluktan regl sancisindan ve cocugun aglamasindan artik beynim patlicak bugun acayip depresifim yinw de kalktim 30 dakika spor yaptim koydum mama sandalyesine artik soyle diyoruk eger bu 30 dakikayi da kendime ayirmazsam kendim icin yaptigim hicbie sey kalmicak. Televizyon izleyemiyorum sesten uyaniyo ayakta sallandigi icin mutfaga gecip tek basima bi cay icemiyorum esimle.oturup konusacak bes dakikam yok hani gercekten depresyona dogru yol aliyorum bu karantina surecinden sonra her sey biraz daha normale donecek.. en azindan disari cikabilicez disarda duruyo cunku bizimki ve hava aldigim icin ben de kendime gelicem vitrin bakarken restaurantta otururken kahve icerken dagilip gidicem amaaaa karantinadan sonra yime ben dogru durust pantolonlarin ixine giremiceksem, yine giydigim adam gni yakismazsa bu sefer ben gercekten mutusz olurum yok yani... Bi kwre daha kaldiramam en azindan ordan yirtmam lazim ve İNSAN İCİNE BU KİLOYLA CİKMAMAM LAZİM... O yuzren verilecek bu kilollar bi arkadasimla oturdugumda yarin hafig yerim bugun onla tatli yiyebilirim diyebilmeliyim artik...
Valla kızımın bebekliği gibi koy uyusun ver yesin bebek olsa herkes 3-4 tane yapar.. oğlan nazlı çıktıAy Allah im Allah kolaylik versin bizimji de ayni 9 ay oldu hala yastigi gorur gormez agligo 2. De varsa kolay degil tabii ki benim hic dert yabmamam lazim 2 cocuklu birine
Haklisij canim cok haklisin cok sartlanmis durumdayim durumumunda farkindayim benim suan her sey psikolojik ben olumlama yapamiyorum bi turlu... Yapmaya calisiyorumda zorlayinca olmuyo tam olarak zamanla bu dogumdan sonra kendimi sevicem ama ne zaman bakalimCanım gerçekten anlıyorum ama şu büyük harflerle yazdığın kendine zulümdür. Öyle düşünme sen önce kendin için yapıyorsun yaptığını. Dün bana da bir komşum ima eder gibi oldu Doğum yaptın göbek duruyor diye. 9 ayda gelen 3 ayda gitmez tabi. Bir de daha önce yazdığım gibi Doğum kilom az olduğu icin bir haftada gitti ama öncesinde olan yıllanmış kilolar tabi yavaş gidecek benim için..
şimdi aynaya bak ve kendine çok güzelsin daha da sağlıklı ve güzel olacaksın devam et de❤❤
Demekki cocuklarin yapisindan kaynaklaniyoValla kızımın bebekliği gibi koy uyusun ver yesin bebek olsa herkes 3-4 tane yapar.. oğlan nazlı çıktı
Ben yaklaşık 10 yıldır günde bir kitap okuyordum şimdi bu Doğumdan sonra haftada bir ancak okuyorum. Çok uzun saatler süren mesailerden sonra bile kitabı bitirmeden uyuyamazdımEki Görüntüle 2631365
Haftada 1 kitap bitir konusunda gulerken aglayasim geldi. Ayda bitirsem sukredicem. Ben ki tam kitap kurduydum elime kitap alamiyorum hem de hep evde oldugum halde...
Kavun yiyorum bende yoksa godivalari goturucemHayaller ev yapımı pasta (canım çekti)
Hayatlar kuru meyveler ve kahve
8Kac aylik bebegin?
Regl in etkisi varmiymis cidden,75 kg im ve aynaya bakınca kendimi yasemin Yalçın in gülazer diye bı karakteri vardı ona benzetiyorum kendimi:)Benimki de 3 gun sonra 7 aylik oluyor regl olmadim ve bunun kiloyu etkisi cok. Diyetisyenim regl oldugunda en az 5 kilo gider dedi.
Bu arada tatli yeme. Ne sana ne bebegine hicbir sekilde faydasi yok. Yarin 21 gun sekersiz diyete basliyoruz grup olarak.
Regl in etkisi varmiymis cidden,75 kg im ve aynaya bakınca kendimi yasemin Yalçın in gülazer diye bı karakteri vardı ona benzetiyorum kendimi:)
Katılıyorum canımVar tabi odemler gitmiyor en basta. Hep bir siskinlik var uzerimizde. Ama buraya daha cok takilmalisij kilo vermek istiyorsan. Yarin baslayacagimiz sekersiz 21 gune de katil bence.