Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Pantolanlara girebilsek yeter zaten de düğme öyle bi kapaniyor ki icinde nefes almak hareket etmek mümkün degil. Ama şöyle bi hedef koydum kendime. Bu bir diyet degil canim istediginde istedigim seyi yiyecegim ama haftada 1 kere. Geri kalani saglikli olacak. Haftanin en az 3 gunu eliptik bisiklet yapılacak. Korona biter bitmez pilates deneyimlemek istiyorum. Yani zaman zaman aklima tatli abur cubur düşsede iki aydir diyet yapiyorum sanirim. 72.2 ile basladim diyetisyene 9 kiloya yakın verdim. Daha bi 10 kilo daha vericem ama vücut sıkı olsun istiyorum tartıdaki rakam aslinda cok önemli degil önemli olan aynadaki yansimamiz. O yuzden benim daha coookk yolum var.

Günaydın hatunlarr herkes çok enerjik maşallah birşey sorucam size benim bazen kollarım uyuşuyor gibi karıncalanıyor omzumla birlikte bu diyet spordan sonra oldu önceden yoktu sizdede oluyormu
3 hafta once kol uyusmasi yasadim ama bence bu kol kaslarimizin gucsuzlugunden kaynaklaniyor. Bebegi kaldir indir derken ben buna bagladim. Bi daha da bende olmadi. Bence hepimizin spor yapmasi lazimm. Tartida kilolar gidiyor ama sıkılasma eksik kaliyor kesinlikle.

Benim de 10-11 kilo vermem lazım. Bunun bir 6 kilosunu işe başlamadan önce versem ii olur. Önemli olan spor ile sıkılaşmak.sporu hayatıma katmam lazım.düzenli olarak yapmam lazım.

Günaydın hatunlarr herkes çok enerjik maşallah birşey sorucam size benim bazen kollarım uyuşuyor gibi karıncalanıyor omzumla birlikte bu diyet spordan sonra oldu önceden yoktu sizdede oluyormu
Sende ikiz bebek var hem.spor yapiliyo vucuda cok yuklwniyoruz ev isi bilmemne derken benimde oluyo

Haftanin bir gunu bir ogun onu ben de uyguluyorum liste attimmi batirlamiyorum uyguladigim diyeti dur atayim

Kizlar uyguladigim diyet benim haefi harfine bu... Kahveltiyi sivi da yapabiliyosunuz falan diyo ga ben bazen musli falan yiyorum yani ona uyuyorum diyet listesini burdan indirebilirsiniz

Ya aslinda kizlar liste miste hikaye ben size diim pirinc hamur isi sekerli seyler bunlar yenmixek kahvaltida iste 1 dilim 2 dilim neyse ekmek yenecek 2 ogun beslenmeye gecilecek, kayisi ve ceviz elinden dusmixek asiri karnin aciktimi basican az bisey ceviz ustune su... kayisi da zatej sekerli ya seker fazla canim cekmiyo bagirsak calistiriyo...( hurma sanirim baya guclu yanondan kilo aldiriyo... )Bunlarla veriliyo insan kendinie taniyo ya neyin iyi geldihini zaten ha su var ben haftada bir gun bir ogun istedigimi yemesem diyeti birakirdim burda beni goremezdiniz o beni bu aya kadar getirdi simdi temmuzun 1 inden itibaren artik pilatese geciyorum matim, pilates topum pilates circle pilates bandi bunlar var zaten bir kac ekleme yapicam kucuk toplari oluyo basen eritmeye yariyo onlar bide agirlik alirim 1-2 kilo

EMZIKLI FIT ANNELERIN SEKERSIZ 21 GUN KURALLARI

21 GUN BOYUNCA SEKER VEYA PAKETLI URUNLERI TUKETMEK YASAK
GUNDE 2 DILIM TERCIHEN TAM BUGDAY EKMEGI DISINDA EKMEK TUKETMEK YASAK
GUNDE MAX. 2 PORSIYON MEYVE TUKETILEBILIR, 1 PORSIYON MEYVE 3 HURMAYLA DEGISTIRILEBILIR. (MEYVE MUZ ISE MINI OLANLARI 1 PORSIYON YERINE GECER DIGER MEYVELER ICIN DE BIR AVUC ICI KADAR BIR PORSIYON DIYEBILIRIZ)
MIN. 3 LITRE SU TUKETMEK SART
ODEMLERIMIZDEN DE KURTULMAK ICIN TUZU AZALTIYORUZ
PORSIYONLARIMIZI KONTROL ALTINDA TUTMAK SART. TABAKLARIMIZI DOLDURMUYORUZ
KAHVALTIYI EN GEC 10 DA YAPIYORUZ
HAFTADA 3 GUN SPOR SART (YURUYUS, KARDIYO, PILATES TAMAMEN TERCIHE KALMIS)
ORUC TUTANLAR KENDILERINE GORE UYARLAYABILIRLER HER SARTI AMA EN TEMEL SARTIMIZ SEKER KESINLIKLE YOK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…