- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
Pantolanlara girebilsek yeter zaten de düğme öyle bi kapaniyor ki icinde nefes almak hareket etmek mümkün degil. Ama şöyle bi hedef koydum kendime. Bu bir diyet degil canim istediginde istedigim seyi yiyecegim ama haftada 1 kere. Geri kalani saglikli olacak. Haftanin en az 3 gunu eliptik bisiklet yapılacak. Korona biter bitmez pilates deneyimlemek istiyorum. Yani zaman zaman aklima tatli abur cubur düşsede iki aydir diyet yapiyorum sanirim. 72.2 ile basladim diyetisyene 9 kiloya yakın verdim. Daha bi 10 kilo daha vericem ama vücut sıkı olsun istiyorum tartıdaki rakam aslinda cok önemli degil önemli olan aynadaki yansimamiz. O yuzden benim daha coookk yolum var.Ben de işe başlayana kadar zayıflamak istiyorum. Bu ayın 21 nde işe başlamam gerekiyor ama ben senelik iznimi kullanıcam . İdari izni ne yazık kı tanımıyorlar. Bu konuda çok sinirliyim zaten . Ben de de senelik iznimi kullanıcam.
3 hafta once kol uyusmasi yasadim ama bence bu kol kaslarimizin gucsuzlugunden kaynaklaniyor. Bebegi kaldir indir derken ben buna bagladim. Bi daha da bende olmadi. Bence hepimizin spor yapmasi lazimm. Tartida kilolar gidiyor ama sıkılasma eksik kaliyor kesinlikle.Günaydın hatunlarrherkes çok enerjik maşallah birşey sorucam size benim bazen kollarım uyuşuyor gibi karıncalanıyor omzumla birlikte bu diyet spordan sonra oldu önceden yoktu sizdede oluyormu
Eveet kurallari yazmadan once tam aklima brownie dusmusken fit bir brownie tarifi buldum sekersiz buraya ekliyorum 1 dilimi 45 kaloriymis 21 gun sekersiz diyetimizde de tatli krizine girersek bunu yapmak isteyenler olabilir ❤
Eki Görüntüle 2630789
Eki Görüntüle 2630790
Eki Görüntüle 2630791
Benim de 10-11 kilo vermem lazım. Bunun bir 6 kilosunu işe başlamadan önce versem ii olur. Önemli olan spor ile sıkılaşmak.sporu hayatıma katmam lazım.düzenli olarak yapmam lazım.Pantolanlara girebilsek yeter zaten de düğme öyle bi kapaniyor ki icinde nefes almak hareket etmek mümkün degil. Ama şöyle bi hedef koydum kendime. Bu bir diyet degil canim istediginde istedigim seyi yiyecegim ama haftada 1 kere. Geri kalani saglikli olacak. Haftanin en az 3 gunu eliptik bisiklet yapılacak. Korona biter bitmez pilates deneyimlemek istiyorum. Yani zaman zaman aklima tatli abur cubur düşsede iki aydir diyet yapiyorum sanirim. 72.2 ile basladim diyetisyene 9 kiloya yakın verdim. Daha bi 10 kilo daha vericem ama vücut sıkı olsun istiyorum tartıdaki rakam aslinda cok önemli degil önemli olan aynadaki yansimamiz. O yuzden benim daha coookk yolum var.
Çok güzel görünüyor yapılabilir kriz anındaEveet kurallari yazmadan once tam aklima brownie dusmusken fit bir brownie tarifi buldum sekersiz buraya ekliyorum 1 dilimi 45 kaloriymis 21 gun sekersiz diyetimizde de tatli krizine girersek bunu yapmak isteyenler olabilir ❤
Eki Görüntüle 2630789
Eki Görüntüle 2630790
Eki Görüntüle 2630791
Teras yikamak icin mukemmel bir gun
Bende çıktım 45 dk tempolu yürüdüm.
Sende ikiz bebek var hem.spor yapiliyo vucuda cok yuklwniyoruz ev isi bilmemne derken benimde oluyoGünaydın hatunlarrherkes çok enerjik maşallah birşey sorucam size benim bazen kollarım uyuşuyor gibi karıncalanıyor omzumla birlikte bu diyet spordan sonra oldu önceden yoktu sizdede oluyormu
Haftanin bir gunu bir ogun onu ben de uyguluyorum liste attimmi batirlamiyorum uyguladigim diyeti dur atayimPantolanlara girebilsek yeter zaten de düğme öyle bi kapaniyor ki icinde nefes almak hareket etmek mümkün degil. Ama şöyle bi hedef koydum kendime. Bu bir diyet degil canim istediginde istedigim seyi yiyecegim ama haftada 1 kere. Geri kalani saglikli olacak. Haftanin en az 3 gunu eliptik bisiklet yapılacak. Korona biter bitmez pilates deneyimlemek istiyorum. Yani zaman zaman aklima tatli abur cubur düşsede iki aydir diyet yapiyorum sanirim. 72.2 ile basladim diyetisyene 9 kiloya yakın verdim. Daha bi 10 kilo daha vericem ama vücut sıkı olsun istiyorum tartıdaki rakam aslinda cok önemli degil önemli olan aynadaki yansimamiz. O yuzden benim daha coookk yolum var.
Beni hurma batiriyo ya kayisi yeyince gidiyoKriz aninda hurma beni kurtariyor 2 3 tane.
Bu ne bicim.brownie dir ya brownie ye saygisizlikEveet kurallari yazmadan once tam aklima brownie dusmusken fit bir brownie tarifi buldum sekersiz buraya ekliyorum 1 dilimi 45 kaloriymis 21 gun sekersiz diyetimizde de tatli krizine girersek bunu yapmak isteyenler olabilir ❤
Eki Görüntüle 2630789
Eki Görüntüle 2630790
Eki Görüntüle 2630791
Cok guzel yapmissin canimSonunda sitenin bahçesine kadar inme cesareti gösterdim 6000 adım/4 km yürüdüm belim zorlanmaya başlayınca döndüm..
Bu ne bicim.brownie dir ya brownie ye saygisizliksaka maka tam kurtariciymis tesekkurlee tarif icin
Aman goxunu sevim buna kalbim dayanmazSukret sukretttnohut unlu kek tarifi falan mi vereyim istiyorsun onu da atarim bak