Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Kesinlikle devam et canim sen su olaylar durulunca. Bak ne güzel yararini görmüşsün.

Aynen canim buraya da yazmistim o ay kac cm inceldigimi gobek kalca basen bel vs toplam 48 cm falandi. Tam hatirlamiyorum. Gecen olctum incelme olmamis o zamandan beri evde oldugumdan spor yetersiz demek ki...

Hadi ya ben o zaman toplamda 3 porsiyon meyve yiyorum cok degil mi sizce ya. Bu kadin niye yazip duruyor bana bu kadar cok.

Benimki yeni diyet listesi yollamis 2 porsiyon meyve var. O halde 21 gun sekersiz diyetimizde 2 porsiyon meyve diyelim. Baska ne kurallar olsun herkes katilim saglasin

Gece gece gözüm döndü nutella diye diye valla. Off.
Kizlar bi de ben sey yapiyorum bakin sizde yaoin acayip etkisi oluyor.
Mesela bu hafta listede kilonuz kime yakinsa yani sizin kilonuz 80 cikti diyelim listemizde Ayşe 79 cikmis ya hani. Aaa diyorum ben bunla kapisayim haftaya dur sen sana yaklasacam diyip gaza g
geliyorum. Su an benim idolum Mysonismysun kesinlikle.

Bence de biraz yarisa cevirsek gaza gelsek. Mesela dedigin gibi ikili olarak esleselim yakin kilolular. Kim en cok kilo vercek sekilde yarisalim o kisiyle o hafta. Evet gruba heyecan getiriyoruz biraz hareketlenelim

Kızlar bende aletli pilatese başlamıştım. 5 seans ancak gidebildim ama onda bile farketmişti. Fırsatı olan bi denesin bence. Benimde ortalık durulunca ilkkoşacağım yer

Ya nutella falan yazmayin gozunuzu sevim fenayim suan ben de tam tersi baskasi daha zayiflamissa demoralize oluuorum iste herkesin yapisi farkli

Bugün Hıdırellez. Herkesin gönlündeki aklındaki dualar kabul olsun inşallah. Hadi bide bugün dileklerimizi dileyip isteklerimizi kağıda yazıp saklayalım. seneye en incecik halimizle açıp okuyalım

Ben 2 ayi gecti yapiyorum ama kahvemde bir seker her zaman olur tatli matli hicbi sey yemedim

O bir sekeri de kesicez iste tam sekersiz olsun diye meyve sekeri disinda seker olmasin. Tek basima yapmaya kalksam 2 3 gun anca dayanirim belki ama hep birlikte tam kural uyalim yapalim.

O bir sekeri de kesicez iste tam sekersiz olsun diye meyve sekeri disinda seker olmasin. Tek basima yapmaya kalksam 2 3 gun anca dayanirim belki ama hep birlikte tam kural uyalim yapalim.
Yok vallahi o sekeri kesemem sanirim ortaokuldan beri turk kahvesi iciyorum her gun sekerli soz vermim kizlar sizi ekmis gni olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…