Çok iyiymiş ben 3 sene önce seansına 100 tl ödedim özel hoca ile. Gerçekten haftada 2 kez gidince 2 haftada fark etti arkadaşlarım
Valla kaptan sensin canım sen ne dersen o. Yani sen şimdi Nutella kaşıklamak göbek eritiyor desen sorgulamam neden? Çünkü kaptanım diyor derim
Su an 4 aylik olduk canim biz. Yok zaten hemen gidemem Eylül gibi giderim gidersem yani ortalık biraz durulmali.Kac aylikti bebegin? Zaten 1 aydan once acilmaz bence salonlar. Acilinca da ben nasil cesaret edip gidecegim onu dusunuyorum.
Ben personal trainer yani ozel hocayla 27 seans almistim 1600 kusur tl idi. Bu seanslari istedigik gibi kullandim. Yani ister haftada 2 gun istersen 3 gun.
Bence bu Cuma tartı bildirimi ile başlayalım. Mesela ben 2 ayı geçen sürede sadece 2 kg verdim belki biraz iyi gelir bana. (En azından almadıpıma şükrediyorum tabi)Bak bakkk gaza getirecek beni nutella kasikla diyecegim ben de o da kasla goz arasi nutellayi goturecek
Saka maka cogunluk tamam derse herkese zorunlu yapalim kacamasinlar
Nutella mi kasikliyoruz su an kac kasikValla kaptan sensin canım sen ne dersen o. Yani sen şimdi Nutella kaşıklamak göbek eritiyor desen sorgulamam neden? Çünkü kaptanım diyor derim
Su an 4 aylik olduk canim biz. Yok zaten hemen gidemem Eylül gibi giderim gidersem yani ortalık biraz durulmali.
Fiyati bence normal.daha da gaza geldim vallaha. Teşekkür ederim canım
Nutella mi kasikliyoruz su an kac kasik
Bence bu Cuma tartı bildirimi ile başlayalım. Mesela ben 2 ayı geçen sürede sadece 2 kg verdim belki biraz iyi gelir bana. (En azından almadıpıma şükrediyorum tabi)
Ay ne sanslisin sen en azından gitmişsin ya. Kesinlikle incelmek istiyorum. Eylüle kadar eliptik yapayım bari. Onu da saldim 2 haftadir.O zamana cok toparlarsin canim hic dusunme simdiden salonunu ayarla ve kesin git. Fiyati evet normal 24 seansti normalde 3 seans da hediye ettiemistimyani corona bitti deseler ilk kosacagim sey pilatesim kesinlikle oyle gozumde tutuyor. O beni her turlu motive ediyordu. Pilatese gittigim gunler yemegime de ekstra dikkat etme ihtiyaci hissediyordum. Her seyden once saglikli ve cok guzel hissettiriyor insana kendini.
27 seansin toplamini mi 1600 e aldin o zaman iyi benceKac aylikti bebegin? Zaten 1 aydan once acilmaz bence salonlar. Acilinca da ben nasil cesaret edip gidecegim onu dusunuyorum.
Ben personal trainer yani ozel hocayla 27 seans almistim 1600 kusur tl idi. Bu seanslari istedigik gibi kullandim. Yani ister haftada 2 gun istersen 3 gun.
Ay ne sanslisin sen en azından gitmişsin ya. Kesinlikle incelmek istiyorum. Eylüle kadar eliptik yapayım bari. Onu da saldim 2 haftadir.
Peki bu 21 günde hurma yemek serbest mi ben hurmasiz yapamam ki
Hurma yasaksa bende nutella kasiklarim geceleri gizli gizli
Olabilir. Meyve var mi onda?Bu sekersiz 21 gun yapiyorlar ya ondan mi yapsak topluca ne dersiniz?
27 seansin toplamini mi 1600 e aldin o zaman iyi bence
Olabilir. Meyve var mi onda?
Ya gercekten mi neden kiBen hurmanin gizli dusmanimiz olduguna karar verdim ama yine de vazgecemiyoruz
Ya gercekten mi neden ki
Diyetisyenim gunde 3 tane aksam sonrasi ara öğün icin yazıyor bana.ama kilo da verebiliyorum yani yedim de veremedim olmadi hic.
Kesinlikle devam et canim sen su olaylar durulunca. Bak ne güzel yararini görmüşsün.24 seans normalde 3 de hediye 1650 falan olabilir kusuratini hatirlamiyorum. 27 seansi bitirip ustune bir 27 daha alacaktim. Guzel hayallermis
Hadi ya ben o zaman toplamda 3 porsiyon meyve yiyorum cok degil mi sizce ya. Bu kadin niye yazip duruyor bana bu kadar cok.Benimki 2 hurma 1 porsiyon meyveye esittir diyor. 2 hurma ama aslaaa kesmiyor.