Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Çok iyiymiş ben 3 sene önce seansına 100 tl ödedim özel hoca ile. Gerçekten haftada 2 kez gidince 2 haftada fark etti arkadaşlarım

Seansina 100 tl mi? Canim seni kaziklamislar. Gayet de guzel bir spor salonuna gidiyorum ben yani oyle 100 tl seansi olan yerler ultra ultra luks falan olmali.

Valla kaptan sensin canım sen ne dersen o. Yani sen şimdi Nutella kaşıklamak göbek eritiyor desen sorgulamam neden? Çünkü kaptanım diyor derim

Bak bakkk gaza getirecek beni nutella kasikla diyecegim ben de o da kasla goz arasi nutellayi goturecek

Saka maka cogunluk tamam derse herkese zorunlu yapalim kacamasinlar

Su an 4 aylik olduk canim biz. Yok zaten hemen gidemem Eylül gibi giderim gidersem yani ortalık biraz durulmali.
Fiyati bence normal.daha da gaza geldim vallaha. Teşekkür ederim canım

Bak bakkk gaza getirecek beni nutella kasikla diyecegim ben de o da kasla goz arasi nutellayi goturecek

Saka maka cogunluk tamam derse herkese zorunlu yapalim kacamasinlar
Bence bu Cuma tartı bildirimi ile başlayalım. Mesela ben 2 ayı geçen sürede sadece 2 kg verdim belki biraz iyi gelir bana. (En azından almadıpıma şükrediyorum tabi)

Su an 4 aylik olduk canim biz. Yok zaten hemen gidemem Eylül gibi giderim gidersem yani ortalık biraz durulmali.
Fiyati bence normal.daha da gaza geldim vallaha. Teşekkür ederim canım

O zamana cok toparlarsin canim hic dusunme simdiden salonunu ayarla ve kesin git. Fiyati evet normal 24 seansti normalde 3 seans da hediye ettirmistim yani corona bitti deseler ilk kosacagim sey pilatesim kesinlikle oyle gozumde tutuyor. O beni her turlu motive ediyordu. Pilatese gittigim gunler yemegime de ekstra dikkat etme ihtiyaci hissediyordum. Her seyden once saglikli ve cok guzel hissettiriyor insana kendini.

Ay ne sanslisin sen en azından gitmişsin ya. Kesinlikle incelmek istiyorum. Eylüle kadar eliptik yapayım bari. Onu da saldim 2 haftadir.

27 seansin toplamini mi 1600 e aldin o zaman iyi bence

Ay ne sanslisin sen en azından gitmişsin ya. Kesinlikle incelmek istiyorum. Eylüle kadar eliptik yapayım bari. Onu da saldim 2 haftadir.

En azindan reformer ile tanisip vucuda ne kadar etkisi olabildigini gordugum icin sansliyim. Tam 2. Ayda egitmenim cok daha inceleceksin diyordu devam edemedim. Tabata falan yapiyorum haftada 3 4 gun ama iste bilmiyorum yetmiyor mu anlamiyorum. Yine de her spor hareketsizlikten iyidir devam arkadaslar hepiniz supersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…