- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
aaaa sakınnnn. Ben öyle bir ay kayboldum 3 kilo alıp döndüm. Yok öyle bişey. Tamam şimdi korumaya geç kilonu. Yani canının istediği bazı şeyleri ye. Ama sonraki öğün dengele. Ben böyle yaparak 2 aydır sabit kalıyordum. Son 2-3 haftada yedim aldım 3 kiloyu. Şimdi AZcık dikkat etsem hemen gider. Ama hem çocuklarla hem eşimle yiyince habire yemek haZırlıyorum evde.Valla bende kesme safhasimdayim.diyeti cok zor gidiyo suan yok yani heran gruptan aniden cikip gidebolirim oype bingeldiler
Hemen gruba geri dön canım. Bunun sonu yok. Yapabiliriz hadi bakalımBen de ben dee
Yaa bu kural olmasiinCuma gunleri tarti gunumuz bir de yeni kural yediklerimizi yazmak
Ay blmiyorum kafam cok karidiknbu seferaaaa sakınnnn. Ben öyle bir ay kayboldum 3 kilo alıp döndüm. Yok öyle bişey. Tamam şimdi korumaya geç kilonu. Yani canının istediği bazı şeyleri ye. Ama sonraki öğün dengele. Ben böyle yaparak 2 aydır sabit kalıyordum. Son 2-3 haftada yedim aldım 3 kiloyu. Şimdi AZcık dikkat etsem hemen gider. Ama hem çocuklarla hem eşimle yiyince habire yemek haZırlıyorum evde.
Hemen gruba geri dön canım. Bunun sonu yok. Yapabiliriz hadi bakalım
Yaa bu kural olmasiinben yazamam o kadar ama ayrilmak da istemiyorum. Diyetisyene gidip tartilacak gibi bekliyorum cumalari yoksa 2 aydir ayni kiloda olurdum. 2 kilo 2 kilodur
Kızlar bende emziriyorum 6 aylık oldu bebegim tavsiyeler üstüne herbalife başlıcam bu hafta