Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Esim iftar icerken bwn de 1 sekerli turk kahvesi ictim biraz bastirdi Allah tan yoksa ev supangle dolu vallahi artik dayanacak tek xanim kaldi onu zorluyorum... Kizlar bayramda karantina olmixak mi bilen var ki cunku olmazsa millet birbirne gider gelie daha fena karantina bulasir die korkuyorum

Valla bende kesme safhasimdayim.diyeti cok zor gidiyo suan yok yani heran gruptan aniden cikip gidebolirim oype bingeldiler
aaaa sakınnnn. Ben öyle bir ay kayboldum 3 kilo alıp döndüm. Yok öyle bişey. Tamam şimdi korumaya geç kilonu. Yani canının istediği bazı şeyleri ye. Ama sonraki öğün dengele. Ben böyle yaparak 2 aydır sabit kalıyordum. Son 2-3 haftada yedim aldım 3 kiloyu. Şimdi AZcık dikkat etsem hemen gider. Ama hem çocuklarla hem eşimle yiyince habire yemek haZırlıyorum evde.
Hemen gruba geri dön canım. Bunun sonu yok. Yapabiliriz hadi bakalım

Ay blmiyorum kafam cok karidiknbu sefer sanirim motivasypm azaldi bakalim devam.etmeye calisxam

Kızlar bugün de benim kaçamak günümdü yarından itibaren bende yazicam menülerimi beynimde diyet sözünü sildim bi boşvermişlik var standart menünü uygulayip imkan buldukça yürüyorum verirsem veririm vermezsem sıkıntı değil kafaya takmıyorum maksat almamak artık

Yaa bu kural olmasiinben yazamam o kadar ama ayrilmak da istemiyorum. Diyetisyene gidip tartilacak gibi bekliyorum cumalariyoksa 2 aydir ayni kiloda olurdum. 2 kilo 2 kilodur

Neden yazamazsin ki canim. Her aksam topluca bir kerede yediklerini falan yazsan? Bizlere de fikir olmasi acisindan bana mantikli geliyor yazilmasi aslinda.

Günaydın kızlar dün çok saçma sapan bir ev yoğunluğu oldu yazamadım kusura bakmayın. Kim söylemişti hatırlamıyorum ama 4-5 gündür hindiba kahve içiyorum gün içindeki yemelerimi ve atakları azalttı.. sağolsun kendisi
Dün sabah 10:00
1 domates 1 salatalık
1,5 kk ezine peynir
7 zeytin
1 dilim çok tahıllı ekmek

Öğle ara hindiba kahve 1 ceviz
Sonra da 1 kase yoğurt

Akşam fırında soslu tavuk (yoğurt salça baharat karışımı yapıp fırına veriyorum hem yağsız oluyor hem de lezzetli) salata veee sonunda dayanamayıp eşime aldırdığım Ramazan pidesi (elimden büyük bir parça yedim)
İftar sonrasında eşimle kahve ve 1 top profiterol (eşimle kızım yiyince bir top yedim dayanamayıp)

Merhaba kızlar sabah temiz süper bir kahvaltı yaptım. Öğünlerimi akşam toplu yazacağım. 4 gündür tartılmıyorum bu bir rekor benim için. Cumayı sabırsızlıkla bekliyorum

Günaydın kızlar dünkü menüm
Filtre kahve

Kahvaltı
Patatesli yumurta 2 yumurtayla
1 salatalık
Yarım havuç
1 bardak süt
7 zeytin
Tatlı tabağı kadarda pizzamsı birşey

Ara
1 portakal
1 bardak süt
2 kare bitter

Akşam
Yarım kepçe tarhana
Yarım tabak fırında etli patlıcan yemeği
2 kaşık makarna
Ton balıklı salata(birgün öncesinden kaldı)

Gece ayranlı kür

Su 2 yada 2 buçuk
Spor
15 dk zumba
50 göbek eritme hareketi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…