Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Kahvalti;

2 dilim ekmek
1 domates
1 dilim peynir
1.5 tatli kasigi yerfistigi ezmesi
Cay

Ogle;

2 kepce terbiyeli tavuk corbasi

Ara;

4 hurma

Aksam;

1 tabak firinda patlicanli et yemegi
3 yemek kasigi kuskus
3 4 yemek kasigi cacik

Daha bir sey yemem. Bugun spor yapamadim yarin devam.

Aslında bu kadar iradesiz değilimdir. Mysonismysun canım 13 kiloyu zayıflama takımında verdim. İlk sayfaya kuralları yazıyorlar ama çok katı değiller. Benim takımım çok iyiydi ama kapandı. Ondan sonra veremedim zaten

Sen de kacamaga cok meyillisin. O yuzdeeeen;

Kural koyucam demistim ya menuleri net yazma kurali koyuyorum ahali bu kural benim icin de gecerli cunku bazen yazamiyorum. Uyar miyiz dersiniz
Tamam yarından itibaren varım. beni kurallar tutuyor biliyorum

Hanımlar merhaba ben de emzikliyim çocuğu emziriyorum ama bu sırada oruç da tutuyorum
Zaten 2 yaşına gircek
Sütüm az alsın istemiyorum ama kilo da vermek istiyorum
6 aylıkken dikkat ede ede 65 den 56 ya düştüm
birkaç aydır yine kilo aldım 61 kiloyum şu an tekrar eski kiloma dönmek istiyorum

Selam hosgeldin. Senin de vermen gereken kilo az ve eminim bizimle verirsin

Savah:
2 tam bugday
Peynir
5 sucuk
1 tatli kasigi bal
Az tereyagi
5-6 ceviz

Ogle:
Yulafli bir kase yogurt
3 kayisi
Elma

Aksam:
5 kanat
Karatay borek 2 dilim

İzlenim:
Zor geciyo suan cunku tatli cekiyor canimm maleseffff....

suukaa yok yemedim canim tatli ama yani con zorlaniyotum suan ya sen ne guzsl kilo vermissin oyle o ara spor yapuyo muydun
çok yapmadım ama Leslie yapardım arada. Bende 2 ayda verdim kiloları. Sonra senin gibi sıkıldım. Koronada gelince biz kilolarımızla halaya durduk. Hiç gitmek istemiyorlar
Cuma gunleri tarti gunumuz bir de yeni kural yediklerimizi yazmak
Yeni kural da benim yüzümden

çok yapmadım ama Leslie yapardım arada. Bende 2 ayda verdim kiloları. Sonra senin gibi sıkıldım. Koronada gelince biz kilolarımızla halaya durduk. Hiç gitmek istemiyorlar

Yeni kural da benim yüzümden
Valla bende kesme safhasimdayim.diyeti cok zor gidiyo suan yok yani heran gruptan aniden cikip gidebolirim oype bingeldiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…