Hiç girmeyeyim oralara. Sizi de mahvederim.Ama spor yapmaya karar verdim. HIIT egzersizleri var. Tabata’ya benziyor sanki. Ondan yapacağım
Oooo tiramisu Ramazan pidesi desem ve sussam o zamanYazmak zorundasinnnnnn
Saka bir yana kacamakla bir yere varilmiyor. Kaldigin yerden devam et.
Oooo tiramisu Ramazan pidesi desem ve sussam o zaman
Tamam yarından itibaren varım.Sen de kacamaga cok meyillisin. O yuzdeeeen;
Kural koyucam demistim ya menuleri net yazma kurali koyuyorum ahalibu kural benim icin de gecerli cunku bazen yazamiyorum. Uyar miyiz dersiniz
Tamam yarından itibaren varım.beni kurallar tutuyor biliyorum
Hanımlar merhaba ben de emzikliyim çocuğu emziriyorum ama bu sırada oruç da tutuyorum
Zaten 2 yaşına gircek
Sütüm az alsın istemiyorum ama kilo da vermek istiyorum
6 aylıkken dikkat ede ede 65 den 56 ya düştüm
birkaç aydır yine kilo aldım 61 kiloyum şu an tekrar eski kiloma dönmek istiyorum
Yaaaa korkutma beni.Hele yazma ne cezalar varrrr
Yaaaa korkutma beni.yok yok güzel veririm ben aslınds
Evet ama aşırı diyet gidince hemen bünyem zayıflıyor sütüm azalıyorSelam hosgeldin. Senin de vermen gereken kilo az ve eminim bizimle verirsin
Evet ama aşırı diyet gidince hemen bünyem zayıflıyor sütüm azalıyor
Katılmak için şart var mi
çok yapmadım ama Leslie yapardım arada. Bende 2 ayda verdim kiloları. Sonra senin gibi sıkıldım. Koronada gelince biz kilolarımızla halaya durduk. Hiç gitmek istemiyorlarsuukaa yok yemedim canim tatli ama yani con zorlaniyotum suan ya sen ne guzsl kilo vermissin oyle o ara spor yapuyo muydun
Yeni kural da benim yüzümdenCuma gunleri tarti gunumuz bir de yeni kural yediklerimizi yazmak
TamamdırCuma gunleri tarti gunumuz bir de yeni kural yediklerimizi yazmak
Valla bende kesme safhasimdayim.diyeti cok zor gidiyo suan yok yani heran gruptan aniden cikip gidebolirim oype bingeldilerçok yapmadım ama Leslie yapardım arada. Bende 2 ayda verdim kiloları. Sonra senin gibi sıkıldım. Koronada gelince biz kilolarımızla halaya durduk. Hiç gitmek istemiyorlar
Yeni kural da benim yüzümden
Ben de ben deeKızlar Kızlar gelmeye yüzüm yok valla. Yine bozdum yine bozdum. Ya beni atın sayfadan. Allahım 13 kiloyu verdiğim iradem nerde?