Çocuk Hastalıkları emzikle olusan cenedeki kizariklar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

olumune seven

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2008
57
2
98
40
Hollanda
merhaba,benim sorunum oglum emzik emdigi zaman yanaklarinda kizarikliklar olusuyo turukleri ile baya orayi zedeliyor nasil diyim boyle egzama gibi oluyor,,,vermeyince azaliyor orasi ama emziye alisdi isteyip duruyo.elimden geldigi surece vermiyorum yatarken veriyorum ama gecmedi bir turlu bu konuda bilgisi olan varmi acaba

Benim bebeğim emziği iz yapacak kadar kullanmıyor fakat aynı şekilde arkadaşımın bebeği izden şikayetçiydi gidip yanağına gelen kısımları daha kalkık olup yanağına baskı yapmayan bir modelini aldı emziğin sorun falan kalmadı, sen emzik değiştirmeyi denedin mi?

benim oglan emzigi elinle tutup dislerinin arasina cigniyor ,yani yandan yandan kemiriyo ,kemirirkende surte surte orayi salyasi ile iyice kizartiyor ,,,yani emzik iz yaptigindan degil canim bu yuzden oluyor ,,,degistirmek bu yuzden aklima hic gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…