Çocuk Hastalıkları emzik

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

inaysa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2008
3.769
2
116
46
Kocaeli
sevgili anneler aranızda bebeğine yalancı emzik veren varmı yada bunu dr una soran

canım ben deniorum arada ama kesinlikle almmıo alsada anında atıo(
valla keşke alsa diorum bazen ama nerdeee???
doktorlar parmak emmesi yerine emziği öneriolar canm..

Canım benim üç çocuumda hapur hupur emmişlerdi yılma devam et sonun da alacaktır..

Bunda fazla ısrarcı olamadım malum dudak problem...

sevgili anneler aranızda bebeğine yalancı emzik veren varmı yada bunu dr una soran

arkadaşım eğer emmemkte ısrar ediyorsa hiç sorlama derim ben almayan emziği ağzından atan bebek emmez
benim b.oğlan ilk doğdugunda kuçagıma aldıgımda
beni emdi ve ardından yalançı emziği verdim emeçekmi diye emdi
k.oğlanada aynısını yaptım ama o almadı ben verdikçe attı ağzından
parmagını olsun dudagını olsun emme gibi bir alışkanlıkta yapmadı
ne denersen dene almayan bebek emmiyo
analı babalı büyütün bebeğinizi

canım bende ilk 3 gün çok ağlıodu emse dahi,o zaman verdik yalanc memeyı uyuyunca hemen alıodum ağzından,ama artık yalancı memeyı almıo ağzına atıo,bazen uykuya dalmak üzereyken uyusun die verıorum ağzına 5 dakka sonra tıp ağzından dalıo,anlayacağın sadece uykuya dalması için kullanıorum oda her uykuda deil,dr bize önermedi ama arada kaçak yapıorum işte ,damak gelişimi için olumsuz oluomuş,bence sende çok alıştırmadan ya çok ağladığında yada uykuya dalması için ver canım

inaysacım ben iki bebeğimede vermedim yalancı emzik hatta ilk gebeliğimde doğum çantama koymuştum görümcem koy demişti
bebeğin ağzında görünce dr çok kızmıştı niye veriyosunuz bunu bebek emziği emer durur çenesi yorulur anneyi emmez damak gelişimini olumsuz etkiler bi daha vermeyin dedi
hakikaten benim bebeğim yalancı emzik kullananlara göre daha çok emdi sütüm bol olmuştu sık emdiği için ve çok harika kilo almıştı
şimdi bu bebeğime de vermiyorum bakalım ne olucak
dr'lar yalancı emziğe sıcak bakmıyor

benim oğlumun dr.da hiç önermemişti emziği zaten bende emzik emmesini istememiştim ama annem rahat edersin ver demişti.oğlum emerdi bir iki denedi annem ama ben pek doğru bulmuyorum.

ben emziin diş veya damaa bi zararının olduuna inanmıorum MAŞALLAH çocuklarımın dişleri inci gibi ayrıca yürütecide önermiolar bacakları yamuk olur die ben yine üçünde de kullandım Valla büyük kızımın bacakları o kadar güzelki mankenler yanında halt etmiş....

uyumadığı zamanlarda veriyorum memede uyumayı çok sevdiği için onla idare etsin diye :) ayrıca bi sorun olcağını da sanmıyorum. emzik almayan çocuk kaç tanedir ki zaten onların damağı iyi gelişti de diğerleri gelişmedi mi. hepimiz emzikle büyüdük bişey de olmadı istediği sürece veririm valla.

Bende denedim emzigi, cunku gogsume yapisiyor ve yalanci emzik gibi kullaniyordu. en azindan uyurken veririm diye dusundum ama almadi bende pek sicak bakmiyorum. Doktorlarda oyle Zorlamadim.. Tek problem damak yapisini bozmasi degil emzigin temizligide onemli. cok cabuk tozlaniyor, cok dikkat etmek lazim. Ben artik vermeyi dusunmuyorum.

ben doğduğu gün verdim çokta memnunum, sadece uyurken alıyor ve uyuduktan sonra atıyor ağzından, rahatlık yani, ayrıca beni emzik yerine kullanmasından daha iyi bence böylece kucağımda değil yatağında uyuyor,

Benimkide beni emzik gibi kullanıyordu.Emzik verdim kendiside bende rahat ettim

düne kadar benimki de hiç almadı emziği,dün göğsümde süt kalmayınca acıktı sağdığım sütü içti mecburen biberondan ardından emziği verdim ık mık dedi sonra cak cuk emdi .bugün de ilk önce almadı biraz ısrar edince alıo,gerçekten biberonda emzikte işi hafifletiomuş..

bana doktorum önermişti çünkü kızım çok emiyor ve aşırı gazı vardı uyumuyordu emzik kullanınca sıkıntılarım azaldı....
Ama chicco kauçuk kullanıyorum çok daha sağlıklı...

valla bende veriyorum yeni yeni almaya başladı bayağı işe yarıyor sakinleştiriyor en azından çok emmiyo ama olsun nasıl olsa alışır hem çevremdeki herkez emziğe alıştır çok rahat edersin diyorr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…