Emzik

zeynepsrnoglu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2023
11
2
1
21
Kızım 2 aylık emzik veriyorum ama tutmuyor anne sütü ile denedim tutmadı bu konu da bi bilginiz var mı yada emzik türü yardımcı olur musunuz

Kızım 2 aylık emzik veriyorum ama tutmuyor anne sütü ile denedim tutmadı bu konu da bi bilginiz var mı yada emzik türü yardımcı olur musunuz
Bebekle ilgili bence. Bazilari hemen alirken bazi bebekler bir çok emzik cesidi denenmesine ragmen almiyor. Ucu yuvarlak olanlardan denedin mi? Cenesi biraz daha guclenince alir belki bende 2 aylikken vermistim emzik surekli agzindan atiyodu ama bi sekilde alisti hatta 20 aylikkende biraktik

Her bebek almiyor canim ben ve ablam hic almamisiz. Yigenim hic almadi ama kızım alıyor. Kesinlikle her bebegin durumu farkli

Hangi emzik modelini vermiştiniz acaba damaklı mı damaksız mı inşallah benimki de tutar

Benim bebis de hic almadi emzik. Aslinda basta emzik vermek istemiyodum ben. Ama kolikten dolayi o kadar cok agliyordu ki cevrenin de etkisiyle emzik vermeye calistim almadi.
Cok da ugrasmadim acikcasi. Iyi ki tutmamis emzik diyorum simdi

Şart mı emzik, tutmuyorsa tutmuyor. Ben de üç beş tane denedim ama zorlamadım. Sadece şansımı denedim, istemedi. Bir kaybım olmadı.

Ben hiç emzik vermedim. Ben içerideyken emzik verdiler,gelip çıkardım.

Bir zararını görmedim.

Benim kızım da üç aylıkken falan aldı ara ara denetiyordum. Damaklı almamıştı. Bibsi kabul etmişti. Şuan 17 aylık sadece uykuya geçerken emzik alıyor ama bıraktırmam lazım yavas yavas keşke başlatmasaydım diyorum. Bakalım nasıl bıraktıracağım.

almasa iyi olur ama anneye yardimci oluyor uyurken memeyi bırakmıyorlar tıkayınca uyuyup kalıyorlar. bırakıyorlar dişleri çıkınca sorun yok. bir kac çeşit denemelisin .

Ben emzigi kestim agzinda tutamayacagi kadar derinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…