Bebek Beslenmesi emzik tutturma

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ozgurce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2009
1
0
86
İstanbul
Merhabalar!!! Bebeğim kırkını çıkarmak üzere. Ona emzik vermek istiyorum. Ama nasıl tutturacağımı bilmiyorum. Hangi zamanlarda vermek lazım? ağlayınca alıyor, sonraki ağladığında reddediyor. Yardımcı olursanız sevinirim. akannehir

canım benim ben benim bebişime belki 10 meme denedim her dışarı çıktımda 1 meme alıyodum en sonda galipgeldim 1 tane tutturdum :ecrin_bebek: şimdi oğlum tabi büyüdü 6 yaşında ama meme çeşitleri var kauçuk silikon damaklı bunlardan al bebeğin hangisini kabul ederse ondan almaya devam edersin benim oğlum damaklı tuttu kardeşimin çocuğuda damaklı tuttu şimdi ablamın çocuğunada tutturmaya çalışıyoruz bakalımkaydirigubbakcemile3 sana tavsiyem sakinken dene ve biraz bişeylere batır da ver öle kuru tutmaz sütünden damlat vs. umarım tututar çünkü çok rahatlık ben lavaboya bile gidemiyodum kaydirigubbakcemile3

Benim oğlumda 1,5 aylıkken komşum sağolsun tutturdu.Çok zor oluyodu benim için.Emzik tuttuktan sonra gece uykuları da daha iyi oldu.Bende herçeşit emzik denedim.Benimkide damaklı tutmadı.Marka veremiyoruz ya büyük bi markanın düz gibi emzikleri var.Onlardan tuttu.Şimdi damaklı aldım bi tane.

Canım bide yazmayı unuttum bizim çocuğa uykusu geldiği zaman elimizle veriyoduk emziği biraz da tutuyoduk düşürmesin diye Kolumda sallıyodum biraz sonra yatağna yatırıyodum Öle uykuya dalıyodu.Biraz reçele de batırabilirsin.Hem öyle olunca çocuk emziği verdiğinde uyuması gerektiğinide anlıyo.Benimki şimdi sadece uyuyacağı zaman emzik emiyo..Bide gece uyanırsa istiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…