emzik seçimi için yardımızı bekliyorum

kbrszgn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2010
26
1
86
İstanbul
Merhaba hanimlar. Henüz hamile değilim fakat yaza hamile kalmayi düşünüyorum. Ozamana cok masraf olmasin diye simdiden hazirliklara başladim. Bebek ilk dogdugunda kiraz uclu emzik verilmesi gerekiyor diyorlar. Yani 1 numarali emzik icin. Damak uclu emzige ise 2 numara da geçilmesini öneriyorlar. Sizin önerileriniz nelerdir. Her boyut icin 2 ser tane mi 3 er tanemi almak gerekir. Marka konusunda da önerilerinizi b3kliyorum şimdiden teşekkürler

Merhaba hanimlar. Henüz hamile değilim fakat yaza hamile kalmayi düşünüyorum. Ozamana cok masraf olmasin diye simdiden hazirliklara başladim. Bebek ilk dogdugunda kiraz uclu emzik verilmesi gerekiyor diyorlar. Yani 1 numarali emzik icin. Damak uclu emzige ise 2 numara da geçilmesini öneriyorlar. Sizin önerileriniz nelerdir. Her boyut icin 2 ser tane mi 3 er tanemi almak gerekir. Marka konusunda da önerilerinizi b3kliyorum şimdiden teşekkürler

acele etmeyın ıstesenız.. bebegınız doğacaga yakın alın alacaklarınızı..zaten emzıkte masraflı bırsey degıl ..

Yaa ne biliyim simdiden biseyler alayim diyorum. Cunku butcemiz belli ozamana cokmasraf olmasin die. Bide isyerim ticket yemek karti veriyo. Oturdugum yerde ticket gecen bebek magazasi var.hersey var orda bende her ay 100 tllik bebege biseyler aliyim diyorum. Emzik biberon bebek arabasi mama sandalyesi kuveti havlusu ne biliyim iste cinsiyet gerektirmeyen seyleri alicam. Bebek arabasi aldim mesela. Cok ince eleyip sik dokuyorum aarastirmadan almam hicbiseyimi oyuzden simdi baslarsam anca bitiririm zaten :)) siz bilginiz varsa yine de yardimci oolun lutfen

bence alma bebeğin kendi seçer emziğini merak etme ben kızıma çok emzik denedim 1 tanesi hariç hiç birini almıyo hatta en pahalılarını oyuncak etti kendine dişlerini kaşıyo :)

Back