Emzik önerisi

Help you

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
584
120
30
45gunluk bebeğim emzik versem mi diyorum çok gazlı uyumuyor durmuyor çok yoruluyorum. Bir sakıncası olur mu. Acaba hangi emzik daha iyi

Philips avent kullanıyorum, 2. Gün tuttu. Bence bir sakıncası yok, zaten deneyin belki sever sevmez…

45gunluk bebeğim emzik versem mi diyorum çok gazlı uyumuyor durmuyor çok yoruluyorum. Bir sakıncası olur mu. Acaba hangi emzik daha iyi
Emzik hayat kurtarıcı hiç bir sakıncası yok benim iki çocuğumda kullandı sade uyurken alıyorlar sonra bırakıyorlar sürekli emmiyorlar bırakması da hiç zor olmadı 1 günde bıraktı çok sürekli emmediği için şimdi ikinciside sadece uykuya geçerken kullanıyor. 6 ayda bir değiştiriyorum ve marka olarak damak yapısına en uygunu philips avent ama mutlaka 6 ayda bir kendi aylarına uygun olarak değiştirin

Ben 2 cocuk annesiyim biri 5bucuk yasinda digeri 1. Emzige kesinlikle karsiydim. Ilk cocugumu emziksiz buyuttum. Ikinci cocugum dogana kadar hala karsiydim. Oglan 4 aylik olana kadar karsi olmaya devam ettim. Sonra baktim gunde 22 saat falan kesintisiz agliyo ama emzik verince susuyo. Verdim😁 dis yapisini sonra birakmasinin zor olacagini falan es gectim. Emzigi verdim vereli rahatim. Bebeniz cok agliosa verin anacim

Benim de 42 günlük bebeğim bıbs in kauçuk emziğini deniyorum iki emiyor bırakıyor sevmedi emziği. Yoksa da sürekli memedeyiz alıştıramadım emziğe

Ben de emzik vermeyecektim almadım ama iki gündür vermeyi düşünüyorum çünkü beni emzik yaptı 🤦🏼‍♀️ çok küçük gerçi emmek istemesi normal ama uykuya dalarken vermeyi düşünüyorum bibs önerdiler philips avent bi de chicco nun emziği de avent e benziyormuş

Bebeğine göre değişir ama nuk rose baby tek geçerim. 2.haftada başladık bir ona ok verdi bebe

Emzik hayat kurtarıcı hiç bir sakıncası yok benim iki çocuğumda kullandı sade uyurken alıyorlar sonra bırakıyorlar sürekli emmiyorlar bırakması da hiç zor olmadı 1 günde bıraktı çok sürekli emmediği için şimdi ikinciside sadece uykuya geçerken kullanıyor. 6 ayda bir değiştiriyorum ve marka olarak damak yapısına en uygunu philips avent ama mutlaka 6 ayda bir kendi aylarına uygun olarak değiştirin
Tskr ediyorum bakalım inşallah bizdede öyle olur ya bende çok tutsun istemiyorum uyurken mizmizlaninca alsın yeterli

Benim emzirme danışmanı önermediği için hiç başlamadık. Adeta yaka iğnesi gibiydik. Zor oluyordu tabii.

Ama ben Avent almıştım. Sonra sattım. Kutusundaydı 😅

Ben 2 cocuk annesiyim biri 5bucuk yasinda digeri 1. Emzige kesinlikle karsiydim. Ilk cocugumu emziksiz buyuttum. Ikinci cocugum dogana kadar hala karsiydim. Oglan 4 aylik olana kadar karsi olmaya devam ettim. Sonra baktim gunde 22 saat falan kesintisiz agliyo ama emzik verince susuyo. Verdim😁 dis yapisini sonra birakmasinin zor olacagini falan es gectim. Emzigi verdim vereli rahatim. Bebeniz cok agliosa verin anacim
😄 Aynen ya durmuyor hep huzursuz gece yatmiyor düzgün bende verecem tutarsa tabi 🤔 yoksa bende hep karşıyım ama mecburen iste

X