Emzik onerisi

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.194
333
38
Kizlar ilk doğduğundan beri emzige alıştıramadım beyefendiyi.beni emzik yapiyor 30 dk da bir memede emiyor ve kusuyor. 2.5 aylik. Avent natural,chicco damakli,nuk damaklı denediklerim. 5 dk emip atiyor. Emzige alissa azcik rahat edecegim boyle cok zor birde surekli emdigi icin gaz oluyor. Var mi onerisi olan. Elini emiyor mememi emiyor

2288198
biraz masrafli ama ozellikle parmagini emenler icin cok yararli oldugunu duydum, benim iki eltim var ikiside cocuklarinda bunu kullandi, amerikada hastanelerde yeni doganlara bu emzikten veriliyormus yararli oldugu icin ama malesef turkiyede boyle bir sey yok

Ben Almanya’da yaşıyorum babada hastanede ebeler bu emzikten verdi ama bebeğim bunu kullanamadı hep öğürdü . Arada bir aldı ama sürekli düşürdü ağzından ..
6 farklı emzik denedim hiç birini almadız
en son yine philips’in Ultra air olanı aldım . Hemen aldı çok severek emiyor.

Kizlar ilk doğduğundan beri emzige alıştıramadım beyefendiyi.beni emzik yapiyor 30 dk da bir memede emiyor ve kusuyor. 2.5 aylik. Avent natural,chicco damakli,nuk damaklı denediklerim. 5 dk emip atiyor. Emzige alissa azcik rahat edecegim boyle cok zor birde surekli emdigi icin gaz oluyor. Var mi onerisi olan. Elini emiyor mememi emiyor
Aynı dert bizde de var. 4 buçuk aylık olduk hiç bir emziği tutturamadık maalesef :(

Hepsini denemedim ama iki üç emzik denedim tutmadı. Doğduktan hemen sonra alıştırmak lazım herhalde bazıları sonradan tutmuyor. Ben 1 saat emziriyorum uyusun diye.

Hepsini denemedim ama iki üç emzik denedim tutmadı. Doğduktan hemen sonra alıştırmak lazım herhalde bazıları sonradan tutmuyor. Ben 1 saat emziriyorum uyusun diye.
Cnm valla hastanede verdim ona ragmen cani isteyince 5 dk emiyor, hep mememi emzik yapiyor:/

S _sushico_ benim bebeğimde 2 aylık , doğduğu ilk günden itibaren emzik vermek istedim hep öğürdü hatta biraz zorlarsam kustu sadece Avent soothie(yukarda fotoğrafı var) arada emiyordu ama onda da bazen öğürüyordu bazen de 5-10 dk emiyordu , sert geldi yani o da . En son burda forumda bir arkadaşın önerisi ile yine ‘Philips avent ultra air’ aldım onun ucu pütürlü verir vermez tuttu ve resmen hayatım kurtulmuş durumda🙈 bir dene istersen ?

Eklentiler

• 6F86ABC0-BD64-400A-A713-9B30D3A22842.webp
    6F86ABC0-BD64-400A-A713-9B30D3A22842.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 387
Avent ultra air serisini deneyebilirsiniz. Ama hala da emzik almıyorsa zorlamayın.

S _sushico_ benim bebeğimde 2 aylık , doğduğu ilk günden itibaren emzik vermek istedim hep öğürdü hatta biraz zorlarsam kustu sadece Avent soothie(yukarda fotoğrafı var) arada emiyordu ama onda da bazen öğürüyordu bazen de 5-10 dk emiyordu , sert geldi yani o da . En son burda forumda bir arkadaşın önerisi ile yine ‘Philips avent ultra air’ aldım onun ucu pütürlü verir vermez tuttu ve resmen hayatım kurtulmuş durumda🙈 bir dene istersen ?
Onu kullaniyorum zaten canım arada emiyor ama atiyor yani mememi emzik yapmasini engellemiyor o emzik🙈 napalim artik almayacak oglusum belliki :)

Back
X