Bebek Beslenmesi emzik önerisi 4 aylık bebek

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

emotion_emotion

_Herşeyimm Eylül'ümm_
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
178
9
68
Zonguldak
mrb kızım 4.cü ayında hiç emzik kullanmadık ama şimdi parmaklarını emiyor,diş damak yapısını bozmayacak emzik önerisi istiyorum lütfenn

kızım hiçbir emziği kabul etmedi chicconun kauçuk damaklı emziğini sevdi birtek onu emiyor her çocuk her emziği emmiyor canım dene bi kaç tane nuk filanda iyi diyorlar ben chiccodan memnunum

birkaç farklı marka alıp denemekten başka çare yok.. ben 3-4 tane denedim en sonunda aventi sevdi hala da onunla devam ediyoruz. bir de ilk zamanlar almak istemedi üzerine günlük d vitamini damlasından sürüp verdim damla tatlı olduğu için sevdi aldı bir dene istersen

nuktan memnunuz,2.5 yasındaki kızım emzigi yeni bıraktı ve ciddi bir bagımlıydı cene diş yapısında bir sıkıntı yok,simdi 5 aylık bebegim de yine nuk rose modelini emiyor

biz de kullanıyoruz o damlayı bir deneyeyim tesekkrler..

Ben kullanmanı öneririm. Yoksa ya seni yalancı meme olarak kullanır. Biz Avent kullandık ve kullanmaya devam ediyoruz. Kzıım 20 aylık. Birkaç aya bırakacağız. Çünkü birşeyler emmek bebekleri rahatlatıyor. Ayrıca bence anne ruh sagli icinde onemli. Kendi kendini oyalar ve sende biraz dinlenirsin. Zamani gelince birakacaktır... Hic emen buyuk gördün mu.:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…