Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızım hiçbir emziği kabul etmedi chicconun kauçuk damaklı emziğini sevdi birtek onu emiyor her çocuk her emziği emmiyor canım dene bi kaç tane nuk filanda iyi diyorlar ben chiccodan memnunum
birkaç farklı marka alıp denemekten başka çare yok.. ben 3-4 tane denedim en sonunda aventi sevdi hala da onunla devam ediyoruz. bir de ilk zamanlar almak istemedi üzerine günlük d vitamini damlasından sürüp verdim damla tatlı olduğu için sevdi aldı bir dene istersen
nuktan memnunuz,2.5 yasındaki kızım emzigi yeni bıraktı ve ciddi bir bagımlıydı cene diş yapısında bir sıkıntı yok,simdi 5 aylık bebegim de yine nuk rose modelini emiyor
birkaç farklı marka alıp denemekten başka çare yok.. ben 3-4 tane denedim en sonunda aventi sevdi hala da onunla devam ediyoruz. bir de ilk zamanlar almak istemedi üzerine günlük d vitamini damlasından sürüp verdim damla tatlı olduğu için sevdi aldı bir dene istersen
Ben kullanmanı öneririm. Yoksa ya seni yalancı meme olarak kullanır. Biz Avent kullandık ve kullanmaya devam ediyoruz. Kzıım 20 aylık. Birkaç aya bırakacağız. Çünkü birşeyler emmek bebekleri rahatlatıyor. Ayrıca bence anne ruh sagli icinde onemli. Kendi kendini oyalar ve sende biraz dinlenirsin. Zamani gelince birakacaktır... Hic emen buyuk gördün mu.:)))