bizimki daha çok emziğe burun kıvırıyor.. artık ağlayacak kadar huysuzlaşınca kabul ediyor emziği yoksa zorlasanda almıyor hatta öğürüyor.. ayrıca doktora sordum ya sen emzik olacaksın ya da emzik vereceksin diyor.. ayrıca bebekler 5-7 aylıkken emzikten soğuyorlarmış o devrede kesmek kolay oluyormuş.. doktor da öyle deyince ben de verdim ama emziği kıskanıyorum şimdi bilmiyorumkismile delimiyim neyim...
Çok yaşa emi....
Kıskanma canım al ağzından emziği ver memeni olsun bitsin :))
Doktor doğru söylemiş ikisinden biri.. Bebişin kabul etmez tabi anne memesi gibi olmadığını oda biliyor. Ayrıca çocuklar emzik konusunda bile seçiciler. Ne marka emzik kullanıyorsun ?
Ben hep nuk verdim hem anne memesi gibi damaklı olduğu için kolay alıyorlar. Hemde ben çalışmaya başlayınca aynı sistem biberon emziğinden kullandık hem memeyi hem biberonu aldı. Nuk tavsiye ederim alışması açısından...
40'ın içinde olan bebek her dakka meme ister. Bu çok normal. Daha sonra düzene giriyorlar. Yemek ye mutlaka. Su içmezsen sütün olmaz. Bol su iç. Ben çok zaman bebeğim kucağımda yedim yemeğimi. 1lt şişeye su doldurdum. Yanımdan ayırmadım şişeyi. Emzirirken bile sürekli içtim.
Haa, ev işini de takma kafana o kadar. Sıkılma hiç, bebeğin var senin. Boşveeeer..:) olduğu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?