Benim oğlum da 20.ci ayına girecek sadece uyuturken veriyorum. Emziksiz uyumadi mümkün değil napacagimi bilmiyorum nasıl biraktirabilirimAllah'tan benimki sadece uykudan uykuya alıyor uykuya dalınca atiyor , ağzından düşürmeyen bir çocuk olsaydı, kesin benim gibi 1. Sınıfa giderken teneffüslerde çıkarır gizli gizli emerdi
Kelin ilacı olsa keşke :) valla bizimki de emzik almadan uyumaz cooook uykusuz olması gerekiyor uyuması için ya da kucakta tutmam gerekiyor ... Onun için emzik bir tabu değil ama yine de istiyor çok şükür ki uykuda bırakıyor ağzından alsam da uyanmiyor... Bıraktrma yöntemleri yazılmış okuyun isterseniz :) benimki şu an o yöntemleri anlayacak durumda değil çünkü daha 6 aylık :)Benim oğlum da 20.ci ayına girecek sadece uyuturken veriyorum. Emziksiz uyumadi mümkün değil napacagimi bilmiyorum nasıl biraktirabilirim
Aynen benimki de aynı durumda. Sizinki çok kucukmus biraktirmak daha kolay ama işte bi yandan da rahatlik işte. Ben deniyecem yavaştan biraktirmayi bakalım artık :)Kelin ilacı olsa keşke :) valla bizimki de emzik almadan uyumaz cooook uykusuz olması gerekiyor uyuması için ya da kucakta tutmam gerekiyor ... Onun için emzik bir tabu değil ama yine de istiyor çok şükür ki uykuda bırakıyor ağzından alsam da uyanmiyor... Bıraktrma yöntemleri yazılmış okuyun isterseniz :) benimki şu an o yöntemleri anlayacak durumda değil çünkü daha 6 aylık :)
Ben ameliyat olduğu zaman verdm 2.5 aylıktı sallamayi bırakmak için, sallamayi bıraktım emzik sayesinde o daha bir işkence çünkü :/ emziği çok takmıyorum çünkü anlamaya başlayınca muhtelemen konuşarak ikna edebilirim diye düşünüyorum.. inşallah siz bıraktırmayi başarırsınız. Uyumlu bir çocuksa zor olmaz ?Aynen benimki de aynı durumda. Sizinki çok kucukmus biraktirmak daha kolay ama işte bi yandan da rahatlik işte. Ben deniyecem yavaştan biraktirmayi bakalım artık :)
Geçmiş olsun daha çok küçük mus ameliyat olmuş meleginiz. Haklısınız bende sallamaktan çok çektim. Boraktiracam çok uyumsuz bir bebek değil ama şimdi 2.ci kardeşi gelecek o gelmeden keseyim diyorum çünkü 2.ciye emzik vermeyi hiç düşünmüyorum.Ben ameliyat olduğu zaman verdm 2.5 aylıktı sallamayi bırakmak için, sallamayi bıraktım emzik sayesinde o daha bir işkence çünkü :/ emziği çok takmıyorum çünkü anlamaya başlayınca muhtelemen konuşarak ikna edebilirim diye düşünüyorum.. inşallah siz bıraktırmayi başarırsınız. Uyumlu bir çocuksa zor olmaz ?
Çok teşekkür ederim.. inşallah bırakır bir an önce, belki bebiş doğunca onun artık abi olduğunu söylerseniz bırakır ? :) Bu arada sağlıkla gelsin minnoşGeçmiş olsun daha çok küçük mus ameliyat olmuş meleginiz. Haklısınız bende sallamaktan çok çektim. Boraktiracam çok uyumsuz bir bebek değil ama şimdi 2.ci kardeşi gelecek o gelmeden keseyim diyorum çünkü 2.ciye emzik vermeyi hiç düşünmüyorum.
Çok teşekkür ederimÇok teşekkür ederim.. inşallah bırakır bir an önce, belki bebiş doğunca onun artık abi olduğunu söylerseniz bırakır ? :) Bu arada sağlıkla gelsin minnoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?