Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kullanan arkadaşlar hangi markayı öneriyolar yazarlarsa sevinirim nasip olursa bebişim ocak ayının sonunda gelcek ve emzik kullanmayı düşünüyorum ama marka konusunda karar veremedim şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.....
canım bana kalırsa eğer bebeğin emzik almak istemiyorsa sakın zorlama ben okadar zorladım alsın diye ama almadı şimdi iyikene de almamış diyorum h.hiç bir sıkıntısı, zorluğu olmadı bana...ama yine de sen bilirsin..:ecrin_bebek:
Şimdi arkadaşlar tüm yorumları okudum benim fikrim sütüm çok yoğun geliyor uyurken meme veremıyorum boğuluyor ilk doğduğu günden beri çok hızlı doyduğu için emme refleksi tatmin olmuyor ve sürekli ağlıyordu ayrıca doymasına rağmen emzirmeye devam ettiğimde de nefes darlığı çekiyor veya yoğun bir şekilde kusuyor o yüzden emziğe alıştırmak benim için farz oldu alıştımı hayır hala uğraşıyorum 2 ay 1 haftalık o yüzden her anne bebeği için en iyisini bilir emziğe alıştırmak eksi ve artılarını karşına aldığında senin için avantajsa alıştır ama değilse kendi konforun için bebeğini heba etme herkese mutlu ve sağlıklı yarınlar diliyorum