arkadaşlar bizim bebişimiz 12 günlük oldu Allahın izniyle.ama sürekli emmek istiyor memede uyuyor..emmezse sesi kısılana kadar ağlıyor.gittikçe bu isteğide artacakmış doktorumuz söyledi.2 gündür kusmaya başladı uyanık olduğunda sürekli memede kalmak istiyor çünkü.kısa süreli enazından uyuyana kadar çenesi yorulmadan emzik verebilirsiniz dedi doktor.bugün denedik emzikle uyudu.ama içim öle tuhaf olduki kandırdım yavrumu anlıyorsunuzdur beni.siz neler yapıyorsunuz emzik vermelimiyim.Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın.
mrb cnm
benimde kızım 3 aylık olcak 15 inde
halen hep emmek istiyor bende mecburen doyduğundan emin olup emzik veriyorum
tamamen uykuya dalıncada çekiyorum ağzından bazen bana gerek bile kalmıyo
kendisi atıyo emziği çünkü çok düşkün değil inş böyle devam eder çok düşkün olmaz emziğe.
bende veriyorum emzik yoksa başka türlü hep göğsümde tutmam gerekicek uyumasına yardımcı oluyo sonra kendiliğinden atıyor zaten açkken kesinlikle almıyor
Benım kızım da dogalı 15 gun oldu emme hareketı ben onu besıge koyuncada devam edıyo.ama ben emzık olayına cok karsıyım
cocukların dıslerının curumesıne,ve memeyı emerken zorlanmasına neden oluyo.Çok zor durumdaq kalmadıkca kullanmayın arkadaslar.
benim kizim daha 5 gunlukken emzigi tuttu ama gogsumu de tuttu,,uyurken emziriyorum oyle uyuyor emzigi uyanikken aliyor..emzigin bize bir zarari olmadi ama sen icim rahat etsin diyorsan druna danis canim..
benm bıdıgmda 23 günlük ama emzik tutmadı beni emiyo ama öle zırt bırt degl acıktıkca emiyoo emzigi vermek isterm ama tutmuyo bazısı emzige lokum sür öle tutar diyo ama zaten su veremiyoz belli bi süre içi yanar yarumn nasl tuttrcmm emzigi
bende veriyorum emzik yeni doğduğunda hiç almadı 4.ayda almaya başladı uyurken dalamıyodu bitürlü şimdi emzikle daha kolay dalıyo,ama en başta bende kötü oldum boş boş çekiyo kızım diye
kızlar belli ki ilk çocuklarınız. ben üç aylık kızımı doğumundan beri emziğe alıştırmaya çalışıyorum ama almıyor, ilk çocuğum emziği hemen aldı hiç de problem olmadı doktorumuza sorarak vermiştim söylenenlerin aksine zararı yok dedi ama 1,5 yaşından sonra konuşmasını etkiler dedi. emzik ağzında diye daha az konuşur demek istedi. ben de emziği kullandım ve çok rahat ettim özellikle geceleri yatarken. uyuduktan sonra çıkarıyordum bazen geceleri uyanır emziği ağzında bulamazsa ağlardı hemen verince susup yatardı. o yüzden ilk kızımda çok rahattım. ama ikinci bebeğimde emzik alışkanlığını veremedim. almıyor. alıştı beni emmeye boş emince atıyo hemen nasıl alıştırcam bilmiyorum emerken uyumak istiyo acıkınca azıcık geç kalsanız emzirmeye sesi kısılana kadar ağlıyo bazen göğsüm dışarda yatıyorum. nasıl alıştırcam bilmiyorum varsa fikriniz memnun olurum.
benim kızımda almadı baya emzik bende vermek istedim gerçi ama şuan babası alıştırdı 2.5 aylık şimdi uyuyamayınca yada huysuzlanınca veriyorum zaten atıyo kendi istemeyince ama rahat bişi gerçekten
ve dediginiz gibi bende rahatsız oldum ilk bos cekiyo diye ama yoksa memeler i iyce sündürücekti :)
alıştrmanın tek yolu defalarca vermek bıkmadan o attı ben verdim, 3aylık kızım 2 haftadır alıştı,dışarı çıkmak kabustu, emzik veriorum susuyo şimdi ağlamıo, susturucu diorum ben ona:)kesin alıştırın ya ağlasın morarsın, pis ellerini emsin daha mı iyi, ne güzel emzik kapları var tertemiz sterilize ediorum yedekleri, hep aynı marka alıolar ama dikkat edin belki emziği beğenmemiştr.bnmki nuk 1numara lateks alıyo sadece
doktorumuz bi zararı yok diyor. sadece düşünce ağlar sıkıntı olur dedi. ne diş yapısına ne başka şeye zararı yokmuş.tabii markalı emzik tercih edin. benim bebeşim daha bir aylık ben veriyorum vallaa zaten aç olunca kanmıyo emziğe sadece bakanırken rahatlatıyo uykuya dalmasını kolaylaştırıyo.
çok önermezdim ben de ama çocuğum olunca yeter ki sussun diye almadığım marka emzik kalmadı, maalesef emziği sevmedi kızım, memeye yapışık olanlardanız yani..