- 6 Mart 2024
- 10.067
- 8.675
- 163
- 29
- Konu Sahibi Lady Guinevere
-
hee mecbur büyümesini beklicem yani?Deneye deneye alışıyor. Şu an ağzına büyük geldiği için midesi bulanabilir çünkü onun ağzına göre olan tek şey meme ucun
Hala karnında zannediyor o ilgiyi istemesi çok doğal. Biraz kundak dene hani sıkışık durmak ona anne karnını hatırlatır. Yanına belki sütlü bi mendil falan koyabilirsinhee mecbur büyümesini beklicem yani?doktor da ilk bir hafta verme emzik, biberon dedi. ama tüm gün kucakta memede tutmak da cok zor uyuduğu zaman bile dilini emiyor. aç değil eminim çünkü bez sayısı iyi
çok iyi de geceleri yoruyor birazBiz ertesi gün emzik verdik hiç red yapmadI
Hayırlı uğurlu olsun aslımmmmm taze ana bebiş nasılşükğr be
bibs için bir süre sonra şişme yapıyor ucu dedilerBen bibs verdim en başından beri 17 gün hastanedeydi eve geldiği ilk günler denedim dediğin gibi öğürdü istemedi ama tahmini 20-25 günlükken tutabildi emziği ara ara deneyebilirsin alışır diye düşünüyorum emzik olmasa napardım diyorum ben de büyük nimet
Evet ucu büyüdü biraz ama şu an rahatsız edecek boyutta değilbibs için bir süre sonra şişme yapıyor ucu dedilersık sık değiştirecekseniz alın falan yorumları gördüm. sizde oldu mu öyle bir sorun?
memem o kadar acıyor ki.. bir de gaz sancım üstüneGeçicek canım kızım 4 buçuk aylık 5 15 dakka arası sütü bitirip kafayı atıyor al desemde ağlıyor yenidoğan şuan yorulur dinlenir emer uyur emer kokunu ister emer kaygılanır emer ben yenidoğan döneminde diziler bitirdim memede kaldığı sürede :)
Geçecekmemem o kadar acıyor ki.. bir de gaz sancım üstüne
yara kan vs yok. krem ve gümüş kapak kullanıyorum ama ağrıyorGeçecekmemede aşırı yara, acı olursa özelden yaz bana ilaç önereyim, hepsi bitecek
Bak bebenin hem alt hem üst dudağı yukarı doğru bakacak, memenin kahverengi kısmını tamamen ağzına alması gerekiyor.yara kan vs yok. krem ve gümüş kapak kullanıyorum ama ağrıyorbebek ilk ağzına aldığında ve ben göğsümü çektiğimde ağzından çok ağrıyor o arada ağrı hissetmiyorum
ay insallahBak bebenin hem alt hem üst dudağı yukarı doğru bakacak, memenin kahverengi kısmını tamamen ağzına alması gerekiyor.
Daha o da yeni geldi annesi zamanla alışacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?