- 6 Mart 2024
- 10.057
- 8.660
- 163
- 29
- Konu Sahibi Lady Guinevere
Kızlar günaydın. Oğlum 2 günlük daha ama sürekli memede kalmak istiyor. Sürekli emmiyor ama emmediği zamanlarda da meme ağzında dursun istiyor. Memeden ayırıp yatırdığımda direkt ağlamaya başlıyor. Ben de yeni doğum yağtığım için emzirme pozisyonunda çok siddetli gaz sancım oluyor. Zaten dikişlerim var.. Yani zor oluyor benim için sürekli öyle durmak.
Dün gece de 5 dakikada bir meme istediği için emzik verdik ama ikisini de tutmadı, öğürdü. Ağzı mı kücük, ağzına yabancı madde girdiği için mi böyle yaptı bilmiyorum ama ucunu emdi sadece tüm emziği ağzına alamadı. Sizin deneyip bu sorunu yasamadığınız ama yeni doğan bebek için de uygun bir emzik var mı? Benim kullandıklarım philips aventin ultra air ve soothi olanı.
Dün gece de 5 dakikada bir meme istediği için emzik verdik ama ikisini de tutmadı, öğürdü. Ağzı mı kücük, ağzına yabancı madde girdiği için mi böyle yaptı bilmiyorum ama ucunu emdi sadece tüm emziği ağzına alamadı. Sizin deneyip bu sorunu yasamadığınız ama yeni doğan bebek için de uygun bir emzik var mı? Benim kullandıklarım philips aventin ultra air ve soothi olanı.