• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzik Dosyası 🤔

Lady Guinevere

“Size Nasıl Geliyorsa”
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
10.057
8.660
163
29
Kızlar günaydın. Oğlum 2 günlük daha ama sürekli memede kalmak istiyor. Sürekli emmiyor ama emmediği zamanlarda da meme ağzında dursun istiyor. Memeden ayırıp yatırdığımda direkt ağlamaya başlıyor. Ben de yeni doğum yağtığım için emzirme pozisyonunda çok siddetli gaz sancım oluyor. Zaten dikişlerim var.. Yani zor oluyor benim için sürekli öyle durmak.

Dün gece de 5 dakikada bir meme istediği için emzik verdik ama ikisini de tutmadı, öğürdü. Ağzı mı kücük, ağzına yabancı madde girdiği için mi böyle yaptı bilmiyorum ama ucunu emdi sadece tüm emziği ağzına alamadı. Sizin deneyip bu sorunu yasamadığınız ama yeni doğan bebek için de uygun bir emzik var mı? Benim kullandıklarım philips aventin ultra air ve soothi olanı. 🥲

Deneye deneye alışıyor. Şu an ağzına büyük geldiği için midesi bulanabilir çünkü onun ağzına göre olan tek şey meme ucun 🥹

Deneye deneye alışıyor. Şu an ağzına büyük geldiği için midesi bulanabilir çünkü onun ağzına göre olan tek şey meme ucun 🥹
hee mecbur büyümesini beklicem yani? 🙄😂 doktor da ilk bir hafta verme emzik, biberon dedi. ama tüm gün kucakta memede tutmak da cok zor 🥲 uyuduğu zaman bile dilini emiyor. aç değil eminim çünkü bez sayısı iyi 😔

hee mecbur büyümesini beklicem yani? 🙄😂 doktor da ilk bir hafta verme emzik, biberon dedi. ama tüm gün kucakta memede tutmak da cok zor 🥲 uyuduğu zaman bile dilini emiyor. aç değil eminim çünkü bez sayısı iyi 😔
Hala karnında zannediyor o ilgiyi istemesi çok doğal. Biraz kundak dene hani sıkışık durmak ona anne karnını hatırlatır. Yanına belki sütlü bi mendil falan koyabilirsin

Ben bibs verdim en başından beri 17 gün hastanedeydi eve geldiği ilk günler denedim dediğin gibi öğürdü istemedi ama tahmini 20-25 günlükken tutabildi emziği ara ara deneyebilirsin alışır diye düşünüyorum emzik olmasa napardım diyorum ben de büyük nimet 😬

Ben bibs verdim en başından beri 17 gün hastanedeydi eve geldiği ilk günler denedim dediğin gibi öğürdü istemedi ama tahmini 20-25 günlükken tutabildi emziği ara ara deneyebilirsin alışır diye düşünüyorum emzik olmasa napardım diyorum ben de büyük nimet 😬
bibs için bir süre sonra şişme yapıyor ucu dediler 🥲 sık sık değiştirecekseniz alın falan yorumları gördüm. sizde oldu mu öyle bir sorun?

bibs için bir süre sonra şişme yapıyor ucu dediler 🥲 sık sık değiştirecekseniz alın falan yorumları gördüm. sizde oldu mu öyle bir sorun?
Evet ucu büyüdü biraz ama şu an rahatsız edecek boyutta değil 😬 yedekli almıştım biri damaklı biri damaksız dönüşümlü veriyorum

Biz wee nin dandik emziğini aldık tuttu hahxhshx philips avent verdik almadı. Kızımın ruhu fakir olcak galiba🥹 biberonu da vermeye başladım 11 günlüğüz ama memede kalma süremiz az bizimkisi de arıyor meme ağzında uyuyakalıyor hatta ama aktif emme çok az o yüzden mama verirken sütümü sağıp verirken biberon kullanıyorum

Kızım 3 günlükken aldı emziği 1 yaşında kendiliğinden bıraktı. Meme reddi falan da yaşamadık, avent'in yenidoğan emziğini almıştık

Geçicek canım kızım 4 buçuk aylık 5 15 dakka arası sütü bitirip kafayı atıyor al desemde ağlıyor yenidoğan şuan yorulur dinlenir emer uyur emer kokunu ister emer kaygılanır emer ben yenidoğan döneminde diziler bitirdim memede kaldığı sürede :)

Geçicek canım kızım 4 buçuk aylık 5 15 dakka arası sütü bitirip kafayı atıyor al desemde ağlıyor yenidoğan şuan yorulur dinlenir emer uyur emer kokunu ister emer kaygılanır emer ben yenidoğan döneminde diziler bitirdim memede kaldığı sürede :)
memem o kadar acıyor ki.. bir de gaz sancım üstüne 🥲🥲

Geçecek 😘 memede aşırı yara, acı olursa özelden yaz bana ilaç önereyim, hepsi bitecek
yara kan vs yok. krem ve gümüş kapak kullanıyorum ama ağrıyor 🥲🥲 bebek ilk ağzına aldığında ve ben göğsümü çektiğimde ağzından çok ağrıyor 🥲🥲 o arada ağrı hissetmiyorum 🥲

yara kan vs yok. krem ve gümüş kapak kullanıyorum ama ağrıyor 🥲🥲 bebek ilk ağzına aldığında ve ben göğsümü çektiğimde ağzından çok ağrıyor 🥲🥲 o arada ağrı hissetmiyorum 🥲
Bak bebenin hem alt hem üst dudağı yukarı doğru bakacak, memenin kahverengi kısmını tamamen ağzına alması gerekiyor.
Daha o da yeni geldi annesi zamanla alışacaksınız ❤️

Back