Emzik bıraktırmak..

gulsah05

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2010
114
1
116
İstanbul
merhaba arkadaşlar. kızım 2 yaşında uykuya dalarken emziksiz asla uyumaz. gün içerisinde pek aklına gelmiyor gelsede başka şeylerle oyalayarak vermiyorum. ama emziği bırakma yaşı geldi diye düşünüyorum. mesela bi yazı okumuştum emziğin ucunu kesin hava alırsa almaz diye. bugün yaptım gene emdi değişiklik olmadı sonradan olurmu acaba?? siz nasıl bıraktırdınız? yardımcı olursanız sevinirim..

Merhabalar, ben oğluma 1.5 yaşına geldiinde bıraktırdım. dediğiniz gibi emziğin ucunu kestim. önce küçük bir delik ertesi gün biraz daha kestim ertesi gün biraz daha böyle hala emmeye devam etti kimi zaman kimi zaman çıkardı uyurken istedi. sonra üstüne karabiber sürdüm. az tabi !!! eline aldı baktı bişey var üstünde sonra ağzına aldı acı acı demeye başladı. ben aaa niye acı olmuşki dedim hiçç bişey demedim. o emmeye çalıştı ağzı yana yana tabi bir yandanda ucu kesik emziğin. karabiber sürüp ortaya bıraktım. eline alıp baktı etti sonra ağzına almaktan vazgeçti. benim yöntemim böyle oldu. çok korkuyodum bırakmayacak diye çünkü ağzından düşürmemeye başlamıştı. onunla konuşmaya çalısıyodu bişey anlasılmıyodu. konusması geç kalacak diyede korkmuştum. inşallh bu yönem işinize yarar. deneyin sonucu bana bildirirseniz sevinirim. kolay gelsin...

tmm cnm uygulayacağım mutlaka dediğini.. bende hiç bırakmayacak diye korkuyorum. özellikle gece uyanırsa istiyor ve uykuya dalana kadar. oda biraz zaman alacak galiba bırakması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…