Emzik bıraktırma çabalarınız neler

gulbeseker

HAYATIMIN TADLARI...BÜYÜYORLAR
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2007
1.525
12
358
55
Hanımlar 2008 ekim 20 doğumlu bi hanım kızımız var. 4 yapımı bitirecek hala emzik emiyordu. 2-3 defa denedim bıraktırmayı strese bağlı şeker yükselmesi oldu. 140 şeker. Saç dökülmeleri oldu. Dr strese bağlı dedi. Uğraşma ne zaman isterse bırakır. Ve sonunda ağzının etrafında yasalar çıktı. 3 gündür emzik emmiyor. Ne mi yaptım? Enzigın içine kuru çay koydum. Böcekler sarmış zannetti. Yenisini istedi. Giderken yanıma yine kuru caz aldım ondan gizli hemen dükkanda içine koydum kutusuna yerleştirdim. Ve parasını ödedikten sonra onun yanında dışarıda açtım. Görünce yine böcek sarmış dedi ve bu gün 3. Gün hala emziklerde böcük var deyip ağzına sürmüyor. Bir hafta dayansa alışkanlık geçer de... Inşallah şekeri yükselmez... Ona sakız dondurma falan alıp oyalıyoruz. Kriz gelince de emzikleri atmadım onları görüyor sonra sakinleriyor. Bakak görek cazibenin demesi gibi :))) sizler hangi yöntemleri uyguladınız ve başarılı oldunuz? Paylaşalım mi?

benim oğlum 20 alıkken bıraktırdım küçükken gündüzde emiyordu önce 18 aylıkken uyky dışında emmesini engelledim ilgisini dağıtarak 20 aylıkkende ucunu keserek önce azıcık sonra yarısına kadar kestim 1 hafta zorlandık uyumakta çünkü başka türlü uyumayı bilmiyordu şimdi 31 aylık elinde kesik memeyle uyuyor bazende seçtiği bir oyuncakla emmediği için elinde tutması benim için problem değil uyku nesnesi onun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…