Kızlar kızım 15 aylık .1 yas sonrası hem dişlerine zararlıymıs hemde konusmasını etkılıyormus.benım kızımda ancak 5 kelıme falan konusuo eşim emziğini attı.bgun 3. gn olucak ama gun ıcınde cok huzursuz.gecelerı pek uyanmıo zaten ama uyuturken cok aglıo zor uyutuorum.annem 2 yas sonrası anlatırsın oyle bırakır dıo yanlıs yapıosun dıo.o öyle ağladıkça içim cok acıo.kararsız kaldım.siz nasıl bıraktırdıız.deneyımlerınızı paylasırmısınız?
Eger uc gundur almiyorsa alisir sakin verme byyudukce daha cok muptela oluyor ona emin ol benim kizim 31 aylik oyle zor kestim ki neler denemedim ki ama yok olmadi konusmasini bile etkikiyodu kelimeleri yarım.söylüyordu.bigun üst kattan matkap sesi geldi onunla korkuttum verelim emzigi ses gitsin dedim şaka gibi ama hemen kendisi attı bi gunde iyle alıştı. Kizim sindi 36 aylık oldu.kolay gelsin sana da sabırli ol.
annemde bana 3 yasındayken camdan attırmıs 1 gunde bırakmısım.sizin kızınızda 1 gunde bırkmıs cunku hemen hemen 3 yasndymıs.acaba cocuga bosuna işkencemı yapıorum bıraz daha beklesem mı dıe dusunuorum ama 2 yas sonrası dıs yapısını bozabılıyormus.ve suan cok az konusuo emzıkten sebep dıe dusunuoruz
Kızlar kızım 15 aylık .1 yas sonrası hem dişlerine zararlıymıs hemde konusmasını etkılıyormus.benım kızımda ancak 5 kelıme falan konusuo eşim emziğini attı.bgun 3. gn olucak ama gun ıcınde cok huzursuz.gecelerı pek uyanmıo zaten ama uyuturken cok aglıo zor uyutuorum.annem 2 yas sonrası anlatırsın oyle bırakır dıo yanlıs yapıosun dıo.o öyle ağladıkça içim cok acıo.kararsız kaldım.siz nasıl bıraktırdıız.deneyımlerınızı paylasırmısınız?
emzik kullandıgı dönemde dr a göturmuştum hastaydı dr agzına baktıgında emzik mi kullanıyor dedi evet dediğimde bıraksa iyi olur ust damak yapısı bozulmaya baslamıs demişti ondan sonra bende bahsettiğim olayı uyguladım,üstteki dişleri gerçektende biraz öne gelmişti birazda peltek konuşuyor kızım ama dr artık zamanla duzelir diyor..
3.günse geri dönüş yapmayın sonra bırakması daha zor olur ben de oğlum 1,5 yaşındayken 1 günde bıraktırdım bu ona anlatarak olmaz o daha neyin doğru olduğunu bile bilmiyor sadece alıştığı birşeyden yoksun olmak istemiyor onun yerine onu oyalayacak başka brşey bulabilirsiniz ama emziği geri vermek çok sakıncalı olur bundan sonra her istediğini de bu şekilde yaptırabileceğini öğrenirse hep huzursuzluk çıkarır anlamaz demeyin onlar herşeyi anlıyorlar madem başladınız gerisini getirin geri adım atmayın bence
ben her gun gunluk seklınde not aldım ne yaptıgmı oglumun tepkılerını.... bıraz uzun oldugu ıcın burdan okuyabılırsın : Yusuf ve Yunus`un Annesi: Yusuf`un (2.5) Emzik Birakma Macerasi
Benim kızımda şuan 16 aylık 2 ay falan oluyor bıraktılalı.. bırakmısken bi daha vermeyin.. kızmda cok düşkündü emzirmeyi bırakınca daha da müptela oldu ama aglasada zırlasada vermiycem dedim ve vermedim.. unuttu.. sizinkide unutur..
Aa siz coktan biraktirmisiniz bile yorumlari okumadan yazinca sonradan farkina vardimgozunuz aydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?