Bebek Beslenmesi emzigi biraktiramiyorum yardim edin

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Esra79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
56
2
45
arkadaslar benim 5 yasinda oglum nisanda 4 yasina girecek birde kizim var ikiside hala emzik emiyor her yolu denedim emzige ilac surdüm cöpe attim tuvalete düstü suyunu cektim ama her seferinde geri pes ettim sabaha kadar agladilar uyandilar enson bütün oyuncaklarinizi cöpe atiyorum diye cöp torbasina doldurdum at dediler aceba neyapmam lazim?

walla her yolu denediğine göre, acı bibere bulayarak acılaştırman lazım sanırım ki, her zamanki gibi ağızlarına aldıklarında bir süre ağlarlar ama sonrasında kendileri soğumuş olur. Yoksa gerek diş yapısı sorunu gerekse kreş-okul zamanı sorun yaşayabilirsin. Yani başka çare bırakmamış senin ufaklıklar baksana:eek:

bı arkadasım emzıgı makasla dıbınden kestı verdı elıne al dıye ama emecek yerı yoktu cocuk umıdı kestı arkadaslar cok sasırmıstım dene ıstersen o gormeden kes koy
ugrassın emmeye

bu arada sunuda unutma tutarsız davranma bırakmasını ıstıyorsan asla pes etme.aglayarak her ıstedıklerını yaptırmayı ıyı bılıyorlar aglasın bır ıkı gece eger gercekten ıstıyorsan

benim yengem yeğenimin emziği bırakması için bir miktar tuz ve şekeri sulandırıp karıştırdı(çok kötü tadı vardı)yeğenim emziği istediğinde ona göstermeden o karişima batırıp verdi tadını beğenmeyip birden bıraktı istersen bi dene umarı sendede işe yarar

benım bı tanıdıgımda artık kadın o kadar sınırlenmıstıkı emzıgı kızının gözünün önünde çişini yaptıgı lazımlıga bulamıs a.shemde ıcınde cıs varken:roflol::roflol: al demıs sımdı bunu agzına sook.kızda ıgrenmıs tabııı o oldu dahada emzık aramadııı:teytey::nazar:

benim kızımda 2.5 yaşına kadar emdi. sadece uyku zamanı ama. emzik olmadımı uyumuyordu. kararlı davrandım. sinir oldum, uykusuz kaldım, canıma tak etti bazen ama asla geri vermedim emziğini. küçük bebekleri gösterdim , onun artık büyüdüğünü söyledim vs. bıraktırdım.
şimdi seninkiler biraz büyükmüş nasıl kandırabilirsin bilmiyorum, pek kanmazlar.
aslında hiç emziğe alıştırmamak en iyisi. damak sağlıkları açısındanda iyi değilmiş ama bende verdim zamanında.
allah kolaylık versin, biraz yıpratıcı bi süreç. yavrularını da allah bağışlasın.umarım sorunu çözebilirsiniz.a.s.

Ben duymustum birda ucune kil filan yapistiriyorlarmis:roflol:kildan cok tiksinir ya agzina filan girdiginde belki ise yarar kil dedigim sac kilia.sYaslarida baya buyukmus Allah yardim etsin ah keske daha akillari ermeden deneseymistiniz sizi zorlamazdi bukadar....

Bende oglum dogdugunda ben verdim o atti,ben verdim o istemedi bende pekbi severdim kucuk bebiler emzik emerken ama ne yaptim ettim verememistim:roflol:iyikide almamis:dance:

benim büyük kızımda ben emziği bıraksın diye ogörmeden emziğini ucunu makasla kesmiştim başka türlü şakkudu şakkudu emiyodu öyle olunca biraz üzüldü,, meme yok dedi tuhaf tuhaf baktı ağzına alıyo olmuyodu öyle bıraktı tammam:emir_bebek::icecream:
arkadaslar benim 5 yasinda oglum nisanda 4 yasina girecek birde kizim var ikiside hala emzik emiyor her yolu denedim emzige ilac surdüm cöpe attim tuvalete düstü suyunu cektim ama her seferinde geri pes ettim sabaha kadar agladilar uyandilar enson bütün oyuncaklarinizi cöpe atiyorum diye cöp torbasina doldurdum at dediler aceba neyapmam lazim?

X