Kızlar bi sorun var ama nasıl çözeceğini bilmiyorum. Oğlum şu an 1 haftaya 23 aylık olacak. Emzik kullanıyordu. Emzik ve sarıldığı müslin battaniyeyle kendi yatağında yalnız uyuyordu. Emziği bırakmamız gerekiyordu ön dişlerinin yapısı bozulmaya öne gelmeye başladı. Nasıl yapsam diye plan yaparken bi akşam uykuya yatırdığımda emziksiz uykuya geçmeye başladı. Beklemedi. Battaniyesi elindeydi. Bende vermedim, 10 gün öncesi. İlk bi kaç gün sorun yoktu hatta çok sevindim kurtulduk diye. Yalnız 1 haftadır çok zorlanıyoruz. Uykuya geçerken çok zor oluyor. Yani bi daha emzik aramadı, pazar günü yaşıt bi çocukta emzik gördü istemedi, ama uykuya geçişte çok zorlanıyor 2 saati buluyor, acba hata mı ettim diyorum bi yandan. Bi yandan da bırakmış olması gerekiyordu anlatarak bıraktıramazdım, hem dinlemez hem durumu anlamazdı. Bi daha verirsem geri dönüşü de zor olacak yerine koyacak rahat ettirecek başka herhangi bişey de gelmiyor aklıma. He bir de diş sorunumuz var en arka dişleri çıkıyor. Nolur geçecek diyin