Bebek Beslenmesi emzige nasıl alistirilir?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

oziii__

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
3
0
42
Merhaba. Oglum su an 4 aylik. yaklasik 1,5 aylikken hem biberon hemde emzik aliyordu. Ama ne zaman elini emmeye basladi (yaklasik 1 aydir) her ikisinide birakti. bazen geceleri biberonu aliyor ama oda cok zor oluyor. Silikon damakli emzik kullaniyorduk kaucuk da denedim olmadi. Hep diliyle itiyor. Diş kasiyicili da denedim onu da eline alip kendisi hem diliyle itiyorhem agizina tikiyor. Tekrar nasil alistirabilirimfikrive tecrübesi olan bana yardimci olabilirmi?

canım benim oğlum 3 aylık.. ben işe başladığım zaman alırsa kolay uyur alıştıralım diye ilk günden itibaren çeşit çeşit emzik aldık denedik.. hiçbirini almadı sevemedi.. hatta midesi bulanıp kustuğu oldu.. ahh işte bunu tuttu diye sevindiğimiz emzik çeşitlerinde 5dk sonra suratında acaba bunu bi öncekinden daha mı uzağa fırlattım hınzırlığı ile fırlattı.. işe başlamadn önceki hafta uyutma çabalarımda ağlata ağlata tutturduğum emzikleri uyur uyumaz geri tükürdü ve geri uyandı..
yani bazı bebekler emzik sevmiyor da almıyor da.. zorlamamak lazım.. ben bebeğimi boşuna ağlattığıma üzülüyorum.. gece uyku problemimiz yok beni emerek uyumayı seviyorsa öyle uyusun.. gündüz de varsın 10-15er dakkalık kuş uykusu uyusun.. yeter ki gereksiz yere ağlamasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…